View Full Version : Domki RooK
Wiesel III
28-04-2010, 08:18
Prosze usunac domki na terenach pacc tym gracza ktorym skonczyla sie promocija sa to:
1.Pan Nocy-Typ konta: Standardowe
2.Napot Mag-Typ konta: Standardowe
.vimpex.
28-04-2010, 08:23
Nie płacz, odkąd jesteś na APO (rook), to tam jest syf.
Tigereczka nie logowała 1rok~~, a była Facc i dopiero potem jej usunęli.
:cool:
Wiesel III
28-04-2010, 08:27
Kilka dni temu były podobne domki usunęli je przy najbliższym resie :)
Spokojnie wiesel. zdazysz kupic domek... nie rozumiem czemu probujesz odebrac innym domek...
Japa wiesel Złodzieju i Bocie.. jakby tobie tak usunęli to byś płakał -.-
Wiesel kabel , złodziej , oszust oooooomg. Up@@ to byłby taki żal go gmów że by mu musieli oddać:D
Wiesel kabel , złodziej , oszust oooooomg. Up@@ to byłby taki żal go gmów że by mu musieli oddać:D
zeby* :o nie rozumiem co chciales osiagnac swoim postem . idiota.
@top
Wiem , ze juz sie wypowiadalem . mysle ze ci wlasciciele tych domkow zostana niedlugo usunieci.
ty wiesz w ogóle co to znaczy omg??
@tak usunąć ale twoje konta
Opcja edit nie boli -.^ co do mojej pisowni to mnie nie rusza a jeśli masz taką manie poprawiania polecam zawód polonisty
Nadejdzie pora żeby usunąć im domki, przecież administracja doskonale o tym wie i nie musisz im o tym przypominać a poza tym to zły dział.
Przecież, pisze że domki po skończeniu promocji, na terenie pacc się kasują, czyżby to była nie prawda? :D
Babka Wojenka
29-04-2010, 10:30
Jestem na nie, ja nie mam pacc, a domek na ank dalej mam ;).
Co do rook, wiem iż domek ma się usunąć po skończeniu promocji, ale może to jakiś bug.
OMG wiesel ty noobkiem jesteś ^^ nikt Cie nie lubi tak jak kosy !.
Opcja edit nie boli -.^ co do mojej pisowni to mnie nie rusza a jeśli masz taką manie poprawiania polecam zawód polonisty
tylko ze debilu to był mój I post a to ty mogłeś edytować :>
sam się pogrążasz :>
@topic
usunąć chary wiesela
Rodowity ^^
29-04-2010, 12:17
Nie Płacz Wiesel : /////////
Japa wiesel Złodzieju i Bocie.. jakby tobie tak usunęli to byś płakał -.-
Spokojnie wiesel. zdazysz kupic domek... nie rozumiem czemu probujesz odebrac innym domek...
po 1 : Wiesel z tego co mi wiadomo, naprawdę nie jesteś lubianą osobą na serwerze.
po 2 : W cytatach up widzisz jaki jesteś lubiany i Febim ma rację, iż jeżeli Tobie by usunęli domek to byś płakał przez miesiąć, a potem jeszcze nawyzywał administrację...
po 3 : Ale co do tematu to moim zdaniem powinno być coś takiego na serwerze wprowadzone: Jeżeli dana osoba posiada domek na terenie Pacc, ale się nie loguje na serwa powiedzmy od 25 dni i ma konto Facc, to: Otrzymuje jakiś list do depo i ma czas na odpisanie w jakimś dziale nowo założonym w tym wypadku na 4um powiedzmy do 14 dni. Jeżeli, nie odpisze domek staje się automatycznie pusty, a do depo wędruje kolejny list z powodem usunięcia domku i całym eq danego gracza. Ale to jeszcze przemyślę dobrze i najwyżej złożę do działu "Propozycje". Pozdrawiam euphoria :D
Lesny Ludek
01-05-2010, 20:17
Ciągle spamowałeś na game-chat aby usunęli im domki i ,że odrazu musisz mieć jakiś .. ogarnij się
Co do usunięcia to mogli by to zrobić którejś nocy lub któregoś wieczorka i tyle :)
Domcio666
01-05-2010, 20:24
ciekawe czy jak ty bys pacc nie mial i bys mial domek na pacc to bys to samo napisal nie placz. ty tylko umiesz dupe lizac zalosne :<
ciekawe czy jak ty bys pacc nie mial i bys mial domek na pacc to bys to samo napisal nie placz. ty tylko umiesz dupe lizac zalosne :<
No wtedy trzeba będzie wszystkich równo traktować, a nie tym zabieramy, a innym zostawiamy jak już.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.