View Full Version : Najgorszy prezent na ?wiecie.
Lady Knighter
02-05-2010, 21:41
Chcę pokazać wam jak jedna amerykańska rodzinka nabijała się ze swojego dziecka. Dostał on Xboxa, lecz w pudełku były ciuchy. Tutaj (http://www.milanos.pl/vid-11833-Najgorszy-prezent-na-swiecie.html) link.
Proszę o przeczytanie opisu!
To nie jest śmieszne, choć jest to na milanos w dziale "Rundown".
Do tego ta jego stara matka jest taka gruba, że gdyby nie jadła tyle przez tydzień to by kupiła od razu tego Xboxa.
Szkoda chłopaka bo w tym wieku zostać "oszukanym" przez najbliższe osoby to naprawde lipa.
Moim zdaniem, to nic ciekawego, ale skoro już piszę tego posta, to muszę stwierdzić, że gdybym ja się dowiedział, iż zostałem zrobiony w ch*ja, to chyba bym się do tych rodziców przez rok nie odzywał. Po prostu szczyt chamstwa.
Pozdrawiam.
Ale mi go szkoda. Byc oszukanym przez wlasnych rodzicow. WSTYD! Rodzice powinni pomagac a nie dolowac dzieci
Heh, tak się cieszył. Szkoda go. : /
xxXTibiomanxxX
02-05-2010, 21:54
Ehh i ten chamski śmiech po otworzeniu prezentu .
Patryk1441
02-05-2010, 21:54
Huh jakby mi coś takiego starzy zrobili to było by z nimi kiepsko :p Szkoda bamba z deka :(
Xienus :D
02-05-2010, 21:58
o mamo to Xbox o.O
tato to ciuchy :(
szkoda chłopaka
Sub Zero 2
02-05-2010, 22:04
Bycie takimi debilami jak jego rodzice to szczyt chamstwa.
@edit
Yeah new ranga !
Historia oklepana, ten dzieciaczek dostał swojego x-boxa później, film stary.
troche go żal ;pp ta jego zawiedziona mina ja bym sie wkurzyl i jeszcze ten pedalski smiech w tle.
Ale jego rodzice muszą być głupi..Mi się bardzo żal go zrobiło..Za przeproszeniem Skurwysyny takie coiś zrobić dziecku...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.