View Full Version : Zwi?kszenie LOOTA!
To co teraz Administracja odpierdala to jest lekka przesada mając 230 lvl niemam nawet na manasy a nie mówiąc już o SL'ach.
Myślicie tylko o hlvlach a chcecie żeby więcej osób na APO grało.Co z tego że bedzie grać wiecej jak zaraz odejda bo nie będą mieli za co życ.
Kiedyś to na ms'ach sie zarabiało a teraz???? Na raty mam isć?? Proszę o zrobienie czegoś z tym. W związku z tym dodaję ankietę!
TYLE Z MOJEJ STRONY DZIĘKUJE DOBRANOC.
Z jednej strony masz racje ,ale nie potrzebnie przeklinasz.Jestem na tak.
sqlterpa
02-05-2010, 15:41
Jak expisz 5 min to co Ci ma polecieć? Ja dzisiaj na kingach na 5 lvli mialem 1,5 bp loota, więc nie jest tak źle. Na Mad Dogach jest taki loot jak kiedyś na msach! Więc nie mówcie, że nie da się zarobić !
Azbestowy
02-05-2010, 15:53
To co teraz Administracja odpierdala to jest lekka przesada mając 230 lvl niemam nawet na manasy a nie mówiąc już o SL'ach.
Zbierając platynki spokojnie wychodzisz na 0
#topic
Jest ok
Assassin Mateusz
02-05-2010, 15:54
Jak expisz 5 min to co Ci ma polecieć? Ja dzisiaj na kingach na 5 lvli mialem 1,5 bp loota, więc nie jest tak źle. Na Mad Dogach jest taki loot jak kiedyś na msach! Więc nie mówcie, że nie da się zarobić !
Popieram!
Nic dziwnego, ze Ci z msow nie leci jak masz 200+ lvl i bijesz 1 po 20 minut. ;c
Ja expiac na msach dzisiaj uzbieralem 4.5 gbp loota. :)
@Topic
Nie!
Jest dobrze, dziś z 50 % na 1250 lvlu zarobiłem prawie 2kcc na queenach więc jest dobrze.
Poexp dłużej a później mów że jest zły loot. :)
wbij 500 i idz na msc. na takim malym lvl nie zarobisz:/ loot jest dobry. do zamkniecia.
Patryk1441
02-05-2010, 16:11
230 lvl? Pozbieraj loota z drakul tam dużo kasy leci ja od 120-240 uzbierałem ok 8sc z kasy i może raz padłem z 2gbp manasów i byłem te kilka sc na plus :)
Loocik jest bardzo dobry i nic nie trzeba zmieniać.
.vimpex.
02-05-2010, 16:53
Jestem na Nie.
Mi z 15% na um dziś wyszło z loota 1.5kcc :o
Bardzo dobra propozycja, oczywiscie jestem na tak. Powinni zwiekszyc loot, poniewaz niema jak zarabiac kasy.
Palleczek
02-05-2010, 16:58
Jestem na nie
Ja wynosze 2-3 gbp loota, a z S setem to jeszcze więcej.
Demolka Knight
02-05-2010, 17:05
Mogli by powiększyć trochę loota na KINGACH :/ expiłam tam chyba 10 lvl i loot naprawdę smutny...
Assassin Mateusz
02-05-2010, 17:09
Mogli by powiększyć trochę loota na KINGACH :/ expiłam tam chyba 10 lvl i loot naprawdę smutny...
Ja dzisiaj przez 1.5 lvla zbieralem sobie to 5gh 3 g axe i dsl z tych drozszych itemow. Nie gadajcie, ze jest slabo, bo nie jest!
...:KoMBoj:...
02-05-2010, 17:18
No masz racje ten loot to poprostu wielki zal.Z ms leci zalowo tak samo jak i z dracul... expie 2h i ani jednego demon helmetu... dawniej to co chwile lecialo cos a teraz to poprostu porazka
#up
No bo dracule są to potworki do expienia a nie do loota..
#2x up
Może to zależy od szczęscia? ;p
#top
Loot jest dobry, to zalezy tez czy masz farta czy nie xd, Ale na apo to masakra.. kompletnie nic przez 8h, znaczy smieci ale ani sladu broszki n/c
Nie.
Sub Zero 2
02-05-2010, 17:32
Jestem na nie.Loot i tak jest już dość duży.Mortiis chce zmniejszenie kasy na servie , a zwiększenie loota mu nie pomoże.
