Dareluss
03-05-2010, 15:38
Moja propozycja jest taka
Zrobic NPC: brat Sonii
Co trzeba zrobic aby do niego sie dostac? Co on bedzie robil?
Brat Sonii bedzie kupywal przedmioty o 5% drozej niz nasza Sonia
Co trzeba zrobic?
1.Wykonanie questów :
a)magic axe
b)kaptur
c)klapy
d)qod
2.Trzeba oddac jeden z tych przedmiotów wymienionych wyżej do Sonii, (Jesli z QOD trzeba oddac bron dostosowana do swojej profesji)
3.Gdy sie odda Sonii ona daje nam numer (losowy) , idzie sie z tym do Salima i pisze (moze byc inny npc)
Gracz:Hi
Salim:Witaj , co cie sprowadza do mnie?
Gracz:sonia
Salim:Aa , to ona , chciala cos odemnie , podala ci numer? (moze byc inaczej)
Gracz:(numer)
Salim:Dziekuje , teraz musisz pokonac 1000 Ots Kingow,500 Ots Queenow i 200 Glaciusow , zgadzasz sie?
Gracz:Tak
Salim:Przyjdz do mnie jak wykonasz te zadanie
Gdy sie zabije wyglada to tak:
Salim:Czesc,czy wykonales zadanie ktore ci polecilem?
Salim:Oto w ukrytym miejscu w miescie Soran(mala popularnosc miasta) , kryje sie tajemniczy brat Sonii,jednak strzez sie , aby sie do niego dostac trzeba pokonac Brata Devil Atoma.
Idziemy na Soran , gdy jestesmy na miejscu jest do pokonania Master Atom , z niego wypadal by key (jednorazowy) za nim sa drzwi jednak zeby nie dalo sie przebiec (mozna w wieksza ilosc osob , lecz 1 osoba wejdzie)
I jestesmy u brata Sonii
Brat Sonii(dowolna nazwa) : Witam ,skupuje wszystkie przedmioty drozej od mojej siostry o 5%!
To tyle,ten quest mysle ze jest do wykonania chodzi o skrypty(chyba).Jednakze quest jest dla hlvli :)
Dziekuje dobranoc
@Monk3y
Chodzi mi oto , zeby jak zrobisz wszystko , keya lotniesz wejdziesz , to nie musisz oddawac 2 raz tych przedmiotow
Zrobic NPC: brat Sonii
Co trzeba zrobic aby do niego sie dostac? Co on bedzie robil?
Brat Sonii bedzie kupywal przedmioty o 5% drozej niz nasza Sonia
Co trzeba zrobic?
1.Wykonanie questów :
a)magic axe
b)kaptur
c)klapy
d)qod
2.Trzeba oddac jeden z tych przedmiotów wymienionych wyżej do Sonii, (Jesli z QOD trzeba oddac bron dostosowana do swojej profesji)
3.Gdy sie odda Sonii ona daje nam numer (losowy) , idzie sie z tym do Salima i pisze (moze byc inny npc)
Salim:Witaj , co cie sprowadza do mnie?
Gracz:sonia
Salim:Aa , to ona , chciala cos odemnie , podala ci numer? (moze byc inaczej)
Gracz:(numer)
Salim:Dziekuje , teraz musisz pokonac 1000 Ots Kingow,500 Ots Queenow i 200 Glaciusow , zgadzasz sie?
Salim:Przyjdz do mnie jak wykonasz te zadanie
Gdy sie zabije wyglada to tak:
Salim:Czesc,czy wykonales zadanie ktore ci polecilem?
Salim:Oto w ukrytym miejscu w miescie Soran(mala popularnosc miasta) , kryje sie tajemniczy brat Sonii,jednak strzez sie , aby sie do niego dostac trzeba pokonac Brata Devil Atoma.
Idziemy na Soran , gdy jestesmy na miejscu jest do pokonania Master Atom , z niego wypadal by key (jednorazowy) za nim sa drzwi jednak zeby nie dalo sie przebiec (mozna w wieksza ilosc osob , lecz 1 osoba wejdzie)
I jestesmy u brata Sonii
Brat Sonii(dowolna nazwa) : Witam ,skupuje wszystkie przedmioty drozej od mojej siostry o 5%!
To tyle,ten quest mysle ze jest do wykonania chodzi o skrypty(chyba).Jednakze quest jest dla hlvli :)
Dziekuje dobranoc
@Monk3y
Chodzi mi oto , zeby jak zrobisz wszystko , keya lotniesz wejdziesz , to nie musisz oddawac 2 raz tych przedmiotow