Zaloguj się

View Full Version : Brak sprawiedliwosci w sprawie dot. Skocia?

.Serafin
29-04-2010, 21:51
Skoro jemu nie chcecie wyjasnić, to może wyjasnicie to na forum?

Wersja którą znam ja:
Skocio z Leonem okradli mr. anonymusa na 700kcc, po czym zostali pozbawieni postaci by Dexoti i zmuszeni do zwrotu calej, skradzionej kwoty. Padlo "Oddacie kcc - oddamy wam postacie". Kasa oddana - postacie oddane. Jeden problem - Skocio i Leon "pusci". To po 1. Po 2, Don Ja aka mr. anonymus dostał 800kcc zamiast skradzionych 700. "Dlaczego zabrales nasze eq?" "Musze miec cos za stracony czas, idzcie na trolle zarobic, narka".

Uzupełni mi ktoś tą wersje lub chociaż to wyjasni? Ja rozumiem ze okradli - kara musi byc, ale 400 zl w plecy? :0 Cos tu nie gra.

Licze na kilka słów prawdy ze strony administracji.

Nie napisze w odwołaniach bo jest to śmieszny i nikomu nie potrzebny dział.

Down:
Nic nie zrozumiales.

Xienus
29-04-2010, 21:54
jak dostali deleted to nie powinni im oddać nawet postaci...

hehehe gość się dal na 700kcc
padnę ze śmiechu

Marcelllo
29-04-2010, 21:56
Znając administrację nikt Ci tu nie odpisze i/lub usuną ten temat ;)

Po prostu są osoby równe i równiejsze tak jak są ludzie i krawężniki...

Don ja należy do tych równiejszych najwidoczniej i tyle... Ja pomimo dowodów nie odzyskałem swojego s set'a który wart był wtedy 80kcc+ :(

ViVuSeK
29-04-2010, 21:57
Skoro dostali delate to administracja nie powinna im oddawać postaci!To jest tragedia to tak jakbyś zabrał z banku 400000$,dostał kare 2 lat więzienia i nagle pyk płacisz 2zł i masz uniewinienie.Według mnie nie powinni oddawać chara mu...Ale gość osrany na 700kcc lol

Dazio
29-04-2010, 21:58
Powinni moim zdaniem oddac hary w takim stanie jak je zabrali. Dziekuje, dobranoc.

Histori o tym nie słyszałem ;]

pacap
29-04-2010, 22:01
Tutaj niema sprawiedliwości m.in. ukradli mi hara 1004 EK z 12 kcc, s setem,m maca,bh ukradł mi go Mistafa Faghil i nic nawet itemów nie zwrucą.

A innym oddajecie LVL albo konta! Z E R O S P R A W I E D L I W O Ś C I.

Patryk1441
29-04-2010, 22:01
Ta administracja jest rozjebana jak mi ukradli chara i ponad 100kcc to mi napisali, że hackami się nie zajmują. Ja nie wiem ciekawe ile on musiał wpłacić kasy na konto mortiisa za pomoc.

Skocio
29-04-2010, 22:03
koles ojebal nie jedna osobe :) nic mu nie zrobili dlaczego... ?:) ja czekam na emaila od mortis juz 5 dni :) tygrys odpisal po 1 dniu i napisal ze nie moze w tej sprawie nic zrobic.. spoko rozumie :) pisze raporty i nic nie odpisuja? :) dlaczego znajomosci :) gram 5 lat i koncze tu grac :):* sie zobaczy co i jak :)

diamondback#
29-04-2010, 22:04
Moje zdanie jest takie ,że skoro Don Ja dał się okraść to jego strata i jego pech , jeśli nie był to hak nie powinien odzyskać żadnej sumy ,a postacie Skocia i Leona nie powinny podlegać żadnej karze.

Bez sensu.

pacap
29-04-2010, 22:07
Ale jak oddają jednym a innym nie to jest sprawiedliwe??

Jak coś to niech nie oddają w ogóle albo oddają wszystkim! Takie jest moje zdanie.

Orson_Pall
29-04-2010, 22:16
Japierdole, Ty sie dziwisz ze oni odzyskali cokolwiek? Ja bym na miejscu dexotiego nawet postaci nie oddal -.- 'gdzie nasze 400zl?' A jakby nie dexoti, to bys zajebal typowi '700zl', i by bylo wszystko cacy?

