Zaloguj się

View Full Version : DJ 600V prosto mixtape - I ?eby by?o normalnie - teledysk wypuszczony na vive!

Okey
04-05-2010, 16:24
Dziś, gdy mój brat słuchał vivy a ja siedziałem przed kompem, usłyszałem skądś znaną mi piosenkę. Otóż to! Była to piosenka z tytułu tematu. Myślicie, że media przyswoją rap jako "normalną" muzykę i będą ją emitować? Czy to był jedyny wybryk?

_
down, dobra sorki hajty nie wiedziałem;(

.Serafin
04-05-2010, 16:26
Sądze ze Prosto zaplacilo Vivie za wyemitowanie tego. Gdyby tak, zaczęli by od tych poważniejszych raperów.

Axelo .
04-05-2010, 16:34
O.S.T.R
"Pier***le telewizje bo to dla nich za mądre."

Napewno rap nie będzie puszczany w babskiej telewizji z wróżeniem z kart z smsów.

Τettmeier
04-05-2010, 16:35
Prosze o to mój post dokładnie z 27.04 :)

Dobry track, ostatnio koło 13 na vivie, nie wierzyłem :dddd

:D

Oj często leci :D Zakodowali bluzgi etc, ogólnie dobry track, porozumieli się z viva polska i tyle. Raczej nie będą emitować żadnych zajebistych rapów (chyba że jeden jakiś program, tak na codzien to nie wierzę) bo oni pewnie z Sokołem już wcześniej mieli umowy czy coś, na viva comet był itp... Raczej mądre nuty z pojedynczych nowszych płyt z PROSTO mogą się tam znaleźć ale nie sądzę żeby kto inny je tam 'wsadzał' : x

'proste jak mój nos, jasne jak noc
nie dzwoniłem nigdy do radia by usłyszeć swój głos'

Mikiel Król Sedesów, ej!
04-05-2010, 16:47
też widziałem, dla mnie to dobre bo zamiast tych techniawek można posłuchać czegoś fajnego. Pewnie tylko rzeczy od Prosto. puszczają gdyż sądzę że mają jakiś kontrakt podpisany, albo Wojtek ma kontakty w Vivie.

'Prasa, telewizja, radio, film, książka
Z każdego kąta, dzisiaj atakuje nas głupota
Książka, film, radio, telewizja, prasa
Kultura na śmietniku, mamy hałaśliwy bazar'

Devixx
04-05-2010, 19:07
Co do kawalku to bardzo mi sie podoba :D A to, ze leci na vivie to mi lata ;p

Marcin1998JP.
04-05-2010, 19:34
wkoncu sokol tam jest, nie ma co sie dziwic :)