View Full Version : Kiedy zostanie uruchomiony nowy ChatBox?
Już od paru dni nie ma naszego ChatBoxa więc na forum jest nudno!Chce się zapytać kogoś z ekipy kiedy zrobicie tego nowego ChatBoxa???Jak pisaliście w niektórych postach już nad nim pracujecie(posty które znalazłem pare dni temu)...A chyba nie można tak długo robić new Chata bez przesady..Rozumiem że macie sprawy typu Update/i inne jajeczka...Może ktoś mi powiedzieć kiedy go uruchomicie bo normalnie to dla mnie jakiś obłęd....-.-
No comment.
Wlasnie. Brak mi azbesta ktory spamuje na CB. Ile wam to zejdzie?
Nowy ChatBox ma być na stronie serwera. Poczekajcie, pewnie bedzie za niedługo. :\
Ludzie ogarnijcie się i czytajcie inne tematy...
Proszę daje wam linka gdzie Mc Maciek wypowiedział się: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=71742
Domcio666
02-05-2010, 21:32
mam nadzieje ze niedlugo bedzie ;]
Obiecali Czit boksa :< Chcemy czitboksa hehz
Assassin Mateusz
02-05-2010, 21:34
Wydaje mi sie, ze chca dokonczyc update i dopiero sie zajma czatboksem. Ogolnie w tym tygodniu ma byc update chyba, wiec na weekend powinien byc. :P
Pierwsze mysle ze skupiają się nad nadchodzącym update, pozniej jakies badziewie na forum.. I cierpliwosci..
musza poprawki zrobic wiec to troche zajmuje:o
proponuje cierpliwie poczekac;/;/;/
Palleczek
02-05-2010, 21:42
Niedlugo będzie ;p a jak nie to trudno ;p
Sub Zero 2
02-05-2010, 21:42
proponuje cierpliwie poczekac;/;/;/
Odrzucam propozycje.
@top
No właśnie.Na forum robi się nudno na forum.Czat boks wprowadzał miłą atmosfere.
Niech zrobią tego CB raz a porządnie żeby na przyszłość uniknąć takich właśnie sytuacji.
.vimpex.
03-05-2010, 09:36
Jak mają zrobić, to porządnie, a nie żeby po miesiącu znowu usunęli.
Teraz szykuje się Update, więc ?
Jak mają robić to i to?
Poczekajcie trochę -.-
Mc Maciek
03-05-2010, 09:37
ChatBox będzie jak przyjdzie na to pora. Jest konieczność wykonania nowego, który nie będzie obciążał serwera tak, jak poprzedni. Aktualnie trwają prace nad dużym update, wiec: cierpliwości.
Od teraz każdy następny temat o ChatBox karany będzie bez ostrzeżenia WARNEM!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.