PDA

View Full Version : Wrestling

Kapitan Alkohol.
28-04-2010, 19:47
Cze, interesuje się ktoś z Was Wrestlingiem ? Ogląda walki itp ? Wiem że wiele osób napisze że to udawanie, kabaret itp, ale uwierzcie mi - wiele razy jest zupełnie inaczej.
Usunęli CB, nudy na forum, więc o jakiś ciekawych walkach będzie można popisać w tym temacie :D

Axelo .
28-04-2010, 19:48
Kilka razy oglądałem Wrestling np walke tą ostatnia na Wrestlmani 26 i średnio mi się podoba ten rodzaj walki.

Elite Filutek
28-04-2010, 19:51
Ja oglądam namiętnie co tydzień w sobote i niedziele , wszystkie gale . Czasami z kumplami >nawet sie pobawimy <finishery< . :) Najlepsza walka Wrestlemani 26 - HBK VS Undertaker . Szkoda , że odpadł

Τettmeier
28-04-2010, 20:15
Sorry, ale dla mnie to jest trochę żałosne. Banda ciężkich debili którzy nie mają co robić w domu skacze na siebie 3m. Czy to jest wyreżyserowane czy nie to co w tym fajnego? W to miejsce wolę jakieś porządne MMA czy boks, a nie jakieś wygibasy durniów. Takie moje zdanie.

Dareluss
28-04-2010, 20:18
U mnie cala dzielnica o tym gada :| Czasem ogladam

SedaN*
28-04-2010, 20:27
Ja kiedyś co tydzień oglądałem, a teraz jakoś nie widzę tego w Eurosporcie, dlatego dawno nie widziałem żadnej walki. Może ktoś powiedzieć na jakim programie mogę obejrzeć walki i o której?

Ten typ dosyć mi się podoba, można się momentami pośmiać. ; d

#down
Ehh.. teraz to ja mecz będę oglądał : D

Kapitan Alkohol.
28-04-2010, 20:30
#Tett
To zależy, są zawodnicy którzy prywatnie są kolegami, więc w ringu udają, ale są też tacy którzy mają do siebie jakieś problemy i jadą bez zasad. Fakt czasem jest to udawane, ale napewno nie ryżyserowane.

#Elite
Na Wrestelmania 26 było sporo fajnych walk ; )

#Sedan
Właśnie się zaczyna na Pulsie - każda środa 20:30. Lece oglądać :D

Devil murder
28-04-2010, 20:58
No oglądam, oglądam, jak widzę, że leci.

To jest tzw. męski teatr ;)

Merol
28-04-2010, 21:17
Czasem sobie pooglądam z nudów, niektóre walki są zajebiste (jak walczy Undertaker, Rey Mysterio, HBK itd.), ale jak wszyscy wiedzą to jest udawane ;/

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-04-2010, 14:52
Wiem że wiele osób napisze że to udawanie, kabaret itp,
Ale za to jaki :OO

#topic
Właśnie o to chodzi żeby było totalnie pojebane. Psychodeliczne wręcz.

Sub Zero 2
29-04-2010, 18:20
Jak dla mnie najlepsza walka to była : Bret Hart vs Razor Ramon.Po prostu mistrzostwo.Kabaret świetny , ale czasem nie przewidywalny np. Airish Whip (nie wiem jak się pisze),Batistabomb,Sweet Chin Music,619.Wrestling jest po prostu zajebisty !

_woto_
29-04-2010, 19:36
,Batistabomb,Sweet Chin Music,619.Wrestling jest po prostu zajebisty !

a co z swanton bomb?

Ogladam wrestling od okolo 3 lat i troche sie juz walk widzialem lecz nie zapomne mojej ukochanej walki Jeff Hardy vs Randy Orton w ktorej Hardy zrobil swanton bomb na ortona z 20 metrow :)

JEFF HARDY 4 EVER

Simi
29-04-2010, 19:47
Oglądam gdzieś tak od ponad roku. Trochę się tym interesuję. Jednak nie jestem tak zarajany tym, że 'omogogmogmgogmog słantom bomp' itp. Lubię Undertaker'a, Daniel'a Bryan'a oraz Evan'a Bourne'a.

Kapitan Alkohol.
01-05-2010, 23:21
Znalazłem nawet przyzwoitą walkę tag teamów :D
Część 1 - http://www.youtube.com/watch?v=DjJ_4_ZBC3k
Część 2 - http://www.youtube.com/watch?v=g2wFzYOEhbo&feature=related
Część 3 - http://www.youtube.com/watch?v=22haFRlV8-A&feature=related

Moim zdaniem szanse były baaardzo niewyrównane xd.

#down
Sry, literówka.

Kosik Czarny 2v0
02-05-2010, 08:41
Moim zdaniem szanse były baaardzo niewyrówe xd.
Zobaczyłem po nazwie kto się bije i już byłem pewny kto wygra ;D

A tak PS. niewyrówe? niewyrównane

Ase
02-05-2010, 10:52
Sorry, ale dla mnie to jest trochę żałosne. Banda ciężkich debili którzy nie mają co robić w domu skacze na siebie 3m. Czy to jest wyreżyserowane czy nie to co w tym fajnego? W to miejsce wolę jakieś porządne MMA czy boks, a nie jakieś wygibasy durniów. Takie moje zdanie.

