View Full Version : Fani Naruto i Naruto Shippuuden
Elo założyłem tu temat o naruto by wymieniać się z wami spostrzeżeniami na temat tego anime.
Na stary odnośnie shippuudena co myślicie jak zabity zostanie Pein to zostanie tylko Kisame , kabuto z śiłami orochimaru , zetsu i team Sassuke jakmyślicie czy naruto się skończy?
P.S. Jeśli nie lubicie tej bajki to się tu nie wypowiadajcie zaoszczędzicie nie potrzebnego spamu only for fans.
pomozplz
30-04-2010, 23:19
Nie dam mu sie skonczyc to dla mnie by była smierc !!!!!!!!!!!!!!!
Wgl nartuto uwielbiam nie wiem czemu albo ma w sobie cos co mnie przyciaga Shippuudena ogladalem kilka razy to samo ze zwyklym naruto !!
Naruto Wymiata ahaha ;D
A co tego pytania z Painem a nie peinem ;D to niestety nje fjem :<
Bo pein ożywi dawnych aka ale oni będą tylko duchami...
Vernereq
01-05-2010, 20:36
Lubie naruto, ale ostatnio przez kompa nie moge go ogladac, ale lubie bardzo.
michael123
04-05-2010, 06:31
Witam Vernereq, tak masz rację
ja jestem z tobą zgodzić. Chciałbym również naruto, i regularnie go obejrzeć, bardzo lubię. jego po prostu wspaniały.
Bardzo lubię oglądać shippuudena :p
Techniks
04-05-2010, 13:09
Bo pein ożywi dawnych aka ale oni będą tylko duchami...
Jakimi duchami? o.O
Zostali normalnie przywroceni do zycia...
Pain uzyl techniki aby ozywic kazdego kogo zabil podczas ataku na konohe i potym zmarl.
Do konca Naruto zostalo juz nie wiele.
Radze czytac mange i wtedy bedziesz wiedzial wszystko, obecnie Naruto trenuje aby opanowac kyubiego i uzywac jego mocy poniewaz to jest jedyny sposob aby mogl walczyc z Sasuke po przeszczepie sharingana od Itachiego i mial jakies szanse na wygrana.
Kisame pewnie bedzie teraz trenowac po tym jak jego kopia stworzona przez Zetsu zostala pokonana przez Raikage i Killerbee.
Madara polaczyl sily z Kabuto wiec pewnie wybuchnie wojna w ktorej zginie polowa bohaterow i przybedzie Naruto z moca kyubiego i pokona kazdego jak to zawsze bywa.
Kisame raczej nie trenuje, bo siedzi w Samehadzie, która jest na wyspie razem z Naruto i Killerbee.
Na wyspie znajduje się też przeciwnik Kisame - Gai. Sądzę, że żaden z nich nie wróci z wyspy żywym. (Gai zabije Kisame otwierając ostatnią bramę i sam umrze)
Elite Filutek
05-05-2010, 17:01
Hmm wydaję mi się , że Pein dostanie rasenshurikenem w sage modzie i padnie ;0 . Nie jestem tego pewien bo oglądam tylko i nie czytam mangi co tydzień czekam na new odcinek z niecierpliwieniem ;) . Uwielbiam
ogladalem , ale ostatnio przestalem . chyba z tego wyroslem ;d
Mordotymoja
06-05-2010, 21:25
Oglądałem ale przestałem na jakimś odcinku shippudena ale ostatnio znów nabrałem chęci ;> ponad 70 odcinow do nadrobienia :/
Techniks
06-05-2010, 21:32
Kisame raczej nie trenuje, bo siedzi w Samehadzie, która jest na wyspie razem z Naruto i Killerbee.
Na wyspie znajduje się też przeciwnik Kisame - Gai. Sądzę, że żaden z nich nie wróci z wyspy żywym. (Gai zabije Kisame otwierając ostatnią bramę i sam umrze)
Wątpię żeby Kisame walczył z Gai bo teraz jego celem jest Killerbee przez to ze zabił z bratem jego klona.
BTW. Warto ogladać obecne odcinki bo Konoha jest atakowana przez Paina :D!
#Down
Tryb mędrca jest słaby w porównaniu do Sharingana Itachiego, ale z tym, że będzie rozróba mogę się zgodzić - ta seria powoli zbliża się do końca więc na pewno :).
