Zaloguj się

View Full Version : Opowie??i

ViVuSeK
29-04-2010, 22:33
Wytłumacze wam zasady...Każdy wymyśla jakąś opowieść i ocenia poprzednią ja zaczynam.
Pewnego dnia ide sobie i widze że Bart robi screena...Podszedłem do niego i spytałem "Moge być na screenie bo i tak nikogo tu nie ma" a on odpowiedział "Nie"..Wtedy zacząłem wzywac kumpli i go dedliśmy..Zrobiłem piękne zdjęcie na 4um,Bart sie rozpłakał i stworzył 25 tematów na forum dlaczego stracił SL'a..Następnie nasza guild miała wielka woje z teamem Barta....Niestety oni przegrali bo były same 1 lvle...Bart znów sie rozpłakał i powiedział na ChatBoxie"Oddajcie SL plz plz bo ja jestem smutny bo padłem i straciłem przechpoteżny amulet..;p oceniajcie historia nudna ale potem zedytuje bo niechce mi się innej wymyśleć
Każdy użytkownik może wymyślić 1 historie w ciągu 24h/

Merol
29-04-2010, 22:42
Fajna ;]

Idę sobie idę i zdechłem ;oo

ViVuSeK
29-04-2010, 22:44
1/10 ;p...Najkrótsza jaką widziałem..;p

luko
29-04-2010, 23:20
Jadę , jadę i nie mogę dojechać. ;D

;):):):)

ViVuSeK
06-05-2010, 17:15
5/10
Idę ulicą widzę mojego przyjaciela...I nagle ciu* wpadł pod samochód,

Kinderek
06-05-2010, 17:42
słabe ;D

Jadą jadą konie i wiecie co się z nimi stało ?? :D

tak jechały aż zdechły :D :):)

Zark
06-05-2010, 18:05
Wytłumacze wam zasady...Każdy wymyśla jakąś opowieść i ocenia poprzednią ja zaczynam.
Pewnego dnia ide sobie i widze że Bart robi screena...Podszedłem do niego i spytałem "Moge być na screenie bo i tak nikogo tu nie ma" a on odpowiedział "Nie"..Wtedy zacząłem wzywac kumpli i go dedliśmy..Zrobiłem piękne zdjęcie na 4um,Bart sie rozpłakał i stworzył 25 tematów na forum dlaczego stracił SL'a..Następnie nasza guild miała wielka woje z teamem Barta....Niestety oni przegrali bo były same 1 lvle...Bart znów sie rozpłakał i powiedział na ChatBoxie"Oddajcie SL plz plz bo ja jestem smutny bo padłem i straciłem przechpoteżny amulet..;p oceniajcie historia nudna ale potem zedytuje bo niechce mi się innej wymyśleć
Każdy użytkownik może wymyślić 1 historie w ciągu 24h/

Gratuluję! Większego szajsu nigdy nie czytałem!

#topic
Szedłem ale lerznołem

.vimpex.
06-05-2010, 18:43
Ale szedłeś, za to Cię podziwiam.
11/10
@topic
Grałem w Tipje i padłem przed kompem ;c

ViVuSeK
06-05-2010, 19:56
Gratuluję! Większego szajsu nigdy nie czytałem!

#topic
Szedłem ale lerznołem
?
Up 9/10 xD...
Dzwonie do dziewczyny ,lecz jej nie mam ;p