Jestem za zwiększeniem loota dokładnie o 15%....Z każdego potwora bo to jest katastrofa aby przez 400 zabitych king mieć chyba z 2kcc loota
Domcio666
02-05-2010, 17:56
zrobilem kiedys taki temat i nie poskutkowalo oczywscie jestem za zwiekszeniem loota ;]
moze admini cos z tym zrobia kiedys ;]
Pan up ma rację . Nie jest aż tak źle wg mnie. Chociaż nie wiem ,bo w poście autor akurat ma mały lvl. , ale da się zarobić. Siedząc 15 minut, napewno nic nie zarobisz. Wrzuć na luz i posiedź te 1-2h i napewo będziesz zadowolony ;> Jeszcze pozostaje kwestja tego, czy wiesz wogóle na czym loocić z twoim lvl itp., ale to już inna "bajka" :D
Zbigniew Wodecki
02-05-2010, 18:54
Jestem na tak, ale zobacz ile jest kasy, i jak ona tanieje, niedługo będzie po 10gr za 1kcc. Więc można zmniejszyć loot z lepszych potworów.
Jestem na nie, ponieważ sam expie na ms'ach i dobrze jest. Loot czasem słaby, ale da radę wyjść na zero, czasem na +.
Nie. Zmniejszyli loot bo bylo za duzo kasy. Bylo milion takich propozycji.
Elite Filutek
02-05-2010, 19:48
u mnie to wyglądało tak
300lvl-500lvl - 5 kcc ;) . Samo mówi za siebie na więcej padałem na warach i na manaski wydawałem . zarobiłem może 1 kcc jak by się podliczyło
_Kuba.Wojewódzki_
02-05-2010, 19:53
Jest dobrze tak jak jest :D Jestem na NIE
Jestem za zwiekszeniem loota.. stanowczo.. i chu*, ze jest duzo hajsu.. kiedyś był wiekszy loot, to czemu teraz nowym graczom mają utrudniac, dla mnie to była najwieksza zwyra na tym servie... juz lepszym posunięciem były uhy na hocie ..
Wydaje mi się ,że loot jest ok ale o te 10-15% mogą podnieść
Marcelllo
02-05-2010, 22:08
Jestem na tak ponieważ z niektórych potworów drastycznie zmniejszono loot'a...
Np. taki Devil Atom z którego leciała niezła kasa... Co z tego skoro teraz lepiej iść na wise many i się nie męczyć z biciem boss'a bo więcej kasy się zarobi... Co z tego, że leci motylek który i tak już jest gówno warty czy miś panda którego nikt nie odkupi? Jeżeli zmniejszyli kasę z potwora to powinno coś jeszcze z tego lecieć... Np. Mogłoby lecieć bh czy pandemka co 100-200 devil atomów... Bo teraz nie opłaca się bić bossów.
A co do monster skeletów - może i duże lvl tego nie odczuwają ale powinno nieco lepiej lecieć... Chociaż ja jakoś na 300 lvl nie narzekałem...
Kinderek
02-05-2010, 22:21
jestem na tak !!! kiedyś to można było zarabiać a teraz ??!! żenada a nie loot !!:cool:
diamondback#
03-05-2010, 00:28
Jestem na nie , expiąc na drakulach nie kozacząc można wbić 300 lvl bez zgonu ,później idziesz na ms i tam zarobisz od 400 kingi na których spokojnie zarobisz ,ostatnio wbiłem lvl na kingach (70mln expa XD)i wylootwalem 2kcc.
#Zbigniew Wodecki
On mówi o małym zwiększeniu loota dla małych lvli !
#top
Jestem na tak ! Lecz tylko dla małych lvli !
Greyback
03-05-2010, 09:34
Ja jestem za zwiększeniem loota z kingów,ms,orshaballi
Jestem na Tak też już robiłem o tym topicy i poskutkował mój top ale za mało :P 10% only
Mi chodzi żeby małe lvl'e miały za co żyć a nie te h lvle i o to mi się tutaj rochodzi :)
Orlen Ochrona
03-05-2010, 12:15
W ostatnim czasie loot z potworów Ots king czy ms poszedł nieco w góre, dlatego tez nie widzę potrzeby kolejnego podwyższenia dropu :rolleyes:.
Ja jestem ZA ale tylko żeby zwiększyć lota Apocalypto, bikałs broszka leci raz na miesiąc :|
Jestem na nie. Jesli chcesz idz expic na raty. Zwiekszenie loota zle wplynie na serwer bo takie h lvle beda wynosic 2x wiecej loota niz teraz i na serwie bedzie za duzo kasy. masz 200 lvl myslisz ze co chwile ci cos z msow zleci ? jak ty 1 msa kilka min bijesz -.-
Jestem na tak :D
i na tych gm'ow trzeba napierdolic bo inaczej to nie da rady :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.