Zaloguj się

View Full Version : Przesuchanie na policji.

Zbigniew Wodecki
04-05-2010, 23:40
Część pierwsza (http://www.youtube.com/watch?v=e79zkWN8qXw&feature=player_embedded)
Część druga (http://www.youtube.com/watch?v=HGSW-vtuutE&feature=player_embedded)

Moim zdaniem może być to fake, a może i nie. Bo z jednej strony, który z policjantów umieścił by taki filmik na necie, i nie widać też uderzeń.

Albo Koleś odpuścił, a był nie winny, bo nie mógł dłużej tego znieść,

Mortalix
04-05-2010, 23:46
Jebane państwo policyjne.
Starzy ormowcy...

Orson_Pall
05-05-2010, 00:26
Tak w ogole, to rozpowszechnianie takich materiałów jest legalne? Napewno nikt z policji tego by do internetu nie wrzucil, a nikt inny bezkarnie krecic tego by nie mogl... Wniosek? Prowokacja/fake.

Viseq
05-05-2010, 08:34
Tak w ogole, to rozpowszechnianie takich materiałów jest legalne? Napewno nikt z policji tego by do internetu nie wrzucil, a nikt inny bezkarnie krecic tego by nie mogl... Wniosek? Prowokacja/fake.

Dokładnie, z resztą na przesłuchaniu nie ma kogoś bezstronnego, który może stać i oglądać sobie, jak to wygląda. To nie w11. Moim zdaniem fake.

Xienus :D
05-05-2010, 08:52
fake 100%

ale jak trafiasz na na dołek do Przeworska to na start dostajesz taki wpierdol ze pamiętasz to przez długie lata...

czubass 1349
05-05-2010, 09:21
fake filmik stary jak swiat

Rodowity ^^
05-05-2010, 09:29
Fejk na 100% x] : ]

Arcano
05-05-2010, 12:47
Dla 90% tego forum to wszystko to albo fake albo spisek...
Może i prawda, może i nie ale bądź co bądź nie powinno tak sie dziać.
JP !!1

Brave Shooter
05-05-2010, 12:57
fejk stopro ! nikt z policji nie wrzuciłby tego do internetu :P

Raseee
05-05-2010, 13:06
Fejk czy nie? Nie ważne.

W chuj już słyszałem o pobiciach przy przesłuchaniach, czy to prawda? Chuj wie. Nie raz opowiadali znajomi o przesluchaniach i napierdalaniu ludzi pała przez koc żeby sładów nie zostawić ;/ Pierdolone Pojeby.

Eothar
05-05-2010, 13:10
No na pewno nie jest to pierwsze ani ostatnie pobicie na komisariacie. Teraz drogie dzieci wiecie kto ma prawo jebać policje na 100%

Pontius
05-05-2010, 13:50
Niektorzy z was maja racje, dla wiekszosci forum wszystko to fake ;]
Jebac policyjne kurwy :/

Vivek
05-05-2010, 14:55
@Up
nomnom, jp
@TOpic
Fake :)

Axelo .
05-05-2010, 15:19
To fake, widziałem to już kiedyś.
Nie możliwe żeby tak było na komisariacie.

TuK!
05-05-2010, 15:36
Oj oj dla mnie to jest jeden wielki fake.. Nie realne jest to, żeby tak się działo..

Babka Wojenka
05-05-2010, 15:36
Ja tam myślę, że to fake, lecz nie wiem, wiele razy policja tak robiła..

*Esende Mylffon*
05-05-2010, 15:54
Fake jak dla mnie, jak juz bija to tam gdzie najbardziej boli, a najmniej widac, np. po palcach. Kumpel opowiadal, ze dostal, sam osobiscie jak bylem to sie obeszlo bez takich scen xd

Assassin Mateusz
05-05-2010, 16:06
JPJPJPJPJPJPJPPJPJJ OGIEN !
Poprostu przesluchanie... xd

Wolly
05-05-2010, 16:09
Może ten filmik nie jest autentyczny, ale jeśli chodzi o sytuacje na przesłuchaniach to czasami dochodzi do przemocy... (preferowane jest bicie po kostkach nóg). :)

Kosmo
05-05-2010, 16:17
jp jp jp jp

@top
faakkeeeee 100% jak jp XD

Zbigniew Wodecki
05-05-2010, 17:49
To fake, widziałem to już kiedyś.
Nie możliwe żeby tak było na komisariacie.

