View Full Version : Level obok nicku postaci
Moglibyście dodać że jak ktoś napisze wiadomość na priv to żeby pokazywało jego lvl :o
Tak trudno to dodać?
Okeeej,dam wam ten skrypt. (;
Dodaję sondę co wy na to. Ja i tygrys: na to jak na lato.
Dexter Rook Sorcerer
03-05-2010, 21:44
Było już pare takich tematów, jak widać nie doszło do skutku wprowadzenie leveli przy nicku. Dałem tak ale raczej nie zrobią.
Narazie zajmują się update ale myślę że mogliby to uwzględnić w następnym.
Jestem na tak.
Marcelllo
03-05-2010, 21:47
Jestem na nie, ale lubię Azbesta dlatego sonda jest do dupy :d
Nie potrzebne jest to.
Ja jestem na tak, bo czasem mnie ciekawi jak kumpel napisze i nie wiem czy wbił jakiś level :D
@hahaha
Mortalix XD padłem z tego tekstu :D, nie lubię być natrętnym i pytać, elo jaki masz level. :)
Lesny Ludek
03-05-2010, 22:09
Nie ;< brzydko wyglada
Mortalix
03-05-2010, 22:14
Ja jestem na tak, bo czasem mnie ciekawi jak kumpel napisze i nie wiem czy wbił jakiś level :D
To go ku*** zapytaj?! :cool:
^Topic
Mi tam nigdy to jakoś specjalnie nie przeszkadzało.
W ostateczności może być. : >
pomozplz
03-05-2010, 22:30
jezu to nie global a poztym chcesz lvl wlacz wyszukiwarke i wpisuj se nick a nie -.-
Nie bede brał udzialu w sondzie bo 'lupje aspesta' :<
@up
ogar
@top mi to jest nie potrzebne ;]
Było już pare takich tematów, jak widać nie doszło do skutku wprowadzenie leveli przy nicku. Dałem tak ale raczej nie zrobią.
Nie zrobią bo się nie da....
po co na priv lvl:D lepiej spytac
@top
NIE
PS:Moglibyscie dodac lvl na Guild-Chat
Poziomkuwa
03-05-2010, 22:50
@Xelix
Da się wszystko.
@topic
Jestem za.
Kinderek
03-05-2010, 23:16
przydatne ;D jest jak najbardziej za :D :D :D :D
.vimpex.
04-05-2010, 06:22
Jestem na Tak.
Być może komuś będzie to przydatne. ; OOOO
Nie zrobią bo się nie da....
A skąd wiesz, że się nie da zrobić? Taki pro elo koksiasty jesteś? :eek: Tak jak jeden pan wyżej napisał, wszystko się da zrobić, ale trzeba się namęczyć. Ludzie ciągle myślą, że jak 7.6 na realu nie było to tu się nie da, ale oni tam o tym nie myśleli jeszcze, dopiero później zrobili...
anonimowyalkoholik
04-05-2010, 08:41
Tak mogloby byc ale jako kolejna czesc tzw. Ctrl+n kto by chcial to by sobie wlaczal to lub wylaczal
Seth Drut
04-05-2010, 10:29
jak najbardziej tak.
co prawda były już taki tematy, ale propozycja jest dobra, wiec warto próbować xd
Niepotrzebne. Chcesz wiedzieć jaki ktoś ma lvl to go zapytaj na priv.
Ewentualnie mogliby dodać lvl przy nicku na guild-chat.
Assassin Mateusz
04-05-2010, 15:23
Byly takie tematu, ale najwidoczniej ekipa nie chce dodac tego lub poprostu nie potrafi zrobic takiego skrypta.
@topic
Zaznaczylem tak.
Nie to jest Tibia a nie jakies inne gierki panie kolego.
Propozycja mi sie po prostu nie podoba.
Domcio666
04-05-2010, 18:31
czemu niue bardziej urozmaici gre i bedzie fajnie ;]
Moim zdaniem to nie jest potrzebne, ponieważ wiele osób udziela się na forum a skończyło już swoją grę na APO.
Nie jest to konieczne ale jestem na tak.
po co to?Już był taki temat więc jestem na Nie.Na priv jak piszesz z kumplem to chyba wie jaki masz poziom.
Odkurzacz'
04-05-2010, 21:17
Myślę, że na pewno polepszy to w jakimś stopniu poziom gry...Oczywiście na TAK!:)
Babka Wojenka
04-05-2010, 23:32
Oczywiście, fajnie by to wyglądało, urozmaiciło by to grę, wiadomo by było z kim piszemy, jak jakieś noobki kozaczą ;)
Jestem na tak, ogólnie propozycja spoko. Przydało by się takie coś, szczególnie jak z kimś piszemy, czy wbił dany lvl itd.
Xienus :D
05-05-2010, 07:21
to nie tibia 8.54 :<
Bye bye
Dawałem już taką propozycję i zero odpowiedzi ze strony administracji, aczkolwiek jestem na tak.
>>Vegos<<
05-05-2010, 17:37
yyy...mleko??
Hmm tak !! xD Wreszcie 2 osoba nie bd musiała pisać swój awans, tylko 1 osoba zauważy, że ma lvl wbity xD
Akustycznywonsz
09-05-2010, 13:22
jestem za, dużo wygodniej odrazu zobaczyć z jakim lvl rozmawiasz..
Azbestowy
09-05-2010, 13:31
Ja jakoś nigdy nie pytam się o lvl rozmówcy, ale nie mówię, że to by było nie potrzebne.
<sf_mode_on> Możliwość pokazywania poziomu doświadczenia w oknie rozmowy po wykonaniu questu szpiegowskiego <sf_mode_off>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.