Techniks i bedzie niezla rozpierducha bo przeciez Tryb Mędrca opanowany xD Takze warto warto ale manga ofc koxi xD nie ma fillerow i sie jest oczytanym ;]
Edit UP
A i co sie w mandze teraz dzieje xD taki troche Bleach nieprawdaż?
Choowder
06-05-2010, 22:03
uwielbiam ta baje xD ale na jetix juz nie elci ;( a jak leci to wkolko powtorki ;( dajcie jakis program gdzie bedzie mozna obejzec normalnie piszcie na APO nick : Choowder< przez 2 "o" >
Arcuś <3
06-05-2010, 22:32
16:32 Curly: KAKASZI WYKORWIL NA PLERKI
i wszystko jasne!
Kamor Wielki
06-05-2010, 22:57
Odcinek świetny :P:P:P:P:P
Czekam na następne !
@up
Spoko,Narutocz pokona paina i ten ożywi wszystkich padniętych.
wiking tor
07-05-2010, 17:25
Ciekawi mnie pewna rzecz z mangi a dokładniej Kabuto przy rozmowie z Madarą pokazał trumny z ciałami członków Akatsuki lecz jedna była zasłonięta jak myślicie czyje ciało w niej jest? Moim zdaniem bedzie to Jiraiya
Bardzo lubię Naruto ale odkąd nie mam Jetix'a nie oglądałem go. Mógłby ktoś polecić jakąś stronę z odcinkami oraz wymienić nazwy serii :P? Tylko , żeby było można oglądać bez limitów xd
Techniks
07-05-2010, 19:47
Ciekawi mnie pewna rzecz z mangi a dokładniej Kabuto przy rozmowie z Madarą pokazał trumny z ciałami członków Akatsuki lecz jedna była zasłonięta jak myślicie czyje ciało w niej jest? Moim zdaniem bedzie to Jiraiya
Ciało samego Madary ponieważ jakby to było Pustelnika to by tak bardzo Madary nie zaskoczyło.
Bardzo lubię Naruto ale odkąd nie mam Jetix'a nie oglądałem go. Mógłby ktoś polecić jakąś stronę z odcinkami oraz wymienić nazwy serii :P? Tylko , żeby było można oglądać bez limitów xd
Napisz na prv czy odcinki z napisami Ci odpowiadają.
Kamor Wielki
07-05-2010, 22:44
No Pain Nieźle rozjebał Konohe.
Kakashi "na chwile" padł xd
Dokładnie tak jak mowi Techniks to napewno bylo cialo własnie Madary no bo niezle sie przestraszyl o malo co a sharingany wyszly by mu na wierzch, niektorzy jeszcze mowia o kage ktory go pokonal ale w to watpie. Bardziej przekonuje mnie wersja ze to on sam.
@down
Fakt Masz racje nigdy nie pokazali drugiego oka. A ze nie da rady go zaatakowac jak ducha to i wieksze przekonanie jest do wersji ze to on sam jest w tej trumnie. Ale coz poczekamy ;]
Techniks
07-05-2010, 23:22
No Pain Nieźle rozjebał Konohe.
Kakashi "na chwile" padł xd
Dosłownie na chwilę xd.
Dokładnie tak jak mowi Techniks to napewno bylo cialo własnie Madary no bo niezle sie przestraszyl o malo co a sharingany wyszly by mu na wierzch, niektorzy jeszcze mowia o kage ktory go pokonal ale w to watpie. Bardziej przekonuje mnie wersja ze to on sam.
Wątpię żeby Madara posiadał obecnie 2 sharingani - mam na myśli to, że posiada on tylko 1 oko. Nigdy nie widzieliśmy jego lewego oka/sharingana wiec nigdy nie wiadomo :)
Ja uważam, że Madara ma tylko jednego sharingana, bo zapewne użył Izanagi. Dlatego też jego maska ma tylko jeden otwór. Poza tym, myślę, że w tej trumnie mógł być Rikudou Sennin, pierwotny posiadacz rinnegana, twórca wszystkich jutsu. W końcu z ust Madary padły słowa "you mad man", sądzę, że przywołanie ciała takiego kogoś jest czynem szalonym. Zaś co do walki Kisame z Killerbee, nie wiadomo, co się może wydarzyć. Na przykład Kisame zyska sporą przewagę, (jest to bardzo prawdopodobne, w końcu to jest wyspa, a co za tym idzie jest sporo wody; chyba mógłby nawet zakryć tą kopułą cały obszar) i wtedy raczej będą z nim walczyć wszyscy, a nie tylko Killerbee.
