View Full Version : Restarty po 30 min
.Serafin
28-04-2010, 19:02
Sądze ze nie tylko mnie zaczyna wkurzać to, że po wyswietleniu wiadomosci, że restart potrwa 10-15 min, restart trwa 15-30 min. Tak bylo wczoraj i widze ze dzis robi sie to samo. Kiedyś restarty trwaly po 1-5 minut, a mapa tak diametralnie sie nie zmienila by ladowala sie aż tak dlugo. Ogarnijta to.
Spiny aka "nie masz co robic, wyjdz na dwór, a nie ty nie mozesz bo cos tam" nie mile widziane heh.
#edit
Dokładnie, wczesniej był restart wychodziłem do łazienki wracałem juz serwer był online : o a teraz ? Trzeba czekac 20 minut <cry>
Wczoraj tez bylo 30 min wiec nie wiem o ktorej ty do tej lazienki xd
Krulowiec
28-04-2010, 19:07
Dokładnie, wczesniej był restart wychodziłem do łazienki wracałem juz serwer był online : o a teraz ? Trzeba czekac 20 minut <cry>
@.Serafin
Wczesniej czyli 2 , 3 tygodnie temu :)
Assassin Mateusz
28-04-2010, 19:09
Najlepiej wejsc na CS'a, na cala mapke. :)
@topic
Troche denerwujace, szczegolnie jezeli masz kupca na cos lub chcesz cos kupic i umawiasz sie po rr... xd
Powinni w czymś to wynagrodzić albo coś robią...
Skocze!! Korwa skocze!! Ja jestem wariat!1!
też mnie to dobija..... :/ ale co zrobić :o:o
1st R. Boonek
28-04-2010, 19:18
No ... czasem juz chce sie pociac bo tak dlugo serv off... :///// Musze wyrabiac norme dzienna 23,5h a tak sie nie da bo za dlugie resy :/
Może coś sie dzieje z hostem, bo kiedyś to fakt 5 min około i grało się dalej. Ostatnio nie sprawdzałem, ale jak z 20 min jest reset to zbyt długo jak na moje.
Można zmienić napis na 15-20 minut ale to i tak nie jest cały czas.
To było 2 razy w ciągu 2 miesięcy więc aż tak potrzebne nie jest.
.vimpex.
28-04-2010, 19:46
Najlepiej to jak jest restart, wyjść na dwór, bo przez 30 minut można dużo rzeczy robić. Dzołk. :CC
Też mnie to wkurza. Zróbcie coś z tym.
Devil murder
28-04-2010, 20:49
Na szczęście są tylko 2-3 restarty, więc nie płaczcie.
Ja w tym czasie ide odcedzić kartofle, zrobić coś do żarcia, poczytam i odpowiem na gg oraz na forum i akurat się mogę zalogować xD
@Down
LIZUS!
G_R_U_L_I_X
28-04-2010, 20:56
Płaczecie jak nie wiem co, Mortiis chyba nie robi tego po złości, to On najbardziej się stara, żeby Wam się miło i sympatycznie grało... Co do tych "długich" resetów powiem tylko wejdźcie na gadu popiszcie z jakimiś dupami i potem na tibie, a nóż milej ten czas na expa spędzicie.
Domcio666
28-04-2010, 21:14
Płaczecie jak nie wiem co, Mortiis chyba nie robi tego po złości, to On najbardziej się stara, żeby Wam się miło i sympatycznie grało... Co do tych "długich" resetów powiem tylko wejdźcie na gadu popiszcie z jakimiś dupami i potem na tibie, a nóż milej ten czas na expa spędzicie.
Koles dobrze gada, bo wy tylko tibia tibia i tibia a moze mortiis specjalnie takie dlugie restarty zrobil skad wiesz.moze nie chce zebyscie tak dlugo przed kompem siedzieli xD. <zart> mam nadzieje ze szybko to naprawia
Wkurza to niemilosiernie, ja nawet zabiłem rodziców, bo mówią ze 10 min, a tu nagle 10 min i 5 sekund... CHAMSTWO
Palladyn Zlosci
29-04-2010, 17:22
Hmm tez to zauwazylem, zawsze po restarcie sie czekalo na lucky rata na roku.
A wczoraj byl restart chcialem sie logowac i co? Przez 30 minut wchodizlem...
Dexter Rook Sorcerer
29-04-2010, 17:34
Mogli by zrobić znowu 1 - 5 minut. 20 minut to zdecydowanie za dużo.
Zajmowanie respów bezpośrednio po restarcie ? Nie możliwe.
Zrozum, że serwer musi odpocząć, ale to też może być od tego, że się przedłuża, bo są problemy z hostingiem. Dużo razy był restart, po 30-35 minut.
Skryper.!
29-04-2010, 17:53
Placz o 15 minut wiecej gry dziennie...;/ czy to jest madre? raczej niee;/
Zgadzam się. Te restarty coraz dłuższe są. ; C
Powinni to w końcu naprawić.
@edit
No i następny restart który trwa już ponad 20 min. ;)
Lord Frinks
29-04-2010, 19:53
Najwyraźniej jest jakiś problem lub są wprowadzane drobne poprawki.. A wy panikujecie i robicie z tego wielkie HAlo. Wbijać na CS'a:cool::cool:
Trzeba czasami rozruszać ten serwer APO CS bo kurde jakieś nooby na czitach graja. POstarajcie sie o admina:rolleyes: Ja musze swoje serwery trzymac wiec nie bede sie pakowal w jeszcze jednego admina ;]
Masz 30 minut na zjedzenie albo na wyjście na dwór. 30 minut nie mogą bez tibi wytrzymać ;/
Azbestowy
30-04-2010, 15:42
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Albo jest się uzależnionym i nie można wytrzymać te pól h, albo ma się tibię głeboko w dupie. Więc zdania "o żal nie możesz wytrzymać" są lekko nie na miejscu.
Omg to nie graj idz na pole masz te 30 minut kiedyś się ucieszysz 30 min reset i wielki płacz bo pro gamerzy chcą expić
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.