Zaloguj się

View Full Version : ?al Znów Boonek

mixX
04-05-2010, 11:43
Witam chcialłbym przedstawic bardzo wazny temat a mianowicie czemu Royal Boonek Został odbanowany ? [22/04/2010 09:33] Tygrys -> Royal Boonek was banished because of Uzywanie macro/botow itp.Wydaje mi sie ze ban powinien trwac 30 dni a nie 12 ? to jest denerwujace zal ja dostalem bana za obrazliwe wyrazanie sie na 10 dni on dostal za boty na 12 ? to jest niesprawiedliwe żądam rownosci wobec innych graczy i mnie bo to jest kpina sciganie banow przed czasem

Shadow Sorcer
04-05-2010, 11:50
Zależy za jakie boty. Może miał lh? Bądź auto attack? Za takie coś ban jest na 10dni. Nie wiem po co się tak spinasz synek :rolleyes:

Anusiak Wielki
04-05-2010, 11:51
Wszyscy powinni byc na apo traktowani tak sam, a nie temu dam n 12 dni bo go lubie a temu na 10 za byle gówno bo go nie lubie lub nie znam -.-

Xalamer
04-05-2010, 11:56
Moim zdaniem Bot to Bot... może mieć nawet na antykicka, ważne że go ma.
ale mi się wydaję że na apo tak jest jak ktoś ma wtyki to za nawet cave nie dostanie delete a inny dostanie liczą się znajomości. poza tym za np. 1 bana jest chyba 14 dni i potem za każde kolejne 2x więcej czyli dostaje bana na 30 dni i potem znów dostaje ale nie juz na 30 lecz na 60... i tak w kółko moim, zresztą ja bym naprawił system ostrzeżeń czyli każdy ma jedno do wykorzystania koleś używał bota czy coś GM wpisuje normalnie bana. tylko że po tej komendzie nie wyskakuje ban jeżeli nie miał ostrzeżenia tylko automatycznie mu się ostrzeżenie wyświetla, a jeżeli już to wykorzystał to ban ;]

mixX
04-05-2010, 12:02
Uzywanie macro/botow itp. Te slowa w banach na stronie znacza ze ban na 30 dni a nie 12 uzywanie to uzywanie bez ruznicy jakiego bota ale bota wiec powinien byc ban na 30 dni

diamondback#
04-05-2010, 12:10
Ban nie był ściągnięty przed czasem , skoro dostał 12 dni to po tylu postać została odblokowana i bana dał mu Tygrys więc wątpię żeby pomylił na ile godzin dać bana.

.vimpex.
04-05-2010, 12:11
Moim zdaniem powinno być tak, że nie znacznie jakiego używasz to i tak ban powinien trwać 30 dni.
Co do tematu, to przykro, ale już jest od banowany, można tylko się żalić na Administrację :OOOOOO

1st R. Boonek
04-05-2010, 12:12
To moze ja sie wypowiem dostalem bana za bocenie na trainerach na 14 dni ban minal tyle dziekuje dobranoc :) A i nie dostalem unbana przed uplynieciem czasu

#edit

Przez całą noc trenowałeś na bocie i podobno to już nie pierwszy raz, jak to mi pewien tutor zgłosił. Przykro mi, ale nie będzie "łagodniejszego wymiaru kary".

mixX
04-05-2010, 13:02
to też bot wiec powinien trwac 30 dni

Senshi
04-05-2010, 13:06
za boty jest 12 dni... poza tym zalezy tez jakie mial boty a ze ty dostales 10 dni to musiales porzadnie przeskrobac:o

Hoenix _/
04-05-2010, 13:12
No i co, nie wiesz, za jakiego bota dostał bana to się nie udzielaj. :o

Vivek
04-05-2010, 13:14
ruznicy
Gratz ortografii :)
Ban za boty jest na 14 dni. Ban za auto manasy 30, a ban za cave bota 30+++(nie pamiętam ile powinno być)jeśli się odezwie/delete jeśli niema go przy kompie.

