View Full Version : 2x ded
Na ss widac 2x napis "You are dead" przez to stracilem 2 uzycia perfect amulet zamiast jednego...
http://i44.tinypic.com/2zh4cvq.jpg
Hmm a skąd wiedziałeś że stracisz i zrobiłeś ssa? ;> Wątpię... A poza tym wątpie ze po każdym dedzie patrzysz/zapamiętujesz ile zostalo :) Na moje wymyśliłeś to sobie.
wimpeks ale ty pojebany jestes....... mogę się założyć ze nie patrzy po każdym dedzie ile użyć mu zostało i nie zapamiętuje......
nie rozumiesz tego? omggg
Coterson
04-05-2010, 11:51
hahaha niezły wałek, przy takim dedzie traci się mimo wszystko 1x SL i 1x użycie amuletu : ))))))))))))
.vimpex.
04-05-2010, 11:53
Hmm a skąd wiedziałeś że stracisz i zrobiłeś ssa? ;> Wątpię... A poza tym wątpie ze po każdym dedzie patrzysz/zapamiętujesz ile zostalo :) Na moje wymyśliłeś to sobie.
Może zobaczył, że pisze 2x You are dead i postanowił zrobić ss'a, bo coś jest nie tak?
A potem zobaczył ile stracił użyć?
:C
@Topic
Ciekawe ;D
Być może jednorazowy błąd.
@Senshi
Ciekawe co by było gdybyś nie nosił amuletu tylko sl?
Eq by poleciało? oO
diamondback#
04-05-2010, 12:13
#Vimpexx zawsze po deadzie sprawdzam ile mi zostało użyć w amulecie ,jeśli go posiadam.
Bardzo możliwe ,że to co napisałeś jest prawdą i wydaję mi się ,że administracja powinna to sprawdzić oraz naprawić,bo jakby miał dwa użycia to jakby padł to by było po perfekcie.
wimpeks ale ty pojebany jestes....... mogę się założyć ze nie patrzy po każdym dedzie ile użyć mu zostało i nie zapamiętuje......
nie rozumiesz tego? omggg
bo po dedzie zawsze sprawdzam ile mi zostalo zeby nie stracic przez glupote amuletu co nie??? mysl troche
nie obchodzi mnie twoje zdanie
jest bug to zglosilem wiec nie nabijaj niepotrzebnie postow
tak tak... może każdy co padnie z perfektem niech zakłada temat??? padłeś? pech.. nie licz, że dostaniesz doładowanie amuletu za to :D:D
Domcio666
04-05-2010, 12:56
heh fajny bug xD
ale to napewno jest jakis blad servra napewno dobrze sprawdiles ile uzyc zostalo ?
bo moze sie pomyliles
tak tak... może każdy co padnie z perfektem niech zakłada temat??? padłeś? pech.. nie licz, że dostaniesz doładowanie amuletu za to :D:D
mam siana od chu*a i myslisz ze bede żulic o 1 doladowanie...
nastepny wez nie nabijaj postow jezeli nie masz pojecia o co chodzi
@Domcio
po kazdym dedzie licze
Nie raz już się zdarzało, że osobie z sl spadało eq i lvl. Przykład? Magnus kaktus, wyleciałz niego bp z bh itd i rots.
A tak pozatym to:
Administracją nie odpowiada za blędy serwera. Temat do zamknięcia.
Hoenix _/
04-05-2010, 13:17
Ciekawe zjawisko, Senshi mi pisze na pw, ile ma użyć itd..
On nie kłamie :p
Idioci... On nie chce odzyskać ładunku, tylko zgłasza bug. Swoją drogą, faktycznie byłoby ciekawie, jakby padł z SL. Ja też zawsze sprawdzam ilość ładunków w amulecie.
@up
idiota, ten błąd był zgałaszany wiele razy, tylko wtedy nie istniały amulety z ładunkami i leciało eq.
Marcelllo
04-05-2010, 17:35
Kiedyś też tak miałem. Nie straciłeś 2 użyć amuletu, widocznie nie zauważyłeś ile miałeś przed a ile po. Jak ja tak miałem to były SL'e i jakoś nie straciłem lvl ani nic :d
@up
bo miales auto zalozyciela sl! XD
@top
Senshi masz pecha : <
sorry rze to mufje ; <
I co? Zniknął Ci odrazu cały amulet? :D
Do naprawienia bo już dość mam tych propozycji że nie działa SL i amulety.
Niech się wezmą wkońcu za te nowe rzeczy bo najbardziej szwankują.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.