View Full Version : Gildia Nie Lekcewaz Nas rekrutuje...
1st R. Boonek
27-04-2010, 22:28
Co tu duzo pisac, zapraszam do najlepszej jak do tej pory gildi na servie... istnieje od paru lat...
Inv:
Ed-600+
RP,EK,MS-700+
Jesli nie jestes noobem, masz pvp skill, masz wiecej niz 16 lat xD, nie boisz sie o strate sl'i oraz jestes w stanie zawsze pomoc koledze z gildi, to jest to gildia dla cb :)
O inva pisac do Samentis, Nejsiek lub Shon!
(Nie tolerujemy pizd typu Kosa Sorcerer, wiec jestes kims jego pokroju to mozesz zapomniec.)
Elo.
Coterson
27-04-2010, 22:34
W sumie to do Nejsiek też możecie pisać o inva ^^
uwaga do mnei nie mozna pisac o inva!!!!
gildia powoli upada. coraz mniej fajnych ludzi ... zostal samentis ktory pada od 1k lvl:/
Wujaszek
28-04-2010, 08:54
gildia powoli upada. coraz mniej fajnych ludzi ... zostal samentis ktory pada od 1k lvl:/
Nie wnosisz nic do tematu to za przeproszeniem wypierdalaj.
Gildia upada? Nadal gra sporo graczy, chyba po coś powstał ten temat, nie? :O
Nie gra kilku czołowych graczy ale gildie jak najbardziej polecam.
Jak coś możecie pisać do Rowi Pall.
Najlepsza gildia na apo? hahahaha nie no zgon
Same dzieci, allegro kidy mocni w ryju. Nie polecam tej gildi
Skryper.!
28-04-2010, 14:58
Data urodzenia
November 3, 1996 (13)
yyyyyy kto tu jest dzieckiem?
Daj na arcona ktos inva xd
Krulowiec
28-04-2010, 18:58
Data urodzenia
November 3, 1996 (13)
Nom, same dzieci :f
@topic
Polecam gildie ! Istnieje jakies 2 , 3 lata i nadal jest zgrana.
Zawsze pomocni _/
ja was lekceważe i ch*j ;D
ja was lekceważe i ch*j ;D
zaraz ci ktos wyskoczy zebys podal nick albo podadza ci swoj i na solo cie wyzwa.:o
1st R. Boonek
28-04-2010, 19:02
zaraz ci ktos wyskoczy zebys podal nick albo podadza ci swoj i na solo cie wyzwa.:o
Ja z checia bym tak napisal :d ale po co nie bede odpisywal spinaczowi 1 post pewnie lv taki sam jak ilosc postow..
@down widzisz idioto :< Kupiles chara i jestes zerem kozaczysz uciekajac na map click a nasza gildia poprostu cie jedzie jak dziwke :)
A btw. nie pamietasz jak prosiles mnie o inva i sie nie zgodzilem ?:) Nie przyjelismy cie to musisz teraz plakac? :/
SAmer TU i ch*j ci w d*pe Boonek i tak cie lekceważe bo jestes noobem i złodziejem ;)) taka prawda :D
Domcio666
02-05-2010, 22:04
bede was lekcewazyc ile sil w lekcewazeniu was ...........
Duch Rookk
03-05-2010, 20:51
o lol macie tyle ludzi i jeszcze wam mało :)
.vimpex.
03-05-2010, 21:27
@up
Mają, aż tyle?
Tylko, że większa część to lvl'e 1-100.
@Topic
Guild nie polecam ;x
@Kapitan
Teraz pasuje ? ;D
Mała pomyłka była xd
Kapitan Alkohol.
03-05-2010, 22:05
Tylko, że większa połowa to lvl'e 1-100.
Od kiedy jest większa i mniejsza połowa ? Mi się wydawało że połowy są 2 i obie są równe.
#top
Osobiście nie lubię większości osób z gildi, ale nie będę się w wgłębiał.
Alanaste
04-05-2010, 00:44
Chyba wiekszosc osob nie wie co to jest CR-czytanie ze zrozumieniem dziecieczki... W tym temacie ejst zawarta inforamacja o tym ze jest rekrutacja do Zajeb**** Gildi NLN. A wy sie spinacie/napinacie nad tym ze Nie polecam gildi itp. Masz gowno do gadanie a nie ze jej nie polecasz.. Nie chcesz to nie idz. Koniec dziekuje. Chetnie bym doszedl ale niestety nie mam wymaganego jednego warunku.
Patryk1441
04-05-2010, 07:27
spinacie/napinacie
Może jeszcze wypinacie?
@top
Powodzenia w rozwijaniu gildii xd
Xienus :D
04-05-2010, 07:31
NLN=Nie Lej Nas
i wszystko jasne...
trzeba było wyjść z dp first boonkiem
loognie ktoś z gildi będziesz temple lizać :<
1st R. Boonek
04-05-2010, 08:03
@up swoje nie lej nas miales pod dp jak sie bales ys na mnie dac lol Xd
Za czasów świetności gildi byłem co prawda Waszym wrogiem ale zawsze podziwiałem wasze zgranie i ambicje. Mimo ,ze nie gram gildie polecam bo tak naprawdę to jak do tej pory chyba najlepsza gildia na apo . :)
@Up
I to mi sie wlasnie podoba.. Stary dobry wrog a potrafi docenic nasze zgranie :)
Niestety takich wrogow jest malo na Apo..sa tylko pietnastoletni szczyle ktorzy potrafia tylko spinac sie na forum i w pz.