Xienus :D
04-05-2010, 13:20
gostek le i na scarze od 4 lat i deleted jeszcze nie dostał

Action16
04-05-2010, 13:38
Gratz ortografii :)
Ban za boty jest na 14 dni. Ban za auto manasy 30, a ban za cave bota 30+++(nie pamiętam ile powinno być)jeśli się odezwie/delete jeśli niema go przy kompie.

za CAVE jest delete : )

Xelix
04-05-2010, 13:41
Witam chcialłbym przedstawic bardzo wazny temat a mianowicie czemu Royal Boonek Został odbanowany ? [22/04/2010 09:33] Tygrys -> Royal Boonek was banished because of Uzywanie macro/botow itp.Wydaje mi sie ze ban powinien trwac 30 dni a nie 12 ? to jest denerwujace zal ja dostalem bana za obrazliwe wyrazanie sie na 10 dni on dostal za boty na 12 ? to jest niesprawiedliwe żądam rownosci wobec innych graczy i mnie bo to jest kpina sciganie banow przed czasem

Nie wkuriwaj mnie... Za reklamy dostałem bana na miesiac a scix na noob harze delerte wiec bany za boty to nic w porownaniu do reklam :D

Vivek
04-05-2010, 14:12
@Action16

* Osoba, która użyje od tego czasu programu wspomagającego, który umożliwia zdobywanie punktów doświadczenia, podczas gdy dana osoba jest poza komputerem (cave bota) - zostanie pozbawiona postaci, jeśli nie odpisze w oknie 'Default' Gamemasterowi zaraz po jego interwencji.
* Osoba, która pomimo obecności przy komputerze używa wymienionego wyżej bota - zostaje ukarana karą nie mniejszą niż 500 godzin oraz nie większą niż 700 godzin - w zależności od sytuacji.
* Jakakolwiek próba fałszowania nagrania przedstawiającego osobę używającą wymienionego w powyższych punktach programu karana jest usunięciem konta bez możliwości zwrotu niewykorzystanych dni pacc.
* Osoby, które od 23 listopada 2009 roku użyją programu umożliwiającego zwiększanie poziomu magicznego za pomocą rzucania czarów, kiedy gracz jest poza komputerem - zostają ukarane na 500 godzin.
* Automatyczne leczenie/ładowanie many postaci zostanie ukarane banem na 500 godzin.
* Kary za używanie innego rodzaju programów wspomagających grę pozostają niezmienione.

News z dnia 16-11-2009. I kto tu jest mistrzem?!
Jeśli nie odpisze, wystarczy mieć alarm :)

N-series
04-05-2010, 14:17
Jeśli nie odpisze, wystarczy mieć alarm
Nie znam bota który wykrywa obecność gma na apo koło ciebie czy też jak napisze ci na czerwono , więc wiesz nie znasz się to nie gadaj ; ]

Action16
04-05-2010, 14:31
@Action16

Jeśli nie odpisze, wystarczy mieć alarm :)

W ostatnim czasie...
dodal: Mortiis
Wed, 17 Mar 2010 12:25:20 GMT

* Nowy formularz rejestracji konta.
* PACC Runa dostępna na serwerze 7.6.
* Poprawki w kodzie strony do zgodności ze standardem.
* Dodanie podstrony opisującej komendy dostępne na serwerze APO OTS 7.6.
* Stworzenie scenariusza do nowego Questu na Mainie.
* Ukończenie prac nad NPC do nowego Questu na Mainie.
* Rozpoczęcie prac nad Questem na Rooku.
* Przejrzenie propozycji dostępnych na forum i wybranie kilku-kilkunastu do realizacji podczas Update.
* Prace nad systemem Critical hitów, które, mamy nadzieję, urozmaicą grę.
* Wprowadzenie nowego powodu bana - "Używanie Cave Bota." - osoba, która otrzyma bana o takim powodzie - dostaje tzw. "delete'a", czyli jej postać zostaje usunięta.

8.42/ROX

* nieznacznie zwiększony loot z demstone.
* cena SD oraz UH obniżona.

Runę PACC można odebrać w skrzynce znajdującej się w depo w głównym mieście lub w depo na rookgardzie.

VIVEK ZATKAŁO KAKAO?:D