Cóż, obecny chapter był na prawdę mocno średni. Kłótnia o to, kto jest prawdziwy, z tego co pamiętam to w Bleachu było chyba tak samo, albo bardzo podobnie. Dzieciństwo Killerbee nie zaskakuje - Jinchuuriki = przesrane dzieciństwo. Próba zabicia jinchuuriki w jego dzieciństwie; to już było...
Za tydzień może będzie coś ciekawszego.
Ta praktycznie akcja aka Bleach. Kim ty jestes?? -Jestem toba ty idioto, jestem twoim odbiciem zla i odbiciem twoich pierwotnych instynktow, ofc zla strona ma powera bo wie o co kaman zwlaszcza w Bleach xD A z tym Seninem moze byc czemu nie "jestes zlym gosciem" Troche strach;p
Techniks
08-05-2010, 00:39
Ja uważam, że Madara ma tylko jednego sharingana, bo zapewne użył Izanagi. Dlatego też jego maska ma tylko jeden otwór. Poza tym, myślę, że w tej trumnie mógł być Rikudou Sennin, pierwotny posiadacz rinnegana, twórca wszystkich jutsu. W końcu z ust Madary padły słowa "you mad man", sądzę, że przywołanie ciała takiego kogoś jest czynem szalonym. Zaś co do walki Kisame z Killerbee, nie wiadomo, co się może wydarzyć. Na przykład Kisame zyska sporą przewagę, (jest to bardzo prawdopodobne, w końcu to jest wyspa, a co za tym idzie jest sporo wody; chyba mógłby nawet zakryć tą kopułą cały obszar) i wtedy raczej będą z nim walczyć wszyscy, a nie tylko Killerbee.
Cóż, obecny chapter był na prawdę mocno średni. Kłótnia o to, kto jest prawdziwy, z tego co pamiętam to w Bleachu było chyba tak samo, albo bardzo podobnie. Dzieciństwo Killerbee nie zaskakuje - Jinchuuriki = przesrane dzieciństwo. Próba zabicia jinchuuriki w jego dzieciństwie; to już było...
Za tydzień może będzie coś ciekawszego.
Możemy tylko gdybać dopóki nie dowiemy się - pozostaje nam tylko czekać, ale wątpię aby te ciało to było kogoś innego niż Madary.
Ta praktycznie akcja aka Bleach. Kim ty jestes?? -Jestem toba ty idioto, jestem twoim odbiciem zla i odbiciem twoich pierwotnych instynktow, ofc zla strona ma powera bo wie o co kaman zwlaszcza w Bleach xD A z tym Seninem moze byc czemu nie "jestes zlym gosciem" Troche strach;p
Cóż, zarówno Bleach i Naruto maja łączące sie wątki. Przyjaźń, miłość chęć bycia silniejszym ;)
Wątpię żeby Kisame walczył z Gai bo teraz jego celem jest Killerbee przez to ze zabił z bratem jego klona.
Co ty gadasz. Killerbee został zaatakowany przez Kisame po spotkaniu kage. Walczył z nim dopóki nie pojawił się Raikage i wtedy Zetsu zrobił klona podobnego do Kisame i mającego podobną ilość chakry. Madara mówił, że ten klon jest słaby do walki, ale ma tylko dać czas Kisame do ukrycia się i zinfiltrowania wioski Mgły.
Ja osobiście uważam, że w trumnie mogło być ciało 4 Hokage. W końcu to on pokonał Kyuubiego, nad którym Madara miał kontrolę.
Tak w ogóle to mnie ciekawi jeszcze jedna rzecz, mianowicie:
a) ciała Itachiego - przecież to Madara zabrał ciało Itachiego.
b) Sasori - to ciało w sumie mógł zdobyć.
c) Deidara - on się wysadził, skąd więc ciało?
d) Kakuzu - ciało zostało zniszczone przez Konohe po przeprowadzeniu sekcji (w którymś z chapterów ktoś to mówił).
e) Nagato - ciało zabrała Konon.
Nie chce mi się wierzyć, że Konan nie ukryła porządnie ciała Nagato, którego siła jest wiadoma. To samo tyczy się ciała Itachiego. Moim zdaniem autor trochę się pomylił lub może wytłumaczy to wszystko w późniejszych chapterach.