Kinderek
11-05-2010, 14:53
na razie mam 450 lv :D dobije do 600 bo jestem ed i pisze o inva :):)
Lunatic Volt Here
11-05-2010, 15:15
:confused::confused::confused::confused::confused:
Super, że ta gildia jeszcze działa :)
Jak nabiorę chęci na grę to wrócę i na pewno dołączę.
Chodź, szkoda że to najprawdziwsze nln już nie istnieje ;/
Old Capitan Rook
08-06-2010, 17:33
Polecam tą gildie naprawdę fajni ludzie... Jak padnie ktoś z guild osoba która zabiła osobę z tej gildi jest miażdżona :D Jak najbardziej polecam :D
może i ta gildia jest bardzo długo na servie, ale to nie ta sama gildia co na początku. wtedy byla dobra atmosfera bo sam w niej byłem. ale jak zmienił się lider to gildia się posypała.
nie polecam gildii niestety :(:(
1100 Rp+ nick Miodzik ja z checia dolacze ; )
Ta gildia już istnieje ohoho czasu;)
Widać że ma to coś i ludzie do niej idą;)
Może kiedyś też się skusze, lecz na razie blokuje mnie lvl:D
~Xienus~
16-06-2010, 09:19
Ta gildia już istnieje ohoho czasu;)
Widać że ma to coś i ludzie do niej idą;)
Może kiedyś też się skusze, lecz na razie blokuje mnie lvl:D
człowieku... tam nawet jak ylo 100 osób to i tak dostawali po dupie bo 70% serva nienawidzi NLN...
NLN=nie lej nas ;/
@down
xienusem nie gram od 3 miesięcy... tylko ostatnio w weekend zalogowałem by coś pomoc koledze lvla wbić...
1st R. Boonek
16-06-2010, 12:07
człowieku... tam nawet jak ylo 100 osób to i tak dostawali po dupie bo 70% serva nienawidzi NLN...
NLN=nie lej nas ;/
70% serva? a wiesz chociaz ile to jest?
Juz ci mowilem, ty akurat masz najmniej do gadania jeszcze bym zrozumial gdybys mial ten 1.5klv ale tym swoim 900 palkiem ktorym padasz na 800 druidach mozesz opitolic z polykiem :/
btw. fajnie pokazales te swoje 'nie lej nas' jak dalem pk i bales sie isc solo mimo tego ze mialem nizszy lv hahaha
Gildia ma już trochę na karku. Byłem w niej za czasów świetnośći ( 600 lvl, coż za piekne było Pk). Teraz to już jakieś resztki aka reaktywacja. Nigdy już się nie dostąpi czasów świetności. Teraz to tylko zakłada się tematu Psy z NLN i nic więcej ;<
Shadow Sorcer
17-06-2010, 00:03
Szkoda, że nie widziałeś naszych filmików z war'ów jakie się toczyły między nami a innymi gildiami. Podaj swój nick to wrzucę ss'a z twoją listą zgonów ;)
sT PeTrO
17-06-2010, 22:15
Szkoda, że nie widziałeś naszych filmików z war'ów jakie się toczyły między nami a innymi gildiami. Podaj swój nick to wrzucę ss'a z twoją listą zgonów ;)
Hehe Koleszki Pamiętacie NLN Vs Petromancer ?? Tego jakoś nigdy nie przypominacie na 4um jak zlałem was jak Bure suki wgl co do NLN Jedynie kozaczą jak jest 100% guild w city .I tak wgl nie musze widzieć waszych filmików z war'ów jak pamiętam moje akcje z nln
Rly? Przypomnij sobie jak magnus kaktus aka JA jebal cie jak sciere w city :)
A i ten twoj boski auto manas <3
Devil murder v3
18-06-2010, 08:40
Czy jest szansa na rekrutację mojej postaci (330 ek)? W tydzień na luzie pizgam 120 lewurów, bez cave ;)
sT PeTrO
18-06-2010, 17:57
Rly? Przypomnij sobie jak magnus kaktus aka JA jebal cie jak sciere w city :)
A i ten twoj boski auto manas <3
Hehe Romuś ale tego nie pamiętasz jak był war guild Zabijaki vs Nln i Petromancerem zjebałem cb jak psa ? A wgl Ownerzy Petromancera zmieniają sie jak rękawiczki :o
1st R. Boonek
18-06-2010, 19:56
#Up skoncz sie czlowieku spinac, bo ten temat nie jest od tego... jak cos do niego masz czy do innych osob z naszej gildi to PW a nie tu...
Skryper.!
19-06-2010, 11:16
Hehe Koleszki Pamiętacie NLN Vs Petromancer ?? Tego jakoś nigdy nie przypominacie na 4um jak zlałem was jak Bure suki wgl co do NLN Jedynie kozaczą jak jest 100% guild w city .I tak wgl nie musze widzieć waszych filmików z war'ów jak pamiętam moje akcje z nln
heh a pamietasz jak udawales ze masz dobre pvp z tym auto manasem na nivelato? I jak mialem arcona kladles sie jak suka nie wytrzymujac pol minuty?:(:(:(:(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.