Przemusiek
29-04-2010, 22:20
Powinni oddać Skociowi i Leonowi eq bo się przyznali do tego co zrobili..... a nie ze Dexoti lamus musie mieć coś za pomoc w rozwiązaniu sprawy *****.... od tego jest gm ze pomagać z nie dostawać coś za to..

Dexoti teraz pewnie sprzeda ich eq na allegro i będzie cieszył pizdę

Pozdro !!

Xienus
29-04-2010, 22:20
koles ojebal nie jedna osobe :) nic mu nie zrobili dlaczego... ?:) ja czekam na emaila od mortis juz 5 dni :) tygrys odpisal po 1 dniu i napisal ze nie moze w tej sprawie nic zrobic.. spoko rozumie :) pisze raporty i nic nie odpisuja? :) dlaczego znajomosci :) gram 5 lat i koncze tu grac :):* sie zobaczy co i jak :)

to ty jesteś zajebisty :>
bo APO jest niecałe 4 lata

Skocio
29-04-2010, 22:22
jak bym stracil skocia to bym rozpierdolil cala ta "gre" :P mortis niech odpisze tu albo na emaila :)

4 lata niech ci bedzie.. ;]

Przemusiek
29-04-2010, 22:24

Czepiasz się szczegółów 4 - 5 lat co za różnica ja pierdole ..

Kapitan Alkohol.
29-04-2010, 22:26
To jest APO - coś nowego ? Chyba nie. Niech Skocio z Leonem wyślą po 100 zł na wiadomy nr konta bankowego na oczywiste dane to odzyskają eq - proste i logniczne.
Joł.

Skocio
29-04-2010, 22:31
wystarczajaco wydalem na ta gre ;p i jeszcze mam placic za eq ktore mi zajebali hehe ziomek ;p

Przemusiek
29-04-2010, 22:40
#Skocio
Oni powinni ci jeszcze zapłacić za to że tyle kasy wydałeś ^^

Krulowiec
29-04-2010, 22:43
Chcieli ojebac to kara musi byc.
Zreszta, dlaczego tak jak napisał kolega wyzej sa 'rowni' i 'rowniejsi'
Ja czesto pisałem do Mortiisa w sprawie tego, ze zostałem okradziony z X kcc i jakos nigdy nie uzyskałem kompletnej odpowiedzi.

Pan Xim
29-04-2010, 22:45
Apo to gówno. Rządza tu jakieś ***** pojebane układy. Glan pewnie siedzi gdzieś na hawajach za wasz hajs oszołomy i ma w dupie co się tu dzieje. Wprowadzili hoty zeby jeszcze mnie osób grało, bo chcą sami skończyć z tym syfem ! ! APO TO GÓWNO !
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=654419#post654419

luko
29-04-2010, 22:51
Więc tak czekaliście dosyć długo żeby poznać prawdę. Tak to Skocio wyjebał mnie na 700 kcc. Po 3 latach znajomości. Zaufałem mu. Nie wiedziałem że z niego taka pizda ;D ale jak musi kraść to niech kradnie ;) Może rodzinkę wyżywi. Ten ciec ma 19 lat i mieszka na garnuszku mamusi. Widocznie chciała go wyjebać z domu , więc musiał dorobić. Przedstawiłem wszystko co posiadałem na Skocia. Więc administracja sprawdziła all (czyt) zmiana ip na dwóch postaciach. Wysyłanie parceli , rozmowę na gg (wszystko podkreślam wszystko !) I okazało się że Skocio kręci. Napisał sam se sharuje z rl'em. Rzekomo dał mu wbić 10 lvl'i.

I podkreślam że nie odzyskałem tych kcc. Coś jeszcze? Dziękuje dobranoc.

Skocio frajerze nie strugaj tutaj pawiana bez winnego. Nie wyplączesz się z tego i nic nie odzykasz ;D Jeszcze przy okazji jak bd przejeżdżał obok Twojej wsi po mordzie dostaniesz pierdoło ;D. To tyle bajo.

