View Full Version : Hotkeye - Ostrzezenia.
Chcialbym poinformowac Administratorów tego ots iz jesli zrobili hotkeye musze sie liczyc z tym ze nie kazdy ma bota, ja dostaje co chwile ostrzezenie zebym wylaczyl bota jak gram knightem, a nie mam bota tylko mam hotkeje, czy wy tez tak macie? ; /
Azbestowy
01-05-2010, 14:53
Poprostu sobie u nich nagrabiłeś i teraz masz problem.
Domcio666
01-05-2010, 14:56
poprostu ty masz na 100 % bota :< i zycze delete tego chara euzebio
Patryk1441
01-05-2010, 14:56
Tak to jest jak się bociło 24/24 to teraz nawet nie spojrzą dobrze i już ostrzeżenie :)
poprostu ty masz na 100 % bota :< i zycze delete tego chara euzebio
Człowieku nic nie wniosłeś do tego tematu piszac tego posta, dostaniesz pkt karnego zobaczysz załatwie Ci to, a euzebiem to ja gralem do 525lvl ; ]
Eh podobno wiele osób dostaje ostrzeżenia, ponieważ teraz trudniej jest odróżnić bota od hotkey'ów.
Wylacz auto manasa to nie bedziesz mial ostrzezen....
Domcio666
01-05-2010, 15:02
Człowieku nic nie wniosłeś do tego tematu piszac tego posta, dostaniesz pkt karnego zobaczysz załatwie Ci to, a euzebiem to ja gralem do 525lvl ; ]
czlowieku ale mto jest czysta prawda :<
i tylko ty dostajesz takie ostrzezenia :<
1. Naucz sie pisac, pisz spokojnie bo robisz błedy i rozwalasz klawiature(nie bedziesz mogł grac w tibie)
2. Czytaj, potem dopiero pisz posta bo jak bys nie zauwazył to ktos wyzej napisal ze duzo osob dostaje takie ostrzezenia.
Azbestowy
01-05-2010, 15:04
http://triptronix.net/ishbadiddle/images/FLAMEWAR.gif FLEJMŁORA CZAS ZACZĄĆ!
#topic
Żeby nie było że nabijam. Mimo hotów, wosso się przydaje. Np auto vita.
Assassin Mateusz
01-05-2010, 15:06
Duzo osob dostaje bez podstawne ostrzezenia.
Pozatym Ciebie akurat beda pilnowac. :)
tez mialem ostrzezenia ktore byly niesluszne
oczywiscie wina hotow...
Dazio nie spodziewaj się że po takim stylu gry jaki reprezentowałeś dadzą ci spokój :D dostałeś delete za cave więc opanuj te tematy :)
wylacz to co masz na pasku i ostrzezen nie bedzie;)
Xienus :D
01-05-2010, 15:31
Chcialbym poinformowac Administratorów tego ots iz jesli zrobili hotkeye musze sie liczyc z tym ze nie kazdy ma bota, ja dostaje co chwile ostrzezenie zebym wylaczyl bota jak gram knightem, a nie mam bota tylko mam hotkeje, czy wy tez tak macie? ; /
bo ty miałeś odejść... i tak dostaniesz deleted :<
.vimpex.
01-05-2010, 15:34
http://triptronix.net/ishbadiddle/images/FLAMEWAR.gif FLEJMŁORA CZAS ZACZĄĆ!
#topic
Żeby nie było że nabijam. Mimo hotów, wosso się przydaje. Np auto vita.
Nom, ale On mówi o EK, a EK nie ma eksury wity ;c
@Topic
Yyyy. . .
Może zmień profę? I puść znowu Cave Bota?
Nie mam tak, bo nie gram EK.
Dziękuję, Dobranoc!
Dexter Rook Sorcerer
01-05-2010, 15:44
1. Naucz sie pisac, pisz spokojnie bo robisz błedy i rozwalasz klawiature(nie bedziesz mogł grac w tibie)
2. Czytaj, potem dopiero pisz posta bo jak bys nie zauwazył to ktos wyzej napisal ze duzo osob dostaje takie ostrzezenia.
Ty ***** nie robisz ` błedów ` ` bedziesz ` ` mogl `.
Chyba się liczą z tym, że hotkeye się mogą mylić z botem. Ale każdy ma swoją technikę gry, niektórzy grają tak jak boty, nie odpisują, manasują się gdy nie mają full many i leczą się tylko gdy maja hp mniejsze od x.
# edit
wydaje mi się, że nie miałeś już tu grać, psie.
Sub Zero 2
01-05-2010, 16:36
Wydaje mi się , że po wprowadzeniu hotków , Gm'owie i Tutorzy nie odróżniają botera , od kogoś kto używa komendy !uh (wywalić) , !mm (można zostawić).Więc robić szkolenia a nie się obijacie !
Nie wiem, kto Cię upomniał, ale wątpię, żeby ten ktoś się pomylił; jednak przyjmuję do wiadomości taką opcję.
