View Full Version : Profesje.
Szkarlatny leon.
01-05-2010, 13:18
Co to ma być ? Czego ms/ed są takimi slabymi profesjami? Niedawno gralem ek i ubijalem spokojnie 200 lvli wiecej ed/ms . Teraz gram ms i trudno mi jest uwalic 200 lvli mniejszego ek . Moze przydalo by sie jakies wyrownanie profesji?
Prosze nie usuwac tematu..
TAK NIE MOZE BYC!
aa i jeszcze jedno jak taki 1.7 k ms ma ogarnac na x3 wardach? a taki 1.7 k ek ogarnia na 6...
Dareluss
01-05-2010, 13:20
To jest poruszane milion razy , ek - czolg , ms - ed - gowno. Moze przy uptade na CRITICAL HITY wyrownaja.
@Test Serv wlaczony , ale zaraz bana daja ;)
Przemusiek
01-05-2010, 13:21
Ms/ed są zdecydowanie za słabe
Proszę coś z tym zrobić, bo to jest masakra
Patryk1441
01-05-2010, 13:25
Po wprowadzeniu hotków balans się zjebał do końca. Mortiis nie usunie ich, ale na pewno musi coś zrobić.
Eh tak to już jest zostały hotkey'e wprowadzone i przez to ek jest tak zwanym "czołgiem", a ed/ms stracili dużo przez to. Myślę, że nie długo coś administracja zrobi, żeby poprawić ed/ms.
.vimpex.
01-05-2010, 13:48
Taki temat powstaje po raz N.
Ek = czołg.
ed/ms = Gówno
rp = yy?
Może balans profesji będzie przy najbliższym Up? Miejmy nadzieję.
:cool:
@topic
Taka jest szczera prawda, nieda sie ubic knighta ms , ed jesli sie ma 200lvl wiecej, porazka...
Domcio666
01-05-2010, 14:28
mam ms i nie moge ubic o 200 lvl mniej ek :< i to jest wkurzjajce niech cos zrobia z tym. niech jakis balans profeji albo cos ;]
mam ms i nie moge ubic o 200 lvl mniej ek :< i to jest wkurzjajce niech cos zrobia z tym. niech jakis balans profeji albo cos ;]
To nie zalezy od tego ze on jest lepszy, tylko od tego ze Ty masz 0 pvp, poniewaz masz 840 ms i nie mozesz zabic 530 ek ; o
Krulowiec
01-05-2010, 14:32
Trzeba było sie nie wymieniac.
MS/ED maja dobra vite oraz sio wala duzo lecz maja mało hp.
Zamienisz sie za pallka i bedziesz płakał, ze vita jest słaba.
hmmmmm....Piszesz ze kiedys ekiem ubijales 200 leveli wiekszego ms/ed a teraz nie mozesz 200 leveli wiekszym ms/ed ubic mniejszego eka. Cos tu nie rozumiem :<
Wracajac do tematu..Nikt nie pytal nas o zdanie czy chcemy hoty czy nie bo przeciez to tylko i wylacznie wina hotow.
hmmmmm....Piszesz ze kiedys ekiem ubijales 200 leveli wiekszego ms/ed a teraz nie mozesz 200 leveli wiekszym ms/ed ubic mniejszego eka. Cos tu nie rozumiem :<
Wracajac do tematu..Nikt nie pytal nas o zdanie czy chcemy hoty czy nie bo przeciez to tylko i wylacznie wina hotow.
Hmmm była już jedna propozycja, a kiedy została ona wprowadzona to sobie zobacz http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=60227&highlight=badzjos .
Administracja pomyślała, że to dobry pomysł i to wprowadziła, a co do płaczu o hoty to poczekajmy do najbliższego update może coś się wyrówna :)
Proszę coś z tym zrobić, bo to jest masakra
dokladnie.
przydaloby sie zwiekszyc ladunki manasow ms/ed do 1k :<
Czarodziej Xardax
01-05-2010, 16:17
Z tego co ostatnio słyszałem to siła ed/ms została zwiększona ...
P.S.. Jak Grałeś ek to Ci nie przeszkadzało, że ubijasz a teraz jak wielce Ci przeszkadza to zagraj ek... ; (
Jestem na Nie (jak będzie sonda ; o)
Duch Rookk
03-05-2010, 21:57
Spokojnie po UP beda zmienione profy:P
Ogolnie EK jest mocny wiec sprobuj z RP solo a nie z EK;o
Alanaste
04-05-2010, 00:39
Tylko napinac sie umiecie czego to slabe tamto sramto... Pomyślcie troche w jednym Upie dodadza cos dla jednej prowy a w nastepnych dla innej profy... Nie spinajcie sie tak ze ed/ms sa zle bo w cale tak nie jest...
Ekzterso
04-05-2010, 09:05
@Up
A co uwazasz ze Ms/Ed sa zajebistymi profami obecnie tak ? Pewnie grasz Ekiem i jestes zadowolony bo masz te uhy na hotku ktore uhaja szybciej niz wosso, czyz nie prawa?
Jak wam nie pasuje to wypad. (Tak tak gram Ek)
Jedyną słuszną propozycją biorąc pod uwaga wasz płacz jest zmiana World Type z PVP na Non-PVP.