Fragment ;)

> PrzemuŚ
> 19:43:38
> Szkarlatny ma passy od SKocia
> 19:43:44
> I mnie wyjebal na 700 kcc
>
> ?
> Skocio.
> 19:43:46
> skad wiesz?
> 19:43:46
> ..
>
> ?
> PrzemuŚ
> 19:43:50
> -.*
>
> ?
> Skocio.
> 19:43:52
> taa *****
> 19:43:54
> na banka
>
> ?
> PrzemuŚ
> 19:43:58
> aHSUahsuHSUH
>
> ?
> Skocio.
> 19:44:01
> nie wkurwiaj mnie
>
> ?
> PrzemuŚ
> 19:44:04
> ALE TY MI SCIEME JEBIESZ
> 19:44:07
> nAGRANE MAM ALL
> 19:44:10
> NA SKOCIA LOGUJE
> 19:44:18
> POTEM NA SZKARLATNEGO '
> 19:44:35
> 700 kcc widze badz pozegnasz sie z charem :D
> 19:44:40
> Ja juz to zalatwie ; )
>
> ?
> Skocio.
> 19:44:43
> wylacz capsa jak piszesz ze mna
>
> ?
> PrzemuŚ
> 19:44:45
> Wyslany filmik jest
>
> ?
> Skocio.
> 19:45:18
> chcesz pogadac o tym koscielna 6 muszyna zapraszam
> 19:45:19
> albo skype
> 19:45:29
> przed chwila wrocilem do domu..
> 19:45:50
> chcialem zeby wbil mi 10 lvli
> 19:46:01
> dalem mu dzisiaj pasi
> 19:46:23
> przychodze ***** do domu a ty mi pierdolisz ze cie ojebal na 700kcc

Pan Xim
29-04-2010, 22:55
Wszyscy jesteście pojebanymi dzieciakami ! Po chuj dusicie takei sumy w dp ? Jebać wszystko na allegro niech nooby kupują apo upada. Szkarlatny ile odpaliłeś administracji ze zadziałali ??

luko
29-04-2010, 22:57
tutaj niema sprawiedliwości m.in. Ukradli mi hara 1004 ek z 12 kcc, s setem,m maca,bh ukradł mi go mistafa faghil i nic nawet itemów nie zwrucą.

A innym oddajecie lvl albo konta! Z e r o s p r a w i e d l i w o ś c i.

ta administracja jest rozjebana jak mi ukradli chara i ponad 100kcc to mi napisali, że hackami się nie zajmują. Ja nie wiem ciekawe ile on musiał wpłacić kasy na konto mortiisa za pomoc.

Nie przedstawiliście filmiku . Bądź ss z całego wydarzenia , więc o co wam chodzi ? Udowodnijcie to (wyczerpująco).

Pan Xim
29-04-2010, 22:59
Udowodnijcie to (wyczerpująco).[/b]
Co ty robiłeś z tą administracją że cie tak wymęczyli ?
Może na apo się płaci w naturze...

!LUKO
Wiesz do czego jest opcja EDIT ?? Czy mama nie nauczyła ?
Banda dzieciaków..
Możesz być Fiszem, ale dla mnie i tak jesteś psem jak całe apo prawie...

luko
29-04-2010, 23:00
Wszyscy jesteście pojebanymi dzieciakami ! Po chuj dusicie takei sumy w dp ? Jebać wszystko na allegro niech nooby kupują apo upada. Szkarlatny ile odpaliłeś administracji ze zadziałali ??

Jaki Szkarlatny? Fiszu here.

wystarczajaco wydalem na ta gre ;p i jeszcze mam placic za eq ktore mi zajebali hehe ziomek ;p

Widać ze nice Allegro się tu nam pędziło ;D Nie płacz już bo ty wyjebałeś i bd za dużo szczekał skończysz źle ;))

luko
29-04-2010, 23:02

Dzieciaku weź wyjdź nie wiesz nic o sprawie i się udzielasz. A Co robiłem z Administracją się pytasZ? Zapraszaliśmy Twoja matkę i wspólnie paradowaliśmy ;)

Skocio
29-04-2010, 23:03
daj ss o tej godzinie nie ma mnie w domu :) dlaczego gm nie wypowie sie w tym temacie? czekam 5 dni za 1h bedzie prawie 6 nie odkad napisalem emaila do mortisa :)

nie ma to jak jezdzic po rodzicach nie? cieszy cie to?

luko
29-04-2010, 23:04

!LUKO
Banda dzieciaków..

Ja jestem psem ? A ty jesteś suką ; DD spać już idż co ;D?

.Serafin
29-04-2010, 23:07

!LUKO
Banda dzieciaków..

Ja jestem psem ? A ty jesteś suką ; DD spać już idż co ;D?

Sam idż spać i przestan juz szczekać. Jak to mozliwe ze nic nie dostales jak nawet Dexoti tak powiedzial? :000

luko
29-04-2010, 23:08
daj ss o tej godzinie nie ma mnie w domu :) dlaczego gm nie wypowie sie w tym temacie? czekam 5 dni za 1h bedzie prawie 6 nie odkad napisalem emaila do mortisa :)

nie ma to jak jezdzic po rodzicach nie? cieszy cie to?

