View Full Version : Dziewczyna czy najlepszy kumpel
Witam użytkowników, chcę otrzymać od Was radę tzn.:
Mam najlepszego kumpla w klasie i jest on jedyny normalny lecz on ma szanse u naj. dziewczynie w klasie, ja mam u niej większe szanse ale jak będę z nią chodzić to kumpel sie obrazi na maxxxa. I nie wiem co wybrać ;/
Kumpel czy laska
Ja bym dupę brał. Prawdziwych przyjaciół w szkole nie znajdziesz, a jak się z dupą uda to będzie git
Dziwczyna , Na bank . A jak to jest prawdzimy ziomek to ci pozyczy powodzonka i bedzie za was 3mal kciuki.
Jeżeli twój przyjaciel się obrazi za to, że udało ci się z laską, z którą jemu się nie udaje, to nie jest twoim przyjacielem. Z drugiej strony, nie warto tracić przyjaźni dla kobiety, która może się okazać zwykłą ździrą. Najpierw zapytaj kolegi, czy naprawdę tak mu na niej zależy.
Z kumplem wybijesz na ośke i jeśli słucha tej samej muzyki to można się fajnie wozić.
Mam dobre powodzenie u dziewczyn i naprawdę mam dobry wybór lecz wole posiedzieć na osiedlu/ w parku z ziomkami. :)
N-series
Mówił ktoś że ograniczam się do pierwszo klasistek? :confused:
.Serafin
30-04-2010, 20:48
Suka sie odwróci, ziomek nigdy.
Dzięki Mejger szczególnie i jemu naprawde zależy bo wszystkie dziewczyny z którymi chciał chodzić chodziły ze mną, i na tej naprawde mu zależy
Ps. zapomniałem dodać, że jeśli ziomek który sie w niej naprawde buja, dowie sie, że ja albo ten kolega z nią chodzi to mamy wpierdol :)
Z kumplem wybijesz na ośke i jeśli słucha tej samej muzyki to można się fajnie wozić.
A z kumplem się poruchasz?
@top jeszcze raz
Jeżeli to przyjaciel to nie powinien mieć nic przeciwko dziewczyny z którą chodzisz..
Domcio666
30-04-2010, 20:51
Jeżeli twój przyjaciel się obrazi za to, że udało ci się z laską, z którą jemu się nie udaje, to nie jest twoim przyjacielem. Z drugiej strony, nie warto tracić przyjaźni dla kobiety, która może się okazać zwykłą ździrą. Najpierw zapytaj kolegi, czy naprawdę tak mu na niej zależy.
on dobrze ci napisal ja bym chyba wybral laske.
Ale jak ona jest za przeproszeniem dziwka to wybierz kumpla a jak ta laska jest normalna ufasz jej i nie zerwiesz z nia po tygodniu to wbierz laske
tajemniczy
30-04-2010, 20:53
kumpel, chodz powinien zaakceptowac to ze chcesz z nia chodzic jezeli to twoj przyjaciel.
Powiedziałbyś ile masz lat? Bo jeżeli to takie 'chodzenie dla szpanu' to na pewno nie ma sensu. A kumpel jeżeli naprawdę jest przyjacielem to się nie odwróci i zrozumie.
No proste ze dziewczyna jesli masz plany na przyszłosc to sie nie zastanawiaj.
Powiedziałbyś ile masz lat? Bo jeżeli to takie 'chodzenie dla szpanu' to na pewno nie ma sensu. A kumpel jeżeli naprawdę jest przyjacielem to się nie odwróci i zrozumie.
Mam lat 11, nie wstydzę się swojego wieku a to nie ma być 'chodzenie dla szpanu' tylko prawdziwe uczuciowe
Kamor Wielki
30-04-2010, 20:57
Suka sie odwróci, ziomek nigdy.
100 % tru.
Choć mam taką co nie "zdradza" :O
Ale ostatecznie zaufał bym bardziej najlepszemu koledze.
Yy.. 11 lat, ok .. Zmieniam zdanie, zostan przy kumplu. A i zmien avatar bo mama nie bylaby zachwycona ;c
Dupy przychodzą i odchodzą a o dobrego kumpla ciężko. ;D
⊕ Cineczeq ⊕
30-04-2010, 21:07
Z doświadczenia stwierdzam, iż kumpel. Zresztą, on jest jedynie przyjacielem jak się zastanawiasz. Nawet najlepsze ruchanie nie zastąpi piwa z kumplem.