I Koleś dobrze mówi. Czasem lubie popatrzeć jak sie nudze jednak zamiast tego wolalbym popatrzec na jakies MMA . Bo co to za sport jak najpierw sie wyzywaja tacy pewni siebie a potem troche sie porzucaja i koniec ;/
Niewiem czy ogladaliscie jeszcze przed 26 Wretlemania jak Batista mial sie lac z Johnem Cena to co batista przyszedl z ochroniarzami tez byl taki pewny swego i John sie na niego rzucil to zaczal zdupiac z ringu . Pelno gadania malo walki ;/

.Verrier
02-05-2010, 12:46
Lubię tak średnio, czasami obejrze 4fun. Fajnie się krzesłami naparzają :D

Old marsi
02-05-2010, 22:51
Ogladam i interesuje sie Wrestlimgiem od ponad 2-3 lat. Wiem dosyc sporo i po prostu zajalem sie tym dla zabicia czasu i mnie to wciagnelo na dlugi czas. A sam Wrestling nie jest to sama rezyserka... Wrestlerzy cwicza prawie cale zycie , znaja wszystkie akcje na pamiec i wiedza jak zrobic cos zeby ich po prostu nie bolalo...
Jesli chcecie poogladac moje filmiki i troche gal macie tu moje konto!
http://www.youtube.com/user/Patryk17xxpl

Guns N' Roses
02-05-2010, 22:55
W wieku 13 do prawie 15 roku życia bardzo tym się interesowałem, najchętniej oglądałem Batistę, teraz z tego wyrosłem i mnie nie ciekawią udawane walki. ; )

Moon Red
02-05-2010, 23:27
Często oglądam owe walki jeżeli lecą w TV. Nigdy nie mogę uwierzyć jak ziomek 100 kg skacze z wysokości 2 m na przeciwnika...

Kosik Czarny 2v0
03-05-2010, 08:34
Wrestlerzy cwicza prawie cale zycie , znaja wszystkie akcje na pamiec i wiedza jak zrobic cos zeby ich po prostu nie bolalo...
I to jest prawda :) Wrestling nie jest wyreżyserowany oni znają te triki na tyle dobrze by wiedzieć jak zrobić + jak się ustawić by ból był minimalny :) Oni całe życie to ćwiczą...
Nie wpuścili by ci na ring osobę, która nigdy nie walczyła(nie zna trików) by skoczyć z 3 liny i zabić.

@ajee
Z wrestlerem o nazwie: Shaw Michael ?

Orlando Magic
03-05-2010, 09:57
Ja to kiedyś oglądałem ale teraz to żadko....

Crim
03-05-2010, 12:36
Oglądałem pare razy ale wydaje mi sie to takie sztuczne że nie oglądam już. Brat ogląda jak leci to czasem coś tam zobacze.

ajee
03-05-2010, 12:44
Oglądałem ostatnio walke undertakera z jakims typem lali się z 30 minut... ale undertaker wygrał..

Wole jednak Strikeforce..

Kapitan Alkohol.
13-05-2010, 22:48
Wrestelmania 26 za nami, teraz czekamy na galę Extreme Rules. Jak obstawiacie walki :
John Cena vs Batista
Rey Mystierio vs CM Punk
Jack Sweager vs Randy Orton
Triple H vs Sheumas

A no i WWE wita Europę, ciekawe czy po wielu zapowiedziach odwiedzą Polskę :D

Old marsi
14-05-2010, 01:28
Wydaje mi sie , ze WWE nigdy nie odwiedzi Polski. Jest duzo rzeczy , ktore moga zaprzeczyc. W Polsce nie ma takiego obiektu , ktory moglby pomiescic 50.000+ ludzi! Po 2 Polska nie ma wystarczajaco pieniedzy i czasu , zeby zorganizowac jakakolwiek gale. Jezeli juz to odwiedziliby Polske jakies malo znani wrestlerzy typu:ROH , FCW albo OVW. W Belgii jest bardzo znana federacja BWS-Belgian Wrestling School. Sam mieszkam w Holandii i gdy ukoncze 16 lat mam zamiar sie tam wybrac do szkoly.

Dark Devorious
14-05-2010, 06:03
WWE przyjedzie kiedys do polski ale bedzie to gala typu house show.

_Kuba.Wojewódzki_
15-05-2010, 14:29
Im jestem starszy tym bardziej sobie uświadamiam jakie to jest udawane i nudne:s

LubieKluski
15-05-2010, 22:26
W Polsce nie będzie tego, gdyż kto poszedłby tą komedie oglądać? Podobać się to może dziecią i Amerykaną.
@down
UHsauhuhasuh. bojęęęęę sięęęę twoich chwytów

Airalion
16-05-2010, 12:21
uprawiam wrestling z kolegami w wolnym czasie moj ulubiony chwyt to polozenie sie na przeciwnika

??????