Tak cieszy mnie to ;D ale weź się nie popłacz Skocio dobrze ;)? Wystarczy że Mortiis sprawdził wszystko. ;D

.Serafin
29-04-2010, 23:10
Tak cieszy mnie to ;D ale weź się nie popłacz Skocio dobrze ;)? Wystarczy że Mortiis sprawdził wszystko. ;D

Gówno sprawdzil, bo z twojej wypowiedzi wynika ze wcięło 1500kcc.

luko
29-04-2010, 23:11
Co Dexoti powiedział ? Nic nie dostałem , żadnego zwrotu a w ogóle po co założyłeś ten temat? Nie rozumiem co was to obchodzi że mnie wyjebali. Wy nie straciliście 700 kcc tylko ja ;D Ale i tak mam to w dupie. Coś jeszcze? Czy można zamknąć temat ;|

Skocio
29-04-2010, 23:12
sprawdzil i co? dlaczego nie odpisze na emaila? w grze nie moge tez sie z nim dogadac? chce wiedziec co i jak ... niechce mi sie rozpisywac...

jak bys tyle stracil nie pisal bys ze masz to w dupie ;]

15:12 Santano: 363kcc + kaptur + 2x klapki + pandemka + swand + 2x bh + saph set + jebany amulet(68) + smieci = 363kcc+230kcc + 56kcc + 10kcc+ 40kcc + 18kcc + 41kcc + 33kcc + ~10+kcc (na oko) = 801kcc

luko
29-04-2010, 23:13
Gdzie z mojej wypowiedzi wynika że 1500 kcc? Pokaż mi gdzie jest to napisane.

.Serafin
29-04-2010, 23:14
Gdzie z mojej wypowiedzi wynika że 1500 kcc? Pokaż mi gdzie jest to napisane.

Twoje 700 i 800 Skocia.

luko
29-04-2010, 23:18
sprawdzil i co? dlaczego nie odpisze na emaila? w grze nie moge tez sie z nim dogadac? chce wiedziec co i jak ... niechce mi sie rozpisywac...

jak bys tyle stracil nie pisal bys ze masz to w dupie ;]

15:12 Santano: 363kcc + kaptur + 2x klapki + pandemka + swand + 2x bh + saph set + jebany amulet(68) + smieci = 363kcc+230kcc + 56kcc + 10kcc+ 40kcc + 18kcc + 41kcc + 33kcc + ~10+kcc (na oko) = 801kcc

Skąd mam wiedzieć ? Mi nic nie oddali i Tobie też nie oddadzą ;D Było wypierdalać?

Azielu$
29-04-2010, 23:19
I bardzo dobrze. Zachciało mu się opierdalać to ma za swoje. :)

Skocio
29-04-2010, 23:20
widze ze cie to cieszy ;] czyli wychodzi na to ze jestes na + ;] ja na chwile obecna mam tylko sl ;]

ja juz tu stracilem w chuj i nic nie odzyskalem dawalem ss itp pisalem jak pojebany mortis mi pomogl z 2x po hacku ale teraz .... stracilem ful eq przyznalem sie z leonem co i jak dexo ladnie przygral i tu tez mam ss :] ale jak dam to i tak chuja z tego bedzie ;]

luko
29-04-2010, 23:22
widze ze cie to cieszy ;] czyli wychodzi na to ze jestes na + ;] ja na chwile obecna mam tylko sl ;]

Nic ? Cieszy mnie to że teraz bd każdemu dupcie lizał , że jaki ty nie jesteś biedny <OszukanY> Ale frajerze skończyłeś się . Nie pisz już nic bo szkoda na Ciebie klawiatury.

Skocio
29-04-2010, 23:26
jak szkoda to po co piszesz?;] ja chciałbym tylko z mortisem pogadac i tyle :)

.Bart.
29-04-2010, 23:29
A ja myślałem, że niecałe 5 O,o

@topic
Rozumiem, że można przedstawić dowody i odzyskać część tego co się straciło, ale, żeby temu złodziejowi oddawać kasę/pomagać? Został oszukany po czym sam zaczął robić wałki. Za to oszukiwanie przy wymianach postaciami jemu też powinni zablokować chara i kazać oddać kcc ;)
P.S Weź zmień podpis człowieniu.