Aby się upewnić, czy masz bota, będziesz codziennie sprawdzany. :)
Jeśli nie dostaniesz bana w ciągu miesiąca - zwracam w imieniu ekipy honor. :)
Możesz być pewien, że ja się nie pomylę :)
Sprawdzaj, sprawdzaj i tak juz na ek dostalem delete.
Devil murder
01-05-2010, 19:44
True xd
Dostałem w 2 dni 3 ostrzeżenia i jeszcze się musiałem kłócić z Gm'em... ehh ;d Przynajmniej w końcu mi uwierzył, bo banem groził, a bota nie miałem ;)
wylacz to co masz na pasku i ostrzezen nie bedzie;)
Lagga ma rację, jeżeli jechałeś na cave i powiedzmy wosso, to nie dziw się, że teraz nie będziesz obserwowany, tymbardziej, że to widać, iż korzystasz z wosso ;>
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
I jeszcze jedno. Nie musisz spamować 6x "Twoich złotych myśli" w jednym temacie ;> Jeżeli chcesz się z kimś pokłócić lub coś, to poproś o numer gadu i sobie wyrzucaj ile chcesz ... Pozdrawiam
Też mnie to wkurw...Musze wtedy przestac expić na płatnych respach i mnie bierze holera...Przyzwyczaj się ...Niech administracja wymysli jakiś sposób na sprawdzanie czy ktoś ma hota/bota..
Po 1.
Ty nie możesz grać bez bota(albo nie umiesz)
Po 2.
Nie ma nie słusznych banów.
po 3.
Nie płacz.
To tyle z mojej strony
Euzebio.
22-05-2010, 18:28
Napisał Santano
Nie wiem, kto Cię upomniał, ale wątpię, żeby ten ktoś się pomylił; jednak przyjmuję do wiadomości taką opcję.
Aby się upewnić, czy masz bota, będziesz codziennie sprawdzany.
Jeśli nie dostaniesz bana w ciągu miesiąca - zwracam w imieniu ekipy honor.
Możesz być pewien, że ja się nie pomylę
Zostało mi jeszcze 9 dni , jesli nie dostane bana to bedziecie mi zwracac honor!
Knight Lukas
22-05-2010, 18:57
Pewnie będzie miesiąc i jeden dzień i ban :D
Administracja ma system wykrywania botów, który sprawdza się w przypadku knightów, którzy używają auto uha lub uha z hotka - wosso. Po prostu używaj TYLKO komend to nie będziesz mieć ostrzeżeń.
Tak i teraz nie będziesz na bocie jechał, bo widzę, iż Twój dzienny exp nie dorównuje temu co grałeś jakieś 25~~ dni temu.
Ta, a potem będzie dalej jechał :D i znowu zrobi temat ostrzeżenia za fre...
Alanaste
22-05-2010, 19:00
Wiele osób dostaje ostrzezenia ale bana dostaje te osoby które zostana zlapane na bezposrednim lamaniu regulaminu.. Jest system który wykrywa boty a to ze dostajesz ostrzezenie to znaczy ze bocisz :)
.vimpex.
22-05-2010, 19:04
Zostało mi jeszcze 9 dni , jesli nie dostane bana to bedziecie mi zwracac honor!
Tak i teraz nie będziesz na bocie jechał, bo widzę, iż Twój dzienny exp nie dorównuje temu co grałeś jakieś 25~~ dni temu.
Baby Face
24-05-2010, 14:10
Wydaje mi się , że po wprowadzeniu hotków , Gm'owie i Tutorzy nie odróżniają botera , od kogoś kto używa komendy !uh (wywalić) , !mm (można zostawić).Więc robić szkolenia a nie się obijacie !
Ale ty glupi jestes, az smiac sie chce :)
Tylko bys dla profesji magicznych chcial jak najlepiej... ; x
Pomysl troszke wywalic uhy zostawic manasy haha :D
Tak ek bd sie manasowal hotkeyem a uhal recznie ?
Pozdro ;)
@Santano
Sprawdzaj go a napewno zlapiesz na botowaniu :)
Tak tylko, że nie wiem jak to zrobisz że co do milisekundy Ci manasy wchodzą 0 ex. :) dostałeś słusznie ostrzeżenie chyba że masz takie paluchy, że co do danego czasu Ci w hotkeya strzelają. Też życzę delete jak ktoś na początku :)
A ja nie jadę na bocie i nie dostaje ostrzeżeń, więc wątpię żebyś był czysty w 100%... ;) ale o tym już zadecyduje administracja.
Taaa ja na noob charze (ek) rownież dostaje ostrzezenia jest to troche bardzo żalosne ;D
Ostatnio też dostałem ostrzeżenie, choć bota nie miałem, masakra.
Powinni się ogarnąć, bo oni strzelają "on ma bota? hmm, dam mu ostrzeżenie"
n/c
Ale to Widać kto jedzie na Bocie Woso a kto na hot ;)
Woso Bot cały czas manasuje ;x
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.