Zaloguj się

View Full Version : Cleanerzy

ViVuSeK
29-04-2010, 15:24
Mam pytanie w szczególności do cleanera KaZeK..Jeśli czytałeś regulamin wiesz że na forum panuje "wolność słowa" i każdy ma prawo wyrazic swoją opinie..Lecz niektóre tematy powinny zostać nie zamykane ze względu na to że inni użytkownicy tez chcą powiedzieć/zasugerować co myślą o pewnej sprawie...Rozumiem że je zamykasz aby nie nabijano postów ale w dziale Opinie/Krytyka każdy ma prawo do własnego zdania chyba że temat dotyczy czego innego...Jeśli to by było w dziale BUGI to rozumiem lub w działach Pomoc...Ale działy takie jak forum/opinie krytyka to są działy do własnej wypowiedzi.....Więc jestem tylko ciekaw dlaczego zamykasz takie tematy?Rozumiem że dostałeś Cleanera i to dla ciebie wielki zaszczyt mieć te fuche ale trzeba też się ograniczać do pewnego stopnia.Pomyslec trzeba że inni użytkownicy chcą też się wypowiedzieć w danym temacie jeśli mają coś ważnego do powiedzenia..Czekam na twoją wypowiedz w tej sprawie ^.^
#Xenius
Ty wogóle nie wiesz o co chodzi?Razem z Palladynem złości kopiujecie ustawienia innych,zawsze macie te same wypowiedzi i wnerwiacie mnie już odkąd was poznałem...Zastanów się i poszukaj tematów jak taki mądry?Patrzcie go znalazł się mój Szef ^.-

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-04-2010, 15:38
Nie bój się, za miech mu się znudzi. Na początku każdy się starał.

lord max
29-04-2010, 15:40
Bez obrazy, ale kazek nabija sobie posty, i nie daje innym tego robić, tyle mam powiedzenie w tej sprawie.

Domcio666
29-04-2010, 15:41
Nie bój się, za miech mu się znudzi. Na początku każdy się starał.

taak jak powiedzial azbest xD za miech si zznudzi i wgl nie bedzi wchodzic na forum przynjamiej tak mi sie wydaje xd

Xienus
29-04-2010, 15:50
taak jak powiedzial azbest xD za miech si zznudzi i wgl nie bedzi wchodzic na forum przynjamiej tak mi sie wydaje xd

na 4um będzie wchodzić...

@topic
może pochopnie go oczerniasz?? podaj temat który zamkną!!! może akurat były tam wyzwiska i dyskusja nie miała celu??
jeżeli nie podasz kilku przykładów bezpodstawnego zamknięcia tematów przez KaZkA ten temat nie ma sensu :D

Assassin Mateusz
29-04-2010, 15:50
Ja obstawiam, ze 2 miechy max wytrzyma.
Co to krytyki cleanerów masz racje. :)

Senshi
29-04-2010, 15:53
moze sam chce nabic posta xDD
ale serio to wczesnie sa zamykane tematy, o to chodzi zeby kazdy mial prawo sie wypowiedziec:)
Znudzi mu sie kiedys xD

~Mari
29-04-2010, 15:55
Wyjebac go z pozycji cleanera i koniec, czesc

KaZeK
29-04-2010, 16:24
Po co nabijać posty w temacie skoro zostało już wszystko wyjaśnione?
To jak napisać temat "jakiego koloru jest czerwony maluch" i wszystkie posty z treścią "czerwonego".

Cieszcie się że są zamykane gdy została sprawa wyjaśniona bo później byłby płacz "warned, za? nabijanie! FFFFFFFUUUUUUUUUUUU-"

Tak zaszczyt, że jestem lepszy do Ciebie kocurku:*

Czekam na temat w dziale O&K, w którym rzekomo nie nabiłeś posta.

Smoczek
29-04-2010, 16:35
do kazka akurat nic nie mam, ale czesto jakis napalony cleaner usuwa moje posty chociaz ich nei nabijam i wypowiadam sie zazwyczaj jak mma cos do powiedzenia.

Odkurzacz'
29-04-2010, 16:41
@ViVuSek
Zupełnie się z tobą zgadzam. Założyłem ostatnio temat, który po 10min został usunięty! Najwidoczniej szanowny "cleaner" nie wie co to jest wyrażanie swojej opini&krytyki.:mad:

[KaZeK] Jeżeli mówisz o swoim temacie w dziale Propozycje, to został on usunięty z powodu braku sondy.

@Edit
Dzięki za wyjaśnienie. Uznałem ze sonda nie odegrała by tam większej roli. :)

[KaZeK] Może i tak, ale od dość dawna sondy z tym dziale są obowiązkowe :[

Bondi
29-04-2010, 16:47
le czesto jakis napalony cleaner usuwa moje posty chociaz ich nei nabijam i wypowiadam sie zazwyczaj jak mma cos do powiedzenia.
Bo zapewne łamie on inny punkt regulaminu, najczęściej powtarzanie tego co już jest napisane...

Devixx
29-04-2010, 16:48
Wszędzie tylko whin'ujecie ... Nie przestrzegał regułom tego 4um to został zamknięty.

Palladyn Zlosci
29-04-2010, 17:07
Tak on nabija posty ale jak up mowia przedzej czy pozniej mu sie znudzi :-)

Dexter Rook Sorcerer
29-04-2010, 17:39
# up

a ty nie czytasz tylko od razu klikasz komentuj i jazda.
Czy jest tu mowa o nabijaniu postów przez CLEANERA ?

KaZeK dobrze sprawuje swoje obowiązki. Dostał cleanera, bo na niego zasługiwał. Nie powinniście na niego najeżdżać tylko dlatego, że jesteście zazdrośni o tą pozycie

TuK!
29-04-2010, 17:46
Wiem, ostatnio pisałem posta, do fajnego tematu, a on wbił posta, i zamknął temat, a drugi temat, pisze posta, napisałem, a tutaj, nieprawidłowy wątek.
Wiecie, początkujący tak robią, ale KaZeK, ostatnio zaczął ładnie nabijać posty ;), 10-12 to przynajmniej na dzień.
Ogólnie, tylko to do niego mam, ale pewnie mu się to ustatkuje po paru dniach/miesiącach.

Babka Wojenka
29-04-2010, 17:50
Oo tak, ostatnio KaZeK przesadzał, przede wszystkim, pisałem posta, i nagle gdy go napisałem, pisało że tematu nie ma.. Ale ogólnie jest, normalnie.

Seth Drut
29-04-2010, 17:54
ostatnio pojawil sie nowy pkt w regulaminie, ze cleaner ma prawu usunąć post nie wnoszączy nic do tematu lub taaki, który ma dużo błędów w sobie.
jak widac musiales napisać coś nie tak.
jezeli kogos obrażałeś to nie dziw sie :]

Duch Rookk
03-05-2010, 22:00
oki tak jak up .

Fantade
03-05-2010, 22:10
@Up.
Ej weźcie tego motocyklistę zbanujcie.
; /
Jestem na tak,ale wiecie co i jak.

Axelo .
04-05-2010, 15:08
Nie rozumiem Twoich zarzutów.
KaZeK to akutalnie najlepszy Cleaner z grupy więc nie wiem dlaczego się plujesz do czegoś co zrobił słusznie.
Wszystko zostało wyjaśnione a Ty dodałeś swoje 3 grosze powtarzając po innych za co należy się warn.