View Full Version : Raz dziennie exp razy 10
Moja propozycja polega na tym by raz dziennie na jedyne 50 min został wprowadzony exp x10, była by to godzina przypadkowa, lecz najczęściej popołudniowa. raz 7.00 innym razem o 15.00 innym razem o 19.00.
Wyobraźcie sobie te pełne respy jeden raz na dzień ;]
1st R. Boonek
27-04-2010, 23:25
Y nie mam nic przeciw : d przynajmniej bym raz dziennie wszedl na ten resp i cos wbil bo tak to ostatnio mi sie zbytnio nie chce :d brak weny xD
diamondback#
27-04-2010, 23:25
Jestem na NIE, bo to by była przesada . Raz dziennie ? Max raz w miesiącu :P ,btw popołudniu to po 12;00 więc jakim cudem popołudniu o 7 rano ?
Devil murder
27-04-2010, 23:33
Jestem za, ale tylko w okres świąt exp np. x8.
Nie, nie i jeszcze raz nie. Exp x10 powinien być na otarcie łez po długotrwałym wyłączeniu serwera lub z jakiejś specjalnej okazji, a nie codziennie...
Jestem na tak, ale nie raz dziennie. Mozna by bylo to dodac raz na jakis czas , oczywiscie jesli ekipa sie zgodzi. Propozycja bardzo fajna.
Zbigniew Wodecki
28-04-2010, 13:08
Jest mi to obojętne, bo nie gram na 7,6, i "wiadomix" że nie poexpił byś sobie, ale z czasem, stało by się to normą, dlatego można by było włączać, raz na tydzień, a h lvl'ą, zmniejszyć exp do 3x, zeby potem nie biegały 5k lvle, bo co to jest za gra? :confused:
Patryk1441
28-04-2010, 13:15
Na nie raz dziennie to przesada tak jak aziel napisał, że po długim off serwa można tak, ale nie codziennie. Z resztą to za duże ułatwienie dla graczy exp x 5 to i tak sporo lvla się długo nie wbija.
Exp x10 jest dawany tylko wtedy gdy serwer ma poważne problemy techniczne i jest to rekompensata za to że był wyłączony.
Jestem na nie, exp 6-7 może i tak ale nie raz większy..
Wyobraźcie sobie te pełne respy jeden raz na dzień ;]
Cały czas są pełne .. ;/
Wujaszek
28-04-2010, 13:20
Jestem na nie, i tak bardzo łatwo się expi, można by było na weekend czyt. sobota-niedziela na 1h włączać exp x7 ale nic po za tym.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
28-04-2010, 13:26
Nie raz dziennie, a raz tygodniowo. Nie przesadzajmy znowu. W smumie to oprócz expa mógłby być też loot.
Habemus Papam
28-04-2010, 13:27
Dam sobie rękę uciąć, że ta propozycja wejdzie w życie apo! : ))))))))))
A dlaczego tylko 10x? ja bym walnął 100x a co tam. : ))))))))))))))))
@NIEEE!!
Pewnie że nie, i tak się łatwo expi..
Jak rotwormy tak mało Ci dają to przenieś się na cyklopy. ;)
No to chociaż raz tygodniow, chodzi tu o przyciągnięcie graczy którzy bo oczekiwali zwiększenie exspa, tak każdy bo sobie nie poexspił bo respy były by zajęte.
Bardzo fajna propozycja jestem na tak ludziom zacznie sie grac ;D
Seth Drut
28-04-2010, 15:26
jestem na nie.
exp 10x jest włączany jqako rekompensata.
jak by byl raz dziennie czy tam tygodniowo, to po długim offie miał by być 15x czy 20x?
dlatego nie :/
to jest exp x 5 i niech tak pozostanie . exp zostanie powiekszony przy okazji swiat - chodz nie wiadomo bo na wielkanoc gmowie gowno zrobili:|
Oczywiscie jestem na nie, ponieważ jak zauważyły osoby wyżej, zwiększa się exp tylko z jakiś szczególnych okazji.
Jak dla mnie "nie". Jak ktoś up mówił, takie coś tylko w szczególnych okazjach, a nie za free.
exp 10x? mało lepiej 10000000000000000000000 x??
Co dziennie wykluczone.. Raz tygodniowo było by wysmienicie _/
Jak ma byc co dziennie to nie, raz na tydzien tak.
Mortalix
28-04-2010, 16:39
No fu*king way!
Nie zależnie od tego co tu będziecie wypisywać i tak nie wprowadzą takiej durnoty.
Najlepiej usunąć ten temat i cya. C:
Czarodziej Xardax
28-04-2010, 16:41
Nie
Chcesz większy exp to idz na inny OTS >.<
Jestem na nie.Dlaczego?Dzieciaki by zostawały całymi dniami w szkole ,a później skargi by były od strony rodziców.
raz w tygodniu/miesiącu na 30 min, wtedy by było ok
zaznaczyłem TAK
Jestem na nie.. nie realistyczny pomysł :c
Elite Filutek
28-04-2010, 17:16
Nie chłopie pomyśl zanim coś napiszesz -.- . NIE NIGDY !!!
Nie, nie i jeszcze raz nie. Exp x10 powinien być na otarcie łez po długotrwałym wyłączeniu serwera lub z jakiejś specjalnej okazji, a nie codziennie...
nigdy nie powinien być...
nie.
Jestem na nie. To nie noob ots, żeby codziennie dawać większy exp.
