View Full Version : Skuter ;D
.:Edzio:.
28-04-2010, 16:58
Siemka, jak zapewne wiecie zaczyna się niedługo sezon wakacyjny wiec zamiezam kupic skuter tylko nie wiem jaki
jezeli mogli byscie doradzic jakis w miare dobry w granicach 3,5 tys ;D
Kornas Pall.
28-04-2010, 17:03
Polecam skutery marki aprilia . Sam takim jeżdzę , jeżeli czujesz się pewnie za kierownicą to proponuje aprilie sr125 , a jeśli to twój pierwszy skuter to aprilie sr50 . Moja była aprilka 50cc jechała 90km/h bez wysiłku ^^
Kup sobie najlepiej jakiś z dobrego rocznika, używany.
Za dobry skuter, używany zapłacisz 2-4k + będziesz miał dotarty silnik.
E tam skuter ;p to przeżytek pojeździsz miesiąc i Ci się znudzi ;d Polecam crossy ;D
Precision
28-04-2010, 18:29
Kup sobie biegówkę, skuter się znudzi. Albo jakąś tzrke z am5 i pociskasz ;d.. Chyba że kochasz skutery to kup Aeroxa i tyle..
Orlando Magic
03-05-2010, 10:02
Polecam Zippa jakiegoś ja mam Kingway Coliber 75 max jedzie mój ale w wakacje kupi sie coś do niego i szybciej bedzie jechał
G_R_U_L_I_X
03-05-2010, 10:05
ZOBACZ DO TEGO! (http://www.google.pl/search?q=jak+wybra%C4%87+dobry+skuter%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a), to jest forum o tibi, a nie znawców pojazdów mechanicznych, hmm chociaż niektórzy pewnie są mechanikami po zawodówce, ale nie mają takiego doświadczenia jak inni co siedzą w tych skuterach. Popytaj po kolegach czy nikt nie ma na sell jakiś skuter, poza tym skutery są ch*jowe, lepiej jakbyś simsona sobie kupił.
Zbigniew Wodecki
04-05-2010, 00:27
@down, ale za to hulajnoga kox, bo widze że jesteś zawodowym jeźdźcem bez chu*a
@zeby nie bylo offtopa
jeżeli nie masz skończonej 18, to się nie rozglądaj za 65+
Raze Ci pojechać do tesco/cerffoura, czy do innego sklepu, kupic 50, dotrzeć ją, i zndjąć blokade.
White Nygas
04-05-2010, 14:09
Tak jak napisał Devikson ,kupiłem skutera i po 2 tyg. mi się znudził. Kup Enduro 50cc polecam Yamaha Dt 50 SM lub zwykła.
Po co skuter? ..Miałem kiedyś Honde x8r-x i co kazdy sezon przechodila remont:/
Teraz mam Yamaha Midnight Star 1700 i to jest dopiero jazda i lans;P
Yamaha Aerox, Peugeot Speedfight II, Aprilia SR50, Piaggio NRG 50 to takie, które są dobre i Ci pochodzą kawałek czasu :) Nie kupuj chińskiego g*wna, bo będziesz żałował ;]
Jeśli wolisz coś z biegami, to może Derbi Senda 50? ;] Do 4 tyś już kupisz taką w miarę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.