Ogólnie gdzieś w wywiadach z autorem widziałem, że planowane jest jeszcze ok. 60-80 mang. To samo tyczy Bleacha.
EDIT: Ja bym połączył jeszcze jedną teorię z tą tajemniczą trumną. Co jeśli Madara, to tak naprawdę Obito, który podaje się za Madarę? Często już dyskutowano o tym, że Tobi to Obito, ale po tym jak w mandze pojawiło się, że Tobi to Madara, to ten wątek ucichł. Bardzo możliwe, że to jest Obito, który bardzo rozwinął swoje umiejętności, a podaje się za Madarę by się ukryć. Dlatego też możliwe, że w trumnie znajduje się ciało Madary, a słowa Tobiego mogą świadczyć o odkryciu tajemnicy przez Kabuto. To bardzo ciekawa teoria, ale niestety trzeba czekać :)
Quiet przejrzyj jeszcze raz chaptery dotyczące walki Sarutobiego z Sandaime i Nidaime. Edo tensei nie wymaga ciała danej osoby. Przecież Orochimaru zrobił Sandaime i Nidaime z bodajże Kin i Zaku.
No, ale patrzcie:
Co zrobi Itachi bez sharingana??
Co zrobi Sasori bez lalek??
Co zrobi Deidara bez gliny??
Co zrobi Kakuzu bez serc??
Co zrobi Nagato bez ciał??
Co do ciała, to myślę, że to Rikudou-Sennin/Jiraya/4th Hokage.
Jestem wielkim fanem naruto, ale mam pytanie bo nie czytam mangi. Te painy co zaatakowały konohe to tak jakby klony (wiem, z martwych ciał są powołane), ale chodzi gdzie jest ten gość, który je stworzył, bo on tylko posiadał te oczy, a tu kilku już je ma.
Drugie pytanko, a ten Danzo kiedy zginie? Bo strasznie mnie on denerwuje :D
Itachi na pewno ma sharingana, dokładniej - na pewno będzie go miał, gdy Kabuto wsadzi kunaia, bo postacie przywołane przez Edo Tensei są w stanie swojej świetności. A nawet jeśli nie, to przecież Tobi ma spory zapas oczek, więc mógłby użyczyć Itachiemu nowych oczu.
Nagato nie potrzebuje ciał, bo on po prostu rozdzielił swoje moce pomiędzy 6 ciał. Teraz będzie jeszcze większym koksem, niż był dotąd. Wszystkie moce w jednym ciele.
Kakuzu, jeśli nie wróci mu serc może je zdobyć w bardzo prosty sposób. On już raczej wie, jak skombinować nowe.
Sądzę, że Deidara jest w stanie wytwarzać glinę, więc nie widzę problemu.
A Sasori pewnie ma gdzieś ukryte lalki, albo zwoje, w których są zapieczętowane.
Myślę, że w trumnie nie ma Jirayi, gdyż Jiraya padł od Nagato, który jest IMO słabszy od Tobiego. Uważam również, że nie ma tam Minato, gdyż jest on po części zapieczętowany przez Shiki Fuujin, a po części w swoim synie. A gdyby możliwym było przywołać tak zapieczętowaną duszę (pamiętajcie, że Edo Tensei przywołuje TYLKO duszę, a nie jak często ludzie mylą; ciało) to byłoby bez sensu.
Kiedyś oglądałem Naruto na Dżetiks (Jetix), ślad po nim się urwał więc moja przygoda też jako tako się urwała ;d
Może ktoś podać jakieś stronki gdzie bez problemu oglądnę wszystkie odciniki Shippuudena oraz zwykłego? z góry thx.
Siemka mam pytanko ;P Jestem na 150-tym odcinku zwyklego Naruto i czy oplaca mi sie ogladac do 220 i pozniej od 1 shippuuden'a ;d? Czy cos waznego sie wydarzy?
Jasne, że się opłaca. W Shippuudenie jest dużo retrospekcji, nie będziesz wiedział o co chodzi jak nie obejrzysz ;p.
Bardzo się opłaca oglądać zwykłe.