Ja bym dupę brał. Prawdziwych przyjaciół w szkole nie znajdziesz, a jak się z dupą uda to będzie git
Mam 4 kumpli, z którymi kumam się od 11 lat (1 podstawówka) więc obalam tą tezę.
Dobra, dzięki wszystkim stwierdzam, że zostane przy kumplu można zamknąć
nie wierze w miłosc 11'to latka wybacz pozostan przy kumplu .
Cóż w tym wieku dziewczyna nie jest w ogóle zobowiązująca, na pewno to jest przelotne zauroczenie. Na twoim miejscu wybrałbym kumpla, dziewczyn jest mnóstwo na świecie, a prawdziwego kumpla, z którym się znacie od podstawówki ciężko poznać. Tak więc wybierz kumpla.
Niech on się postawi w twojej sytuacji.
Laska
Zbigniew Wodecki
30-04-2010, 21:18
Pamiętaj, nigdy nie trać swoich kumpli, tylko żeby się od Ciebie nie odwrócił, bo nie wiadomo jak mu odjebie. A z koleżanką utrzymuj kontakt przyjacielski, więc jak on Cie wychuja, ty Ty będziesz potem z nią. Ale myślę że nie, więc bierz kumpla...
A z kumplem się poruchasz?
@top jeszcze raz
Jeżeli to przyjaciel to nie powinien mieć nic przeciwko dziewczyny z którą chodzisz..
Kolejny myśli tylko o ruchaniu.
#top
Kumpel nigdy Cię nie zwiedzie.
Skryper.!
30-04-2010, 21:27
huhuhhuhuh napisz do bravo- tam ci doradza najlepiej:(
Co do twojego problemu. Jesli kumpel jest naprawde kumplem to zrozumie jesli bedziesz z ta klientka;o Jesli nie zrozumie jest pustakiem i niech dorosnie:)
A i kumpla sobie nie poruchasz;/ Moze ci najwyzej zrobic lodzika, ale to juz wasza sprawa chlopaki:D:D
Precision
30-04-2010, 21:36
Nie ta dziewczyna to inna, kiedyś trafisz na swoją ale to chyba jeszcze daleka droga..;)
Co do kumpla 'kto będzie z nią chodził' to mnie dziwi taka sytuacja, chyba ona i Wy macie uczucia i komu z kim lepiej;o. Ja jednak zostałbym przy kumplu, niech sobie bierze go i z nim chodzi. Jeśli by Ci zależało nie pisałbyś tu o tym tylko poszedł do niej, ja szczerze mówiąc nigdy bym o to nie zapytał na forum internetowym, można pogadać z kumplami o tych sprawach ale nie forum..:) Zresztą nie wierze zbytnio w te uczucia w tym wieku.. Mając ok. 16-17 lat to może być już jakiś konkretniejszy związek.
@Edit
Data urodzenia
July 24, 1990 (19)
Ehe..
Jeżeli koleżka ma się odwrócić od Ciebie, za to, że jesteś z dziewczyną, to jest chuja wart ! Ja osobiście wybrałbym dziewczynę, bo ten koleżka powinien to zrozumieć, a to, że Ty się jej bardziej podobasz, to chyba jak najbardziej zrozumiałe. Jego problem, że jej się nie widzi tak jak Ty.;s
'Tego kwiata jest pol swiata' a kumpli mniej. Sam sobie odpowiedz na to. Osobiscie ja bym przy przyjacielu zostal ; D
Kumpel zrozumie, a i może laska ma siostre to i jemu coś podeśle:D
Tak jak pan up co wy chcecie małe dzieci pytać 12 letnie...
to sie tak od 15 lat up coś czuje w sobie jak laska idzie że coś buży się w środku i trzeba zagadać.
Tak jak pan up co wy chcecie małe dzieci pytać 12 letnie...
to sie tak od 15 lat up coś czuje w sobie jak laska idzie że coś buży się w środku i trzeba zagadać.
JEZUS MARIA JÓZEFIE ŚWIĘTY! Nawet moje "wachać się" przy tym to pikuś.
#Topic
Koledzy, zapewne większość z was, wyzywających tu od jedenastolatków w życiu nie przeżyła pierwszej miłości (onanizm się nie liczy, z góry zaznaczam) więc jak możecie się w ogóle wypowiadać. Kobiety są różne, ale w gruncie rzeczy podchodzi się do nich w ten sam sposób. Chłopak ma dylemat i słusznie, bo też bym się zastanawiał w takiej sytuacji, gdy kobieta może bezpośrednio wpłynąć na relacje z moim najlepszym kumplem. Pewnie życzyłbym mu wszystkiego najlepszego na nowej drodze, chyba, że ta kobieta byłaby naprawdę wyjątkowa i warta tego, by rzucić dla niej kilkuletnią przyjaźń.