Baby Face
04-05-2010, 10:22
No jestem jak najbardziej za ;)
Przesada, ze ed nie moze rozwalic ek z mniejszym lvl'em.
Wystarczy zmniejszyc sile uh i bedzie wszystko ok :)
Marcelllo
04-05-2010, 10:29
Wprowadzając knightom UH pod hoty całkowicie zepsuli balans postaci...
Powinni osłabić hity ek bo to jest paranoja. Ek bije tyle co rp i ma więcej HP... A ms/ed to już nie mówię. Chociaż w PvP z energy ringiem vs rp dają jeszcze radę, ale ek nie da się zabić...
PS. Wczoraj ganiałem za 1,2k ek i nie mogłem go do reda zjechać -.-
Jak nie umiesz grać, to nie ogarniesz ;>
Po co się zamieniałeś, jak teraz płaczesz? Zawsze ek był lepszy niż ms. Zawsze szybciej robił questy, więcej solował potworów. Nic nowego. Z resztą to chyba oczywiste jak ma więcej życia, nie?
Po co się zamieniałeś, jak teraz płaczesz? Zawsze ek był lepszy niż ms. Zawsze szybciej robił questy, więcej solował potworów. Nic nowego. Z resztą to chyba oczywiste jak ma więcej życia, nie?
nikt tu nie wspomina nawet o potworkach tylko o tym że zabicie innego gracza postacią magiczna jest trudne ... powinny być szanse jak różnica miedzy lvl była by około 50 lvl ale bez przesady 200 -300 lvl -_- Gdy sam ms/ ed wali ek o 200 lvl mniej to ek sie śmieję z tego bo nic mu nie zrobi ...
gram ed 1677 lvli i zawsze bylo ciezko :> teraz na eka to nawet nie startuje jak pk ma bo nie ma sensu
Action16
04-05-2010, 13:36
Dowalił jak sie wyuhasz na 1.6k ek na 6 wardach w miejscu bedziesz dobry chyab ze beda słabo walic taki ek wali w nie 13 k? a taki ms/ed na tym sammy lvl 16-17k? i na dodatek mzoe latac jak głubpi bo mu many starcza?
Zarexoholik?
04-05-2010, 14:25
Tak to już jest, że ms/ed mają przejebane, bo ek jest za silny. Oni nigdy nie wprowadzą normalnych zmian w pvp oraz pvm.
Xienus :D
04-05-2010, 15:23
ale ms/ed zabije potworki 2x szybciej...
800 ms/ed wbija lvl max 15 min a 800 rp minimum 25 min :<
aa i jeszcze jedno jak taki 1.7 k ms ma ogarnac na x3 wardach? a taki 1.7 k ek ogarnia na 6...
1.4k ogarnia 6 :)
@Top
Ms/ed są teraz słabe, ale myślę, że gdy używają ringa mogą zyskać wiele w pvp.
Jednak jest to powszechnie psiarskie.
Babka Wojenka
04-05-2010, 16:00
Jak grałeś knightem, ci to nie przeszkadzało..
@top
Poprostu dlatego, że druid ma mało hp, ale za to ma takiego spama, że możesz ubić takiego ek spamem, ew. na redzie ring, ale to jest żałosne..
Dziwne, bo ja akurat grałem druidem, 1-1024, grało mi się dobrze, po prostu to u ciebie zmiana profesji, wpłynęła na pvp, bo Riliskiem, masz ok. 20khp, a Szkarłatnym miałeś bodajże 45khp, więc nie musiałeś się tak leczyć często. Musisz potrenować pvp.
Demolka Knight
04-05-2010, 16:08
Cóz tu chyba zależy jakie masz PVP. Może musisz nad nim popracowac?
Assassin Mateusz
04-05-2010, 16:20
Najpierw pograj troche jedna profesja i dopiero oceniaj czy to gowno. Ja gralem druidem i bardzo polecam ta profesje. :)
Action16
04-05-2010, 16:53
pozatym własnie biorac solo 1400ekvs 1500 ms/ed to ms/ed ma reda bierze rigna i sapmi ek pada i tak duzo osob na apo robi przykład Lord Morgan on niema pvp bez ringa;/
Patryk1441
04-05-2010, 16:55
No fakt Ek jest za silny taki ms/ed to jeszcze może założyć e ringa, bo many mu tak szybko nie zjedzie, ale Rp ma przejebane walczyć z Ek hity te same xd a Ek więcej hp.
chyba sobie kpisz kolega wlazl na testa to sie ms wali po 3 k wiecej wiec juz nie plakac prosze ;/ ek to i tak juz slaby jest
Do eków: Dziwicie się że ubierają e ringi jak EK bije jak szalony?
Balans jest zdupiony przez duże z i mówiąc o pvp mówimy tylko o eku.
Xienus :D
04-05-2010, 20:18
teraz z krytykami ms wymiata :>
N-series
05-05-2010, 13:31
Najbardziej po dupie dostał rp jak zwykle bo cryticala nie ma , ek nie dość że więcej uha sięod rp i wiecej hp ma to jeszcze criticale , gz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.