View Full Version : Blokada ppm
Moja propozycja polega na tym, aby zablokować możliwość biegania przy pomocy ppm'a. Co to da? Nie będzie już kozaków dających ys i spierdalających po całej mapie. ;s Dziwi mnie to, że taka blokada nie została wprowadzona do tej pory. Już nawet ubogi umysłowo Vinox wpadł na ten pomysł...
#dodaję sonde
Jestem za nie bede sie musial ganiac za noobem ktory wil ys i spierdala
ale to jest element tibi... i tak ma być...
a po za tym expienie stanie się straszne...
Zbigniew Wodecki
28-04-2010, 02:37
Mi to obojętne, bo nie gram, ale uważam, że lepiej się expi z tym...
1st R. Boonek
28-04-2010, 03:50
I tak nikt juz w ten sposob nie ucieka .. kazdy wali map clicka.. po chuj klikac na siebie jak kretyn
Jestem na nie, poniewaz wtedy nie bede mogl uciekac jak dam ys na jakims h levelu...!
Może i jest to denerwujące w PvP ale popatrz jak biegniesz gdzieś daleko to większość tego używa np. Ja.
Można zablokować
Greyback
28-04-2010, 11:07
taką ankietę to mogłeś sobie darować...
Ja jestem na nie nawet nie chodzi o pvp, ale jak ja expie tu klikam na mapce gdzie ma iść a nie strzałkami popier**lać
@do paru idiotów wyżej
klikacie sobie na mapke prawym przyciskiem myszy? no to gratuluje ;0
Jestem na tak. Zablokowali bieganie na esc to i na ppm powinni
Pozdrawiam
Patryk1441
28-04-2010, 11:41
Odkąd wbiłem Rsa już tak nie biegam xD Propozycja dobra, bo za dużo typa tak spierdala.
.Serafin
28-04-2010, 11:50
Moja propozycja polega na tym, aby zablokować możliwość biegania przy pomocy ppm'a. Co to da? Nie będzie już kozaków dających ys i spierdalających po całej mapie. ;s Dziwi mnie to, że taka blokada nie została wprowadzona do tej pory. Już nawet ubogi umysłowo Vinox wpadł na ten pomysł...
#dodaję sonde
Jest to jedyna mozliwosc na przeżycie innych profesji w starciu z ekiem heh - biegac jak pojebany. Nie pozbawiaj nas tego, heh.
Jest to jedyna mozliwosc na przeżycie innych profesji w starciu z ekiem heh - biegac jak pojebany. Nie pozbawiaj nas tego, heh.
Ty i tak masz speed hacka, więc bądź cicho. ;c Mam 1,4k rp i lajtowo kładę 1,5k ek na solo. Nie wiem jak jest z ms/ed, ale wydaje mi się, że trzeba mieć 3 ręce, żeby się manasować/leczyć/bić czar, biegać po skosie i naciskać ppm w tym samym momencie. :\
jestem za zablokwaniem ppm tak jak biegania na esc to jest zalosne 700 lvl wielki kox da ysa i ucieka...
jestem na tak:) zal ludzi co daja YS/PK i spier**laja po calym city
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
28-04-2010, 13:29
Owszem ysy wkurwiają, ale jak uciekasz z white skulem, to jednak się to przydaje. ?Zawsze mozna tak zrobic zeby to dzialalo tylko jak sie nie atakuje lub nie broni przed atakim gracza
#off
Pierwszy raz o tym słyszę :O
#up
Gratuluje orientu. XD
#topic
Ofc że jestem na tak, zostanie tylko map click.
Seth Drut
28-04-2010, 15:30
jestem na nie.
teraz ppm przydaje sie tylko w expieniu np na bally czy msc.
a do pvp to latwiej dac mapclick niz ppm.
i tak uh knightom wchodzi :>
Mi tam obojętnie, ponieważ przydaje się do biegania po mapce do respa itp. Taka już jest gra, ciekawe czy wprowadzą w życie ten pomysł czy oleją...
zaznaczylem Nie i ch^j! [jestem ciotą, która nie potrafi żyć bez spierdalania ppm'em]
sonda zajebista.
@top
To , ze nie umiesz uwalic kogos to juz powod do placzu ? Kup mózg jak to mi kiedys powiedziales.
NIE
Nie i ch^j! [jestem ciotą, która nie potrafi żyć bez spierdalania ppm'em]
I wszystko jasne. :p
Czarodziej Xardax
28-04-2010, 16:08
Nie....
Z jednej strony to dobry pomysł ale jestem na nie bo lubię się tak poruszac żeby szybciej gdzieś dojsc...
Jeżeli wyłączyli bieganie na Esc to na PPM też powinni wyłączyć...
Też mnie wkurwiają nooby które tak uciekają po całej mapie jak dadzą YS albo PK, dlatego jestem na tak.
.vimpex.
28-04-2010, 19:38
Jestem na Tak.
Sami mnie tacy kozacy wkurzają, dają ys i uciekają po całym mieście.
Np. Rashej :C
Jestem na Nie...Chcesz aby walka była łatwa?Jak ja spierdzielam po mapce z RS to i tak prawie mnie dedają bo się tym samym sposobem poruszają Big Lv
...Jestem na Nie bo Nie
Devil murder
28-04-2010, 20:36
PPM rządzi iniech tak zostanie, nie usuwać, proszę.
Jankulowski
28-04-2010, 21:16
Jestem na nie.... A co kozak jestes w PVP....
Wcale nie jedyna ;o Ty od każdego tak spierdalasz, więc raczej nie powinieneś się udzielać w tym temacie, bo tylko się ośmieszasz.
#
Oczywiście, że tak! Taki Kruszon, da pk i spierdala po całym city ppm'em i cieszy miche, że ma kox pvp. Tak samo robi Cineq (Serafin) i Edzio first. Każdy z nich jest non-pvp ;>
Jestem na nie.... A co kozak jestes w PVP....
Założę się, że twojego 700 rp pojechałbym 600 ed'em :c To ty jesteś 'lou'
diamondback#
28-04-2010, 21:41
Jestem na nie , przydaję się to w bieganiu na respie MSC ankrahmun ( tym nowym oczywiśćie) jak ktoś nie ma zrobionego tibia.dat . Po za tym jestem przyzwyczajony biegać ppm ( lecz nigdy na PK ) zdarzyło mi się tym sposobem wbić rs na noobie.
offtop#
Za takie sondy powinny być warny albo bany od razu . Aziel sam może jesteś ciotą ?: o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.