View Full Version : Avatary graczy.
Witam.
Zawsze miałem coś takiego że jak wchodził ktoś ze steama to widziałem odrazu jego avatar.
Teraz musze go dopiero dodać do znajomych żeby go widzieć, czy można to jakoś ominąć?
DonieX <3
02-05-2010, 18:35
Prawdopodobnie masz coś w opcjach zmienione, albo po prostu coś się ze steam'em robią skoro widzisz tylko friendsów. ;oo Ja ustawiłem sobie, że widzę tylko Online osoby na steam. Teraz nie wiem jak to zmienić ;x Długo tak masZ?
Też tak kiedyś miałem.. Mi się wydaję, że to są błędy steama. Teraz na szczęście nie mam z tym problemów, bo gram na rozdzielczości 800x600.
Chodzi Ci o grę i tabelę, czy o zakładkę znajomi w grze? Bo jeśli o to pierwsze, to może to zależeć od servera. Na only steam powinieneś widzieć wszystkie avatary w rozdzielczości >1024x768. A jeśli chodzi Ci o zakładkę znajomi, to patrz na zdjęcie niżej ; d
@DonieX
http://i39.tinypic.com/33vyntd.jpg
Dzięki Crayon, zmieniłem sobie rozdziałke i odznaczyłem to coś na steamie i działa.
//Można zamknąć.
Mu chodzi pewnie o to w grze, ponieważ ja czasem też nie widzę avatarów :(. Chociaż ostatnio już mi się to nie zdarza.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.