View Full Version : Cleanerzy
Mam pytanie w szczególności do cleanera KaZeK..Jeśli czytałeś regulamin wiesz że na forum panuje "wolność słowa" i każdy ma prawo wyrazic swoją opinie..Lecz niektóre tematy powinny zostać nie zamykane ze względu na to że inni użytkownicy tez chcą powiedzieć/zasugerować co myślą o pewnej sprawie...Rozumiem że je zamykasz aby nie nabijano postów ale w dziale Opinie/Krytyka każdy ma prawo do własnego zdania chyba że temat dotyczy czego innego...Jeśli to by było w dziale BUGI to rozumiem lub w działach Pomoc...Ale działy takie jak forum/opinie krytyka to są działy do własnej wypowiedzi.....Więc jestem tylko ciekaw dlaczego zamykasz takie tematy?Rozumiem że dostałeś Cleanera i to dla ciebie wielki zaszczyt mieć te fuche ale trzeba też się ograniczać do pewnego stopnia.Pomyslec trzeba że inni użytkownicy chcą też się wypowiedzieć w danym temacie jeśli mają coś ważnego do powiedzenia..Czekam na twoją wypowiedz w tej sprawie ^.^
#Xenius
Ty wogóle nie wiesz o co chodzi?Razem z Palladynem złości kopiujecie ustawienia innych,zawsze macie te same wypowiedzi i wnerwiacie mnie już odkąd was poznałem...Zastanów się i poszukaj tematów jak taki mądry?Patrzcie go znalazł się mój Szef ^.-
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-04-2010, 15:38
Nie bój się, za miech mu się znudzi. Na początku każdy się starał.
lord max
29-04-2010, 15:40
Bez obrazy, ale kazek nabija sobie posty, i nie daje innym tego robić, tyle mam powiedzenie w tej sprawie.
Domcio666
29-04-2010, 15:41
Nie bój się, za miech mu się znudzi. Na początku każdy się starał.
taak jak powiedzial azbest xD za miech si zznudzi i wgl nie bedzi wchodzic na forum przynjamiej tak mi sie wydaje xd
taak jak powiedzial azbest xD za miech si zznudzi i wgl nie bedzi wchodzic na forum przynjamiej tak mi sie wydaje xd
na 4um będzie wchodzić...
@topic
może pochopnie go oczerniasz?? podaj temat który zamkną!!! może akurat były tam wyzwiska i dyskusja nie miała celu??
jeżeli nie podasz kilku przykładów bezpodstawnego zamknięcia tematów przez KaZkA ten temat nie ma sensu :D
Assassin Mateusz
29-04-2010, 15:50
Ja obstawiam, ze 2 miechy max wytrzyma.
Co to krytyki cleanerów masz racje. :)
moze sam chce nabic posta xDD
ale serio to wczesnie sa zamykane tematy, o to chodzi zeby kazdy mial prawo sie wypowiedziec:)
Znudzi mu sie kiedys xD
Wyjebac go z pozycji cleanera i koniec, czesc
Po co nabijać posty w temacie skoro zostało już wszystko wyjaśnione?
To jak napisać temat "jakiego koloru jest czerwony maluch" i wszystkie posty z treścią "czerwonego".
Cieszcie się że są zamykane gdy została sprawa wyjaśniona bo później byłby płacz "warned, za? nabijanie! FFFFFFFUUUUUUUUUUUU-"
Tak zaszczyt, że jestem lepszy do Ciebie kocurku:*
Czekam na temat w dziale O&K, w którym rzekomo nie nabiłeś posta.
do kazka akurat nic nie mam, ale czesto jakis napalony cleaner usuwa moje posty chociaz ich nei nabijam i wypowiadam sie zazwyczaj jak mma cos do powiedzenia.
Odkurzacz'
29-04-2010, 16:41
@ViVuSek
Zupełnie się z tobą zgadzam. Założyłem ostatnio temat, który po 10min został usunięty! Najwidoczniej szanowny "cleaner" nie wie co to jest wyrażanie swojej opini&krytyki.:mad:
[KaZeK] Jeżeli mówisz o swoim temacie w dziale Propozycje, to został on usunięty z powodu braku sondy.
@Edit
Dzięki za wyjaśnienie. Uznałem ze sonda nie odegrała by tam większej roli. :)
[KaZeK] Może i tak, ale od dość dawna sondy z tym dziale są obowiązkowe :[
le czesto jakis napalony cleaner usuwa moje posty chociaz ich nei nabijam i wypowiadam sie zazwyczaj jak mma cos do powiedzenia.
Bo zapewne łamie on inny punkt regulaminu, najczęściej powtarzanie tego co już jest napisane...
Wszędzie tylko whin'ujecie ... Nie przestrzegał regułom tego 4um to został zamknięty.
Palladyn Zlosci
29-04-2010, 17:07
Tak on nabija posty ale jak up mowia przedzej czy pozniej mu sie znudzi :-)
Dexter Rook Sorcerer
29-04-2010, 17:39
# up
a ty nie czytasz tylko od razu klikasz komentuj i jazda.
Czy jest tu mowa o nabijaniu postów przez CLEANERA ?
KaZeK dobrze sprawuje swoje obowiązki. Dostał cleanera, bo na niego zasługiwał. Nie powinniście na niego najeżdżać tylko dlatego, że jesteście zazdrośni o tą pozycie
Wiem, ostatnio pisałem posta, do fajnego tematu, a on wbił posta, i zamknął temat, a drugi temat, pisze posta, napisałem, a tutaj, nieprawidłowy wątek.
Wiecie, początkujący tak robią, ale KaZeK, ostatnio zaczął ładnie nabijać posty ;), 10-12 to przynajmniej na dzień.
Ogólnie, tylko to do niego mam, ale pewnie mu się to ustatkuje po paru dniach/miesiącach.
Babka Wojenka
29-04-2010, 17:50
Oo tak, ostatnio KaZeK przesadzał, przede wszystkim, pisałem posta, i nagle gdy go napisałem, pisało że tematu nie ma.. Ale ogólnie jest, normalnie.
Seth Drut
29-04-2010, 17:54
ostatnio pojawil sie nowy pkt w regulaminie, ze cleaner ma prawu usunąć post nie wnoszączy nic do tematu lub taaki, który ma dużo błędów w sobie.
jak widac musiales napisać coś nie tak.
jezeli kogos obrażałeś to nie dziw sie :]
Duch Rookk
03-05-2010, 22:00
oki tak jak up .
@Up.
Ej weźcie tego motocyklistę zbanujcie.
; /
Jestem na tak,ale wiecie co i jak.
Nie rozumiem Twoich zarzutów.
KaZeK to akutalnie najlepszy Cleaner z grupy więc nie wiem dlaczego się plujesz do czegoś co zrobił słusznie.
Wszystko zostało wyjaśnione a Ty dodałeś swoje 3 grosze powtarzając po innych za co należy się warn.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.