Ja tam myślę, że w tej trumnie będzie jeden z nich:
-1hokage(bo pokonał Madare, chociaż nie wiem jakim cudem, ponieważ Madara ma przecież umiejętność " przenikania ciosów " więc ockm ? O.o
-4hokage(Bo pokonał kyubiego :d
-Mistrz Rinnengana( bo to kox :o )
@Offtopic
Istnieje fajna gra przeglądarkowa na temat naruto - naruto-arena.com. Jak ktoś chce wiedzieć coś więcej o niej to pw :P
@down
Naruto i tak przegrał :P
Ale według mnie tam nie chodziło o szybkość tylko o to że była tam ukazana moc Kyuubiego, jakiej 1hk raczej nie miał... ^^
Mokuton w porównaniu z sharinganem to porażka jak dla mnie...
Bardzo się opłaca oglądać zwykłe.
Ja tam myślę, że w tej trumnie będzie jeden z nich:
-1hokage(bo pokonał Madare, chociaż nie wiem jakim cudem, ponieważ Madara ma przecież umiejętność " przenikania ciosów " więc ockm ? O.o
-4hokage(Bo pokonał kyubiego :d
-Mistrz Rinnengana( bo to kox :o )
@Offtopic
Istnieje fajna gra przeglądarkowa na temat naruto - naruto-arena.com. Jak ktoś chce wiedzieć coś więcej o niej to pw :P
W tym samym miejscu gdzie walczyl Pierwszy z Madarą była walka Sasuke i Naruto i właśnie tam było pokazane jak szybkość Naruciaka wyprzedza Sharingan i to cała tajemnica ;p.
Myślę, że będzie to ciało kogoś znacznie mocniejszego skoro Madara sie go boi Xd.
Elos ;d naruto konczy sie na 220 odc i pozniej jest 1-wszy shippuuden'a, ta?
Może ktoś podać jakieś stronki gdzie bez problemu oglądnę wszystkie odciniki Shippuudena oraz zwykłego? z góry thx.
www.shippuuden.pl
www.naruto.wbijam.pl
www.kreskowka.pl
www.kreskowki.fani.pl
Osobiscie tego nie ogladam, nie przepadam za tym. Ale moj brat to non stop oglada i mówi ze fajne.
Elo , Naruto to super Anime ale z odcinkami się nie śpieszą więc lepiej oglądać mangę i wszystko wiedzieć duuużo wcześniej .
Podam stronki gdzie można obejrzeć :
a)Naruto Shippuden
http://www.naruto-shippuuden.kreskowka.pl/video/
b)Naruto manga video:
http://www.naruto-manga-video.kreskowka.pl/video/
Lesny Ludek
28-05-2010, 17:52
Naruto jest zjebane pojebane to jest jak można to oglądać jakąś śmieszną magię !!! :<
@Up
Dziękuje za wypowiedź, miło znać Twoje zdanie :).
@Topic
Ale się w Shippuudenie porobiło ;p, Naruto przybył sekundę po tym jak Pain rozwala Konohe. Już się następnego odcinka nie mogę doczekać, niestety zgrzeszyłem zaglądając do Mangi i wiem co zrobi Naruto, ale próbuję zapomnieć :D.
Grar, odświeżam. Wszystkie epy są teraz zajebiste. Ciesze się, że nie czytałem mangi. :D
Techniks
17-06-2010, 20:50
Grar, odświeżam. Wszystkie epy są teraz zajebiste. Ciesze się, że nie czytałem mangi. :D
A ja cieszę się, że czytałem mangę bo przynajmniej wiem o co chodzi, a i tak jest 'dreszczyk emocji' ...
Nowe odcinki Naruto vs. Pain bardzo fajne, ale czasem trochę przeciągają za dużo gadania i mało akcji, teraz czekać następny tydzień na nowy odcinek i mam nadzieję ze pokażą nareszcie 9 ogoniastego w pełnej okazałości . : )
BTW. Czyta ktoś mangę? ;>
@up
Czytam (chociaż nie tak długo to wiem oco kaman :P)
Teraz Hinata poleci "powalczyć z Painem" huhu ^^ -->Czekam na next odcinek
@Edit
Po przeczytaniu mangi wiem że moc którą Naruto dostał od Itachiego tuż przed walką Ita vs Sasu to jutsu Mędrca Sześciu Ścieżek :)
O co biega z tą mangą :P Ja w końcu jestem na aktualnym odcinku Naruto :) Ciekawe co Naruto poczuje do Hinaty :P
Devixx magna to tak jakby komix o przygodach naruto i na tym opiera się bajka. Manga jest daleko z przodu i wiadomo co będzie w kolejnym odcinku :D
Atrakcyjny Kazimierz.