Bless.
Assassin Mateusz
30-04-2010, 22:43
Kumpel dobra sprawa, a dupa jak dupa, predzej czy pozniej Cie zostawi.
Zarexoholik?
30-04-2010, 22:52
A następnego dnia on z nią bedzie chodzić? Skoro dziewczyna szuka chłopaka to znaczy, że na nic poważnego się nie zapowiada. Jeden, a na stałe, nie 5 przez miesiąc.
W Twoim przypadku doradzę kumpla..
Moim zdaniem, jeśli chcesz się z kimś związać na dłużej, a na taki związek chyba liczyłbyś tracąc kumpla na rzecz dziewczyny - musisz mieć pewność, że Ci na niej zależy.. Jesteś w trochę ciężkiej sytuacji, bo kolega, który by się obraził za to, że dziewczyna Cię lubi bardziej, to nie kolega, nawet nie mówmy tutaj o przyjaźni.. A dziewczyna, co do której się zastanawiasz i nie masz pewności, czy ją kochasz, to nie osoba dla której warto tracić znajomych..
Co innego, jeśli masz pewność, że Ci na niej bardzo zależy.. i to nie na zasadzie pt. "sobie będę mógł poruchać".. W takiej sytuacji kumpla, który jak wyżej ustaliliśmy, kumplem się nazywać nie może - możesz olać :D I też weź pod uwagę, czy ona Cię później nie oleje..
Z kumplem też możesz jak to nazywasz "chodzić" XDD
Dziewczyny w Twoim wieku mają CBC, więc nie opłaca się ;x
Ale to bardziej koleszka, czy przyjaciel?
Jeśli bardziej przyjaciel, to przyjaciel ważniejszy. Przekonałem się o tym wieeele razy i laskę będziesz miał trochę, potem się rozejdziecie i nie będzie już przyjaciela :C. Przyjaźń ponad wszystko! :)
Jeśli bardziej koleszka, to bierz laskę, w razie jak będzie się rzucał, to spuść wpierdol i spokój XDDD. Ja miałem tak kiedyś z kolegą z klasy ;x
Zależy jeszcze od tego, ile będziesz się potem "męczył" z tym kolegą w jednej klasie, ja np jeszcze z tym "koleszką" będę miecha w klasie ;D
xD Lukki xD
01-05-2010, 00:31
Wybierz dziewczynę.
Jeśli kolega jest naprawdę taki jaki mówisz to on to zrozumie.
Jeżeli twój przyjaciel się obrazi za to, że udało ci się z laską, z którą jemu się nie udaje, to nie jest twoim przyjacielem.
A jeżeli jego kolega nie ma szczescia do dziewczyn, a to akurat dziewczyna z która może coś wyjść? Wtedy założyciel tego tematu wyjdzie na chama ;]
#top.
Tyle dup na świecie... Odpuść kumplowi, niech też sie zabawi ;p
Dark Devorious
01-05-2010, 06:14
A ja ci powiem tak: to pewnie szkolna milosc pochodzilibyscie ze soba tydzien i zerwali. A czy ten twoj kolega to taki kolega ze widzicie sie ze soba tylko w szkole? Czy twoj przyjaciel z podworka itd?
.vimpex.
01-05-2010, 06:39
Kumpel.
Tak jak już pisali wyżej, dupy przychodzą i odchodzą, a o prawdziwego kumpla jest ciężko ;)
Kornas Pall.
01-05-2010, 07:52
Kumpel . Dziewczyne łatwo stracić ,a kumpli masz do końca życia.
>>Vegos<<
01-05-2010, 07:55
Ja wybrałbym kumpla:) Dziewczynę poznasz w gim...
Ja bym wolał kumpla. Nie musisz mieć dziewczyny nawet do 20.
Nie chodzi o to by dziewczyna była ładna. Chodzi o to żeby cię jej charakter nie wkurwiał.
Sub Zero 2
01-05-2010, 08:50
Dupy przychodzą i odchodzą a o dobrego kumpla ciężko. ;D
Skoop ma racje (oprócz bana dla KRULA )
@top
Wole kumpla.Dupka nie zawsze szczera.
Mam lat 11, nie wstydzę się swojego wieku a to nie ma być 'chodzenie dla szpanu' tylko prawdziwe uczuciowe
Nie wstydzisz się? To po chuy piszesz w profilu July 24, 1990 (19) ?
Tak w ogóle w wieku 11 lat, jakie to może być uczucie... no proszę cię.