Marcelllo
28-04-2010, 18:21
Jestem na nie. Wystarczy, że na jakieś szczególne okazje jest wprowadzane exp rate x10...
Pomyśl sobie tak: Expi sobie jedna osoba na exp x5 przez 2 godziny. Druga osoba expi bardziej intensywnie przez te 50minut i wychodzi na to, że ma godzinę i 10 min czasu więcej.
Chcesz mieć hlvl? Kup sobie na allegro/za kcc i nie płacz.
Jakby to wprowadzili to by już latały 3k :d
Kumpel Armii
28-04-2010, 19:12
Zaznaczyłem nie, ponieważ jest to zła propozycja.
Jednakże ... byłbym za wprowadzeniem (raz na tydzień lub raz na miesiąc) takiego czegoś jak: Happy Hour [czyt. Szczęśliwa godzina].
Podczas tej jednej godziny (raz na tydzień lub raz na miesiąc) byłby exp x7 lub x8.
Opcję którą ty przedstawiłeś, ja nie akceptuje.
Pozdrawiam!
Nigdy w życiu.
To jest moim zdaniem ogromna przesada.
Rozumiem raz na miesiac w pierwszy lepszy strzelony dzien... ale nie codziennie !!! Gm'a musialo by chyba pogrzać żeby wprowadził twój pomysł na apo.
Jestem na nie, i tak bardzo łatwo i przyjemnie się expi :)
Metaxa Grzesiek
28-04-2010, 19:27
ARMEDIS- powiem Ci tyle chcesz większego expa? idź na mazurski...
Jestem na nie, kiedyś gracze się męczyli by wbić takie lvle, a ty chcesz to popsuć.
ARMEDIS- Twoje pomysły są do dupy i nie zakładaj nowych tematów z swoimi propozycjami.
Bastek10
28-04-2010, 19:35
Jestem na nie,lepiej żeby exp x10 był raz na 6 miesięcy na 30min.
.vimpex.
28-04-2010, 19:44
Jestem na Tak, ale?
Ale nie codziennie tylko co roku na 1h.
Chcesz exp powyżej 5? Idź na Mazurskiego.
Dziękuję, Dobranoc.
Chyba cie posrało?Wtedy Szymek w pare miesięcy wbije 3000 +/- Nie chyba że raz na miech
Nie, najglupszy pomsyl jaki powstal...
J e l o n e k
29-04-2010, 16:40
Te twoje pomysly sa na sile wymyslane nie ? ...
Chyba Cie pojebalo dziewczynko :<
Chcesz wiekszy exp? Zapraszam na mazurski ots :)
Bambucha Rook
29-04-2010, 16:55
Nie i koniec to jest APO i exp x10 jest jak cos waznego a jak chcesz exp x10 to idz se na inny SerV...
Śmieje się z takich dzieci jak Ty... nie chce Ci się expic i chcesz exp x 10 :( gogo gim :)
#top
Jestem na nie
Moze odrazu zrobimy exp jak na mazurku ? ...
Jak niektorzy up mozna dac tylko okazyjnei jak np w dzien dziecka. Dzieci beda sie cieszyly ;p
Palladyn Zlosci
29-04-2010, 17:13
Raz dziennie?
Raz tygodniowo to max.
Odkurzacz'
29-04-2010, 17:21
Może być okazyjnie, ale nie tak często! Pomysł dobry (można go inaczej wykorzystać) lecz trochę przesadziłeś...;)
Angu$ XD
29-04-2010, 17:46
Jestem na nie.
Na apo i tak są już duże lvle. Po co większe i tak czasami dają exp x10 więc co za dużo to niezdrowo;p. Jest dobrze jak jest.
Ja jestem na nie proponowal bym zrobic ten exp x15 tylko ze spowodu jakiejs szczegulnej okazji n siwwta czy cos. a nie raz dzienie bez przesady to juz bede latay 4k lv :D
Osobiście proponuję x100.
Jestem na nie... ja np.nie gram 25/8 i nie wyobrazam sobie jakbym siadal wtedy wtedy kiedy po prostu moge i trafial na exp x10 gdzie respy zajete. mimo tego x10 bym nie wbil nic... mysle ze to tyczy sie takze innych graczy :)
Jestem na nie , ponieważ 10x to za dużo może z 7-8.
Tak jak pan up fajne ale przy specjalnych okazjach a nie raz w tygodniu.Więc Nie.
SETNE KONTO WAWY
01-05-2010, 18:04
raz dziennie na 2-3min to oki.
Lesny Ludek
01-05-2010, 19:16
Nie ... bez sensu ;p exp x10 jest dawany na święta np Wielkanoc , Wigilia itp
Popieram Aziela w 100% ... Czy Wy czasem nie przesadzacie ? Exp x10 raz dziennie ? Ludzie obudźcie się ! Jaki sens miałoby dawać 2x większego expa, aniżeli jest normalnie ? Owszem, jeżeli jest jakaś długa przerwa w Online ots (minimum 2 dni) , to można dać te 1-2h expa x10 ... , również np. w Boże Narodzenie powiedzmy exp x8 na jakieś 30 minut, ale nic więcej !!! Grajcie tak jak jest i cieszcie się tą grą, a nie twórzcie "nowego ots" ... Jestem na nie !!! :p
Ludzie, jakie wy macie wgl pomysły??? Exp 10, po***alo wam juz sie z głowach... Zobaczcie jakie juz lvl latają na mapce... No bez przesady...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.