@2down
Domyśl się.

luko
29-04-2010, 23:31
Jak szkoda ci klawiatury to W Y P I E R D A L A J !!!!! Szkoda słów na takich paziołów jak ty !!!

Oj widzę że następny piesek dołączył do naszej miłej konfrontacji , ale nie rozumiem po co ? Zgubiłeś tu kapustę koźle jebany ? I Pazioła szukaj w domu ; O

Azielu$
29-04-2010, 23:35
Ty się do mnie odzywasz?

Zapewne tak, złodzieju. Jak tam kasa Ernesta? :>

luko
29-04-2010, 23:36
Piesek to cie robił Dziwko :<

Powiedziałem WYPIERDALAJ to słuchaj mistrza !

I idź już spać bo tylko zaśmiecasz to forum : <

Forum zaśmiecasz swoja osoba ;)

Azielu$
29-04-2010, 23:39
Kasa Ernesta? No nie wiem chyba w domku u niego leży nie? Ty mi coś zarzucasz ? Przedstaw dowody ;O A jak tam kasa Skeptiza? Coś około 800 kcc? Leszczu.

Tak się składa synku, że z ojebaniem skeptikza nie miałem nic wspólnego. Poza tym należało mu się, tak samo jak tobie. :)

#edit
Patrz ty... Jaki paradoks: złodzieja okradli. :/

N-series
29-04-2010, 23:40
Też znam tą historie , niby administracja nie ingeruje w wymiany ale dexoti robi co chce , jaki prawem zabrał im eq? ba dał się wyjebać na 700k to jego pech ,powinien dostać połowe bo tak mortiis mowil ze w przypadku odzyskania oddają a on dostał100kcc więcej

Skocio
29-04-2010, 23:42
koles ojebal nie jedna osobe i nic nie stracil tylko zyskal... ktos go ojebal ta osoba stracila wszystko i on jeszczyc zyska ;]

luko
29-04-2010, 23:53
Też znam tą historie , niby administracja nie ingeruje w wymiany ale dexoti robi co chce , jaki prawem zabrał im eq? ba dał się wyjebać na 700k to jego pech ,powinien dostać połowe bo tak mortiis mowil ze w przypadku odzyskania oddają a on dostał100kcc więcej

Przecież ja nic nie odzyskałem .. Więc o co chodzi xd?

^Akynaoo
30-04-2010, 00:13
Ja bym tylko chcial, zeby Ernest pokazal film z wymiany postaciami z Don Ja...

Senshi
30-04-2010, 00:22
delete to delete niech sie ciesza ze postacie odzyskali... a skoro odzyskali to Dexoti postanowil ukarac ich w inny sposob
czemu 800 a nie 700kcc??? Odszkodowanie:o

Lagga
30-04-2010, 07:02
kosa okradl pol apo i jakos gmowie mu nic nie zrobili...
padl ofiara oszustwa? a co w sprawie Showteka(wolly'ego)?
SYTUACJA JEST TAKA SAMA
Showtek owalil na kaptur dostal deleted... ale nikt z administracji poszkodowanemu nic nie zwrocil... to troche nie fair.

Patryk1441
30-04-2010, 07:40
Nie przedstawiliście filmiku . Bądź ss z całego wydarzenia , więc o co wam chodzi ? Udowodnijcie to (wyczerpująco).
A co ja mogłem przedstawić jak ja pojechałem na wesele i tego samego jeszcze dnia ktoś wbił się na moje acc i zanim wróciłem to wszystko mi już zajebali nawet e-maila. Podałem wszystko co miałem czyli ten kod pacca hasła nr acc tak trudno było sprawdzić kto grał nim od kilku miechów phii

.Serafin
30-04-2010, 07:40
kosa okradl pol apo i jakos gmowie mu nic nie zrobili...
padl ofiara oszustwa? a co w sprawie Showteka(wolly'ego)?
SYTUACJA JEST TAKA SAMA
Showtek owalil na kaptur dostal deleted... ale nikt z administracji poszkodowanemu nic nie zwrocil... to troche nie fair.

Ale kwoty na które wyjebal Kosa były smieszne i nic nie znaczące.

Co do Showteka, dobrze ze przytoczyłes bo tu administracja najbardziej w chuja poleciala. Dostał delete za liczne kradzieże, a tu po miesiącu Showtek po city se biega. Co sie teraz stalo to nie wiem bo znowu nie ma postaci, ale byla taka sytuacja.