Człowieku, to się dzieje naprawde, myślisz że dlaczego są piosenki typu
HG - HWDP
Firma - JP
Filmik może być fejkiem, ale to się dzieje naprawde

P.S Przesłuchaj sobie HG - HWDP.

@down, tak ciężko, że znam ziomka za to że stał i nie rozdzielił ziomków jak się bili, i siedział 5 lat.
A druga sprawa, ze kolega miał kuratora, za to że się patrzył jak się biją.
Taka prokuratura w morde jebane.

@Sempacz, skąd wiesz, że on ją pobił, skoro chcieli mu wmówć że to on.

@lagga, A gdyby jakiś dres szedł w dresie jp, też byś tak do niego powiedział?

party starter
05-05-2010, 18:03
HG - HWDP
Firma - JP

Ciezko trafic na komisariat i zostac pobitym za niewinnosc. Zachowuj sie porzadnie to z policja nie bedziesz mial klopotow.

topic:

fake :////

Sempacz__
05-05-2010, 18:06
fake jak chuj ale no co prawda to prawda ;d zlapia cie i dostajesz wpierdol na komisariacie jak sie nie wysypiesz xd a jak to prawda to sam bym wpierdolil temu typowi damski bokser ***** ;d

@Sempacz, skąd wiesz, że on ją pobił, skoro chcieli mu wmówć że to on.

no to ma problwem

Rzulf
05-05-2010, 18:06
Dobrze, że dostał po ryju, jeśli to nie fake. Na początku słychać, że chodzi o kobietę. W części pierwszej ( a u Ciebie w drugiej ) słychać jak mówią mu, że 'wielki bokser' 'facetowi by nie dał rady'.

Oczywiscie zdarzają się pobicia na przesłuchaniach i to nie żadko, wtedy wiadomo, że nie powinni lać, ale żyjemy w państwie policyjnym, ale tutaj jak najbardziej mu się należy, bo kobiet nie powinno się bić.

Ciezko trafic na komisariat i zostac pobitym za niewinnosc.

Ojjj... Jeszcze byś się zdziwił :) Wystarczy być w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej godzinie i gotowe :)

HG - HWDP
Firma - JP

Tak, Firma ! Polecam również ten tytuł z repertuaru tego zajebiaszczego zepsołu :
Bosski Roman feat. Młody Bosski - Jestem Porządny

'Jesteś piękna, to morał jest i puenta' : O

Kapitan Alkohol.
05-05-2010, 18:45
Co za debile - filmik fake. Nomnomonomomnom.
Moim zdaniem to prawda, wiem jak zachowuje się policja, jak coś im nie pasuje dostajesz liścia, jak bardziej pyszkujesz pałą po nogach. Psy to cwaniaki, wiedzą jak bić żeby bolało, a nie było śladów ;)

Lagga
05-05-2010, 18:58
JPJPJPJPJPJPJPPJPJJ OGIEN !
Poprostu przesluchanie... xd

haha jp królem?;s.dzieci :confused:

@top
Fake na 100 % .

Zarexoholik?
05-05-2010, 19:15
Fajna bajka, lecz widziałem/słyszałem lepsze. Oczywiście, że fake.

Hehs. : /

Janq19
07-05-2010, 15:24
HG - HWDP
Firma - JP

@down, tak ciężko, że znam ziomka za to że stał i nie rozdzielił ziomków jak się bili, i siedział 5 lat.

Jesteś Pedałem na 100%?, bo brzmi jakbyś był.

HG - HWDP
Firma - JP

Co to w ogóle za zespoły? To są te Twoje autorytety, kierujące swoje złowieszcze teksty do dzieci -+14 by jebały policję, która nic im nigdy nie zrobiła ;D?