19-07-2010, 19:16
Lubie naruto ale ostatnio nie ściągam i przestałem oglądać. :)
Z rok temu bylem jeszcze tego wielkim fanem.
A teraz? Mysle, ze to strata czasu.
Kruszon12
19-07-2010, 22:19
Ja naruto uwielbiam ! mam skończone 16 lat i dalej oglądam to anime ;p
Kumple sie smieja ale ja mam to w dupie ;p haha
Naruto się skonczy kiedys tak jak kazde anime ale napewno nie zaniedlugo bo manga narazie do 570 odnicnka a narazie odcinkow (1 i 2 serii) jest 368-9.
Kruszon12
19-07-2010, 22:32
Re tam do 2 strony do Madary
Zaczne od poczatku!
Pamiętacie co w spomnieniach Kakasiego Obito 4 hokage itp.?
Jak byli na misji Obito poswiecil zycie zeby kakasiego uratowac Kakashi wtedy stracil oko gdy głazy przygniotly cialo Obito , Obito podarowal kakashiemu jedno oko .
Drugie zas bylo przygniecione .
Dlugo nie było słychac nic o tym całym Obito gdyż zgnął
Madara najpotężniejszy Uchicha wcielil sie w ciało Obito i teraz jest w Akatsuki jako tek w masce Tobi o ile sie nie myle .
Madara kontrolowal 9 ogoniastego jak był atak na konohe (16 lat temu wg anime Naruto)
Wtedy matka Uzumakiego miala w sobie tego o to Kyubiego lecz gdy miała rodzic byla pieczec oslabiona i Madara to wykozystal .
Mogl bym tak pisac caly dzien o tym ale mi sie nie chce ;p
To jest zajebiste anime ^^ Uwielbiam to. Uważam że jak pain zginie to zajebie go Tobi czy nie wiem jak się zwie (bo wydawało mi się że ma drugie imię) Bo jak mangen kju sharingan kontorule cala czakre kyubiego, a czwarty hokage zapieczętował tylko połowę tej czakry czyli jeszcze raz może zaatakować kyubi konohe i wtedy będzie pojedynek kyubi vs kyubi, nie czytam mangi i nie wiem ale może tka będzie :D
Re tam do 2 strony do Madary
Zaczne od poczatku!
Pamiętacie co w spomnieniach Kakasiego Obito 4 hokage itp.?
Jak byli na misji Obito poswiecil zycie zeby kakasiego uratowac Kakashi wtedy stracil oko gdy głazy przygniotly cialo Obito , Obito podarowal kakashiemu jedno oko .
Drugie zas bylo przygniecione .
Dlugo nie było słychac nic o tym całym Obito gdyż zgnął
Madara najpotężniejszy Uchicha wcielil sie w ciało Obito i teraz jest w Akatsuki jako tek w masce Tobi o ile sie nie myle .
Madara kontrolowal 9 ogoniastego jak był atak na konohe (16 lat temu wg anime Naruto)
Wtedy matka Uzumakiego miala w sobie tego o to Kyubiego lecz gdy miała rodzic byla pieczec oslabiona i Madara to wykozystal .
Mogl bym tak pisac caly dzien o tym ale mi sie nie chce ;p
Hahah o tym Obito to są domysły, gdyż w mandze o tym nic nie było, że przejął jego ciało... Co do reszty to ok, ale po co o tym piszesz jak to w mandze jest? Wystarczy przeczytać, a i dalej nic nie napisałeś bo jeszcze nie ma kolejnego odcinka (mangi)...
~Nastero~
20-07-2010, 01:33
Nie lubię
Kilka razy obejrzałem parodie tego całego Naruto... Ludzie którzy to oglądają są dla mnie troszkę [cenzura].
@Up
Powiedział Człowiek z bananem w avatarze O.o
@Topic
Tobi od początku rządzi Akatsuki.
Odcinków nie trzeba ściągać jak ktoś tam pisał O.o wystarczy oglądać online.
Przykładowa stronka - naruto.wbijam.pl
Kruszon12
22-07-2010, 02:59
up ^
Ja na samym początku oglądałem też na naruto.wbijam.pl ale juz tam nie ogladam z tego względu gdyż raz odcinek jest w czwartek raz w piątek .
Szczerze polecam www.shippuuden.pl moim zdaniem najlepsza stronka odcinki sa do godz 12 ang i do 15 pl
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.