PDA

View Full Version : Wizja ?wiata.

Arrow
29-04-2010, 19:00
Witam
Dla zainteresowanych, temat dotyczy "naszej wizji" na temat świata za 30-40lat. Zapewne niewielu użytkowników się wypowie z powod lecz każdy post może opisze trochę wyobrażenie danej osoby.

Może zaczne ja więc:

Teraz.
Coraz więcej ludzi popada w desperacje z powodu braku pieniedzy.
Coraz wiecej mlodziezy zaczyna pic w wieku 13 lat, palić. etc. Wszystko by podpasowac sie innym bo inaczej czesto jest sie gnebionym co doprowadza nawet w niektorych przypadkach do samobójstwa.
Coraz wiecej nienawisci, znieczulicy, szukanie pomocy? - chyba u psychologa ...
Coraz wiecej smialosci, 0 oporu. Co doprowadza do negatywnego zachowania.

Wizja za 30-40lat.
Z powodu nieustajacej biedy wielu osob i poglebiajacej sie depresji ludzie z samonapedzajacej sie obojetnosci popelniaja morderstwa.
W modzie jest bycie gangsterem, gnebienie innych wyciaganie pieniedzy od slabszych, napady, przez poglebiajaca sie chec posiadania tego co maja inni.
Szerząca sie glupota powoduje coraz wiecej ofiar z powodu nieodpowiedzialnych przypadków.
Liczac na kogos pomoc slyszymy nawet od 10-11 latków slowa "wypierdalaj smieciaro do rynsztoku"
Rywalizacja o wszelkie dobra.

Może troche destrukcyjna wizja swiata lecz po tym co widze z dnia na dzien jednak chyba troche słuszna, chociaz spodziewam sie inwazji obcych którzy wykupią sieć handlową biedronka i zaspokoja głód kanapkami ze śledziem i bakusiami.

ViVuSeK
29-04-2010, 21:00
Samochody są zajebiaszcze...Ludzie dużo zarabiają i w szkołach są komputery zamiast książek...PiS zostanie zmieniony na nazwę Polska Rządowość ;p A ja jestem dentystą i mam extra laske za żone xD

'Oxidosis'
29-04-2010, 22:00
za 30-40 lat? Uważam, że świat będzie żył tylko rzeczami związanymi z elektroniką, komputery, komórki. Ludzie będą siedzieć na dupie, a wszystkie czynności będą wykonywały za nich roboty :o. No akurat to może nie za 30 lat, ale jeszcze troche i na pewno tak będzie. Sporty uprawiane przez dzieci zdecydowanie stracą na popularności, wyjście z piłką na dwór będzie mega rzadkością.Technologia leci w zabójczym tempie do przodu, aż strach pomyśleć co się będzie działo w przyszłości :)

Lord Reliable
16-05-2010, 21:43
Teraz:
Głód smród i ubustwo

Za kilka lat:
Powodzie, trzęsienia, i kometa w nas Pierd****

ogólnie wszystko sie skonczy dobrze i szczesliwie xd

Viseq
16-05-2010, 21:57
'Mówię wam, jeszcze 2-3 lata i wszystko pierdolnie, nie ma innej opcji, władze kiedyś wszyscy będą mieli powyżej jajec.O *****, chłopaki, tego dnia chwycimy za broń i spalimy wszystko, i nic im nie da spuszczanie psów, i tak będą w gównie po uszy.'

Poiwo
17-07-2010, 23:10
Anktartyda się topi...słoneczko gaśnie inne promieniowanie ma meteoryt leci w stronę ziemi cała prawda

Trikol <3
17-07-2010, 23:28
"rowniez taki sen o tym ,ze juz nie bedziemy chodzic do roboty bo zrobia za nas to maszyny i roboty"

http://www.youtube.com/watch?v=8bkq_l-Tp_I

_Kuba.Wojewódzki_
17-07-2010, 23:41
TEchnologia, technologia i jeszcze raz technologia!

Nawet nie bedziemy musieli pisać nic na klawiaturze bo komputer sam za nas bedzie to robił. 'Czytał nasze mysli'

Wszystko bedzie komputerowe i ch*j :D. A ludzie staną sie leniwy jeszcze bardziej niż w czasach terazźniejszych:/

Mr Fsza
17-07-2010, 23:47
up zgadzam się nawet poprzez myśli samo będzie expić na tibi jak się zapytają czy używasz bota to sama klawiatura odpisze xd :) :)

deeL `
18-07-2010, 12:01
Cywilizacja(przynajmniej w Polsce) się stacza. Dzieci w wieku nie 13czy 12, ale nawet i 9 lat zaczynają palić, pić to może jeszcze nie. Ludzie stają się coraz bardziej chamscy, egoistyczni. Nastąpi legalizacja narkotyków i przeżyją tylko Ci, którzy potrafią z tego życia korzystać. Wszystko będzie zautomatyzowane. Moja wizja świata.

Merol
18-07-2010, 13:51
Mi się wydaję, że będzie coś takiego:

Ludzie będą nie chętnie okazywać pomoc bliskiemu, jedynie rodzina. Więcej ludzi będzie myślało tylko o sobie, nie o bliskich. W niektórych krajach będzie Anarchia oraz Dyktatura.
Będą się pojawiać coraz nowsze technologie, będą dominować roboty. Pojawią się ludzie, którzy będą programować roboty, dla swoich przywilejów (zabić kogoś tak np. Prezydenta). Ale myślę iż wojsko, policja będzie dobrze wykonywało swoje zawody, nie będzie wielu rabunków, jednie będą szerzące się zabójstwa, ale policjanci będą szybko łapać przestępców.

Zalin
23-07-2010, 00:45
Nie ma co przewidywać za 30 lat,bo w 2012 jest koniec ŚWIATA,FUCK YEA !

wlasnie, a ostatnio na Discovery nawet lecialo Apokalipsa 2012 XD