Tak, tak znamy te wyolbrzymione historie "Stałem sobie z ziomusiem, nagle podjechały jebane psy, zajebali mi za nic z pały i na 24"... oczywiście

Jak jesteś małolat i cię zwinęli za picie w miejscu publicznym to popieram, nie będą się podpite bachory panoszyć po mieście ;) Jeżeli to powód by skandować JPPPPna 1000000% to Pozdro.

@down

Ty czytasz to co piszesz?

A mówią slangiem dlatego że prokuratura mogła by im wyjebać oskarżenia, za obraze funkcjonariuszy. typu hwdp - chowaj wszystko do plecaka, hitler w fresie pumy. JP jestem porządny.

Hah FAIL

Zbigniew Wodecki
07-05-2010, 15:30
@up
Jesteś aż naprawdę taki głupi, czy udajesz?
Widzę że jesteś tylko zwykłym społeczniakiem, co jak widzi psy, to im się kłania, "dzień dobry Panie władzo, moi koledzy palili wczoraj zioło, mieszkają tu i tu."
A mówią slangiem dlatego że prokuratura mogła by im wyjebać oskarżenia, za obraze funkcjonariuszy. typu hwdp - chowaj wszystko do plecaka, hitler w fresie pumy. JP jestem porządny.
Pomyśl człowieku, albo zapytaj sie rodziców.
Pewnie siedzisz cały czas w domu, i nie wychodzisz, i się dziwisz, że nagrywają takie kawałki, przesłuchaj choć jeden raz, SŁOWA, i zrozumiesz dlaczego.
Ciebie zwineli za picie tymbarka pod monopolowym.

Matello
07-05-2010, 15:51
@up
Widzę że jesteś tylko zwykłym społeczniakiem, co jak widzi psy, to im się kłania, "dzień dobry Panie władzo, moi koledzy palili wczoraj zioło, mieszkają tu i tu."
Pewnie siedzisz cały czas w domu, i nie wychodzisz, i się dziwisz, że nagrywają takie kawałki, przesłuchaj choć jeden raz, SŁOWA, i zrozumiesz dlaczego.
Takie głupoty to wciskaj pozostałym 14letnim dzieciom JP z twojej klasy.

Piko
07-05-2010, 18:19
@up
Boże, widzisz i nie grzmisz.... "Miej szacunek dla innych to też będziesz szanowany"
@top
Za pobicie kobiety należało się temu parchowi...

Azbestowy
08-05-2010, 11:56
Oczywiscie zdarzają się pobicia na przesłuchaniach i to nie żadko, wtedy wiadomo, że nie powinni lać, ale żyjemy w państwie policyjnym, ale tutaj jak najbardziej mu się należy, bo kobiet nie powinno się bić.

Co ty seriali nie oglądasz?

#topic
Napinajcie sie dalej :O Może i film to fake, ale przesłanie w sumie dobre

Mc Mari
20-05-2010, 00:35
Kłamstwo w 100% :o Ciężko zauważyć tutaj choć troszkę prawdy.

Nexav.
25-05-2010, 23:17
jak krzyczał to wyglądało prawdziwie.. ale pokazali by uderzenia jego itp.. feejk na 50,11111000000% ;> Nie mam pojęcia :O

Demon
26-05-2010, 07:34
Kłamstwo w 100% :o Ciężko zauważyć tutaj choć troszkę prawdy.

jak sie jest dzieckiem i sie siedzi w domu kupujac all na allegro to ciezko zauwazyc , zajmij sie zyciem zjebie ;o

_topic
prawda.

KaZeK
26-05-2010, 07:46
Ciekawe jak Wy byście wyciągali zeznania z największych kozaków ze swojego miasta ;q

Może i prawda ale takie rzeczy nie powinny wychodzić na światło dziennie i w ogóle nie powinno się czegoś takiego robić..

Drako o.o
26-05-2010, 08:19
@up

ahahaha xd
poleglem:rolleyes:

--
to nie jest prawda kazdy normalny to potrafi zauwazyc, no sa wyjatki pro fani firmy

Deads
02-06-2010, 12:56
Co to Milicja ;>? XD
Fake ^^
JP na 99% bo trochę się Boje XD