Zaloguj się

View Full Version : Czy?by hack?

ViVuSeK
04-05-2010, 20:50
No siema dziś próbuje wbić na mojego palka i widze to coś:
Prosze podać poprawny numer konta lub hasla.
A na stronce potrafie sie zalogowac a w grze nie?Co tu jest grane ktoś mnie hackuje czy co?Bo czekam już 30 minut i nie wytrzymam moge gamemasterowi podać moje passy ale co sie tu dzieje?No ironia jakaś co sie dzieje?Bo to z pewnością nie jest debug.A sprawdzalem wszystko wpisuje dobrze moje passy Omg...Nie jestem jakimś tępym debilem chyba?Bo na inne konta moge lognąć.
#EDIT
Zalogowało mnie przed chwilą,logłem i znów próbuje i nic...Niewiem czy klawisz w klawiaturze też mi się nie zepsuł bo to troche dziwne..Powiedzcie czy to debug czy ktoś próbuje na moje konto wejść?
#EDIT2
Nie nie wszystko jest okeyah z Aj pi ale troche dziewne raz próbuje sie zalogować 20 razy i nie wchodzi za raz 1 raz i wchodzi...Coś mi się wydaje że mi jakiś klawisz w klawiaturze sie zwalił bo mam bardzo trudne hasło i długo je pisze się duże/małe litery/cyfry...Czy wam też to się zdarzyło?
#Precison
Najpierw daj mi w grze 200kcc że nie opiepszysz xD.Możliwe precios bo raz loguje raz nie
#Axelo
Dzięki za pomoc reput leci właśnie logłem na konto ;s.Musze rozebrać klawiature bo pewnie coś sie zwaliło..
Zamknąć

Kinderek
04-05-2010, 21:01
Sprawdź ip i port jaki wpisujesz do ip changera ;] :):):)

Precision
04-05-2010, 21:08
Daj mi pasy możemy przetestować.

@topic

Może, któryś z klawiszy nie działa/przerywa. Klawisz może być zabrudzony, jeśli pasy chodzą to nie jest haknięta postać. Sprawdź datę logowania i wylogowania to będziesz wiedział czy nikt inny nie logował na chara.

Dwa lata temu miałem taką sytuację że zmieniłem pasy, po czym zapomniałem ich więc wysłałem sobie przypomnienie. Ok, przyszło ale one nie działały, okazało się że coś jest zwalone i poprzednie chodziły oO.. Ale to było kiedyś i dawno już nie prawda, to inny przypadek :D

Axelo .
04-05-2010, 21:11
Może spróbuj przez klawiature ekranową?
Jeśli to nie hack to napewno zadziała.

Dexter Rook Sorcerer
04-05-2010, 21:17
# up

spróbuj XDDDd

# topic

1. klawiatura ekranowa.
2. przycisk nie jest zabrudzony, jeżeli Ci działa na stronie to w grze też musi.
3. poczekaj do restartu.
4. to nie hack.