Gdyby korupcja nie istniala, swiat bylby nudny ;)

Ernii
30-04-2010, 08:23
Tak się składa synku, że z ojebaniem skeptikza nie miałem nic wspólnego. Poza tym należało mu się, tak samo jak tobie. :)

#edit
Patrz ty... Jaki paradoks: złodzieja okradli. :/

co to mojej kasy mialem ponad 1.5kkcc nie oszukiwalem nie kradlem zeby ja miec ;] jestes zwyklym zerem tylko sie dziwie czemu nie opierdoliles mnie jak dawalem ci 1 700kcc za broxa a przylasiles sie na marne 407kcc ;o no nic ja tam czekam w kolejce wierze ze cos ruszy bo jak taki nob ktory opierdala sam zglasza ze ojebali go paradoks ; ]

@@@
filmiku nie pokaze bo nie jest dla zwyklego smiertelnika ; ]

Xienus
30-04-2010, 08:28
Ale kwoty na które wyjebal Kosa były smieszne i nic nie znaczące.

ale kosa ujebał kilkadziesiąt razy ludzi na te twoje śmieszne i nic nie znaczące kwoty

moim zdaniem powinni banować,deleted każdego kto oszukał nawet na 100cc
ubyło by 50% apo ale szybko przybyło by new graczy i paru old by wróciło

Assassin Mateusz
30-04-2010, 10:07
Moje zdanie jest takie ,że skoro Don Ja dał się okraść to jego strata i jego pech , jeśli nie był to hak nie powinien odzyskać żadnej sumy ,a postacie Skocia i Leona nie powinny podlegać żadnej karze.

Bez sensu.

100% racja! Jezeli administracja podejmuje sie oddawaniu 1 czy kilku osob skradzionej im kasy, to niech zajma sie wszystkimi sprawami, a nie tylko nielicznymi.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
30-04-2010, 10:07
moim zdaniem powinni banować,deleted każdego kto oszukał nawet na 100cc
ubyło by 50% apo ale szybko przybyło by new graczy i paru old by wróciło
Aha... już to widzę.

#topic
Chcecie sprawiedliwości na apo? :OOOO Chyba se jaja robicie. Co do tych kradziejów to nie powinni się bawić w zabieranie charów, tylko bany na ileś tam h/dni

Santano
30-04-2010, 10:11
Wersja którą znam ja:
Skocio z Leonem okradli mr. anonymusa na 700kcc, po czym zostali pozbawieni postaci by Dexoti i zmuszeni do zwrotu calej, skradzionej kwoty. Padlo "Oddacie kcc - oddamy wam postacie". Kasa oddana - postacie oddane. Jeden problem - Skocio i Leon "pusci". To po 1. Po 2, Don Ja aka mr. anonymus dostał 800kcc zamiast skradzionych 700. "Dlaczego zabrales nasze eq?" "Musze miec cos za stracony czas, idzcie na trolle zarobic, narka".

Uzupełni mi ktoś tą wersje lub chociaż to wyjasni? Ja rozumiem ze okradli - kara musi byc, ale 400 zl w plecy? :0 Cos tu nie gra.

Licze na kilka słów prawdy ze strony administracji.

Wersja, którą znam ja:
Skocio z Leonem ukradli 700kcc, po czym zostali pozbawieni eq przeze mnie i Mortiisa. Zabraliśmy im eq warte 800kcc. Kasy nikomu nie oddaliśmy, została wyrzucona do wody. Don Ja jeszcze nie dostał nic, ponieważ jest to dość trudna sytuacja - z postaci Don Ja wcześniej była wykonana kradzież na dużą kwotę, nie mamy pewności jedynie co do ownera. Jakie 400zł w plecy?! Stracili tylko własne 100kcc, kara za kradzieże musi być..

Znając administrację nikt Ci tu nie odpisze i/lub usuną ten temat ;)

Też tak myślę.

Ta administracja jest rozjebana jak mi ukradli chara i ponad 100kcc to mi napisali, że hackami się nie zajmują. Ja nie wiem ciekawe ile on musiał wpłacić kasy na konto mortiisa za pomoc.
U Ciebie wszystko w porządku?..
Nie miałeś wystarczających dowodów.

Tak, odpalił nam za to, że mu zabraliśmy eq.
Zastanów się czasem nad tym co piszesz.

Xienus
30-04-2010, 10:18
no i wyjaśnione :>
kasa do wody i skończył się dzień dziecka :>

@santano
daj deleted tym 3 typkom i będzie 3 złodziejki mniej -.-