Pamiętam to "chodzenie" za łebka, dzisiaj z tą a jutro z inną ;)
Na Twoim miejscu trzymałbym się kumpla, teraz to może tylko kolega, ale za parę lat możecie być prawdziwymi przyjaciółmi, a o takich ciężko.
Xienus :D
01-05-2010, 09:25
Ja bym wolał kumpla. Nie musisz mieć dziewczyny nawet do 20.
Nie chodzi o to by dziewczyna była ładna. Chodzi o to żeby cię jej charakter nie wkurwiał.
dziewczyna nie ma być ładna??
jej charakter będzie zależał od grubości twojego portfela...
kobiety takie są i nic tego nie zmieni
o kurde to stary jestes -.- ja bym ci proponowal wypic tymbarka z najlepszym kumplem niz uganiac sie za glupimi laskami majacymi jeszcze siano w glowie w wieku 11 lat. Skad ty mozesz wiedziec co to jest chodzenie uczuciowe wydaje mi sie ze ona jeszcze tez tego nie wie.
P.S
Zmien sobie avatar bo ekhem rodzice nie byliby dumni ^^
Nie wstydzisz się? To po chuy piszesz w profilu July 24, 1990 (19) ?
Tak w ogóle w wieku 11 lat, jakie to może być uczucie... no proszę cię.
Pamiętam to "chodzenie" za łebka, dzisiaj z tą a jutro z inną ;)
Na Twoim miejscu trzymałbym się kumpla, teraz to może tylko kolega, ale za parę lat możecie być prawdziwymi przyjaciółmi, a o takich ciężko.
To jest mój najlepszy przyjaciel, nie pisałem tego bo nie chciałem żeby to dziecinnie zabrzmiało...
Devil murder
01-05-2010, 10:03
Kumpla, bo z laską się pokłócisz, zerwiecie ze sobą i będziecie chodzili w odwrotnym do siebie kierunku ;s
Proste.
zostajesz przy kumplu? to idiota jestes. jezeli bedzie mial cos przeciw to nie jest twoim kumplem ;o
ja bym wybral dziewczyne
Patryk1441
01-05-2010, 10:15
Kumpel i zawsze na jakieś piwko skoczysz xd a dziewczyna? 100%waste, a w wieku 11 lat nie poruchasz.
Ofc ze kumpel. Bedziesz zawsze mogl z nim poszlec itp, a dziewczyna ci sie znudzi lub spodoba ci sie nowa, albo dziewczynie spodoba sie nowy chlopak i cie kopnie w ass
Azbestowy
01-05-2010, 10:21
Kumpla nie poruchasz xD
Jak to nie?
#topic
Kobitę zawsze znajdziesz. Może Ci się wydawać, że tak nie jest, ale to prawda. Gorzej z kumplem.
Zjebani jestecie.. Dziewczyne wybierać.. Kurva tego kwiatu to pół światu a jak masz ziomka to masz ! Kobite możesz se znaleść wszedzię a ziomka możesz miec albo nie. No chyba że jesteś b. nie wyjsciowy .
yhy, a 3/4 (trzy czwarte) ch*ja warte ;x
W Twoim przypadku doradzę kumpla..
Moim zdaniem, jeśli chcesz się z kimś związać na dłużej, a na taki związek chyba liczyłbyś tracąc kumpla na rzecz dziewczyny - musisz mieć pewność, że Ci na niej zależy.. Jesteś w trochę ciężkiej sytuacji, bo kolega, który by się obraził za to, że dziewczyna Cię lubi bardziej, to nie kolega, nawet nie mówmy tutaj o przyjaźni.. A dziewczyna, co do której się zastanawiasz i nie masz pewności, czy ją kochasz, to nie osoba dla której warto tracić znajomych..
Co innego, jeśli masz pewność, że Ci na niej bardzo zależy.. i to nie na zasadzie pt. "sobie będę mógł poruchać".. W takiej sytuacji kumpla, który jak wyżej ustaliliśmy, kumplem się nazywać nie może - możesz olać :D I też weź pod uwagę, czy ona Cię później nie oleje..
Nie to, żebym Cię pouczał, ale wielokropek ma to do siebie, że występuje w postaci trzech kropek ;D
@topic
Kumpel i dziewczyna ;] Możesz przecież trochę czasu poświęcać dziewczynie i trochę kumplom/owi. Chociaż w tym wieku, to raczej radziłbym Ci zrezygnować z tej dziewczyny, bo związki w tym wieku nie mają sensu, ani przyszłości, bo są raczej bardziej dla szpanu, niż z miłości...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.