Zaloguj się

View Full Version : B??dy nowego update

Azielu$
05-05-2010, 13:43
To tak:
- hota nie współgra z setem mimo, że powinien [wg. npc]
- magic wall nie dziala
- Santorr pisze, że npc Coorvaah znajduje się na ank, a tak naprawdę jest na cod.

Jeśli ktoś znalazł coś jeszcze niech dopisze to w tym temacie.

.Serafin
05-05-2010, 13:45
Szymek nie dawał bagów, a mogl zrobic misje z helmetem.

Elite Vegox
05-05-2010, 13:53
Pustelnik nie dal mi mleka :P a zabral kokosy ale nie wiem czemu wzial odemnie 86 sc.jak go znajde sproboje mu dac to :P thx serafin

.Serafin
05-05-2010, 13:55
Pustelnik nie dal mi mleka :P a zabral kokosy ale nie wiem czemu wzial odemnie 86 sc.

Mi zabral 400 kokosow a potem musialem nosic je jeszcze raz, Viskolvenowi zabral 400 kokosow i 1kcc i tez musial nosic jeszcze raz, potem znowu mu zabral ale za 3 razem sie udalo, heh XD

Old-Don Ja
05-05-2010, 14:00
Dałem all bagi i nie zaliczył mi misji bo miałem o jeden więcej (złoty)
I w dupę 10kcc.

Tago
05-05-2010, 14:03
Pustelnik nie dal mi mleka :P a zabral kokosy ale nie wiem czemu wzial odemnie 86 sc.jak go znajde sproboje mu dac to :P thx serafin

Musi byc dokładna liczba kokosow jakie chce ten santorr;] Jak bedzie wiecej zajebie kase xd

Santano
05-05-2010, 14:06
To tak:
Początkowo były trochę inne plany co do tego hełmu. Zastanowimy się, czy będzie miał inne magiczne opcje, ew. zmienimy tekst NPC.

- magic wall nie dziala
Sprawdzimy to.

- Santorr pisze, że npc Coorvaah znajduje się na ank, a tak naprawdę jest na cod.
Poprawię zaraz.

Szymek nie dawał bagów, a mogl zrobic misje z helmetem.

To nie błąd. Do misji z hełmem wymagane są tylko wyznaczone misje :)

Sprawdzałem to 3 razy, Mortiis również to sprawdzał.. wszystko działało..

I w dupę 10kcc.
Liczba bagów nie powinna mieć wpływu na nagrodę.. Ale to sprawdzę..

Azielu$
05-05-2010, 14:12
Początkowo były trochę inne plany co do tego hełmu. Zastanowimy się, czy będzie miał inne magiczne opcje, ew. zmienimy tekst NPC.

Jeśli nie będzie działał jak msh to będzie gówno warty. ;x Wole bić o 2k więcej z czaru niż dostawać o 10% expa wiecej...

.Serafin
05-05-2010, 14:15

Oddawaj kase, itemy i storage. Bądźcie konsekwentni.

To nie błąd. Do misji z hełmem wymagane są tylko wyznaczone misje :)

To jest błąd, bo "wymagane są WSZYSTKIE misje z pierwszej tablicy" jak to mowi npc.

Co do mleka - widocznie jakies inne storagi, których wy - accessowcy - nie macie, wpływają na to.

Elite Vegox
05-05-2010, 15:05
Lol to ja mam ta kase z tylka brac i wydawac ? bo innym sie udaje a mi nie ??nie moja wina ze byl zbugowany

Zimer
05-05-2010, 15:22
Ja mialem all bagi i p amulet. Wszystkie worki byly w jednym z potrzebnych do questa. Napisałem hi >> energy waste>> zabral worki i nic nie dostalem. Dziekuje ze stracilem worki ehh.

diamondback#
05-05-2010, 15:47
I w dupę 10kcc.

miałem z 8 bagów przy sobie wszystko mi zabrał dobrze.

Santorr w misji Last Bonus ukradł 100 small ruby i sapphire + 10kcc i nie oddał helmetu w zamian - to mój bug

Nivelato
05-05-2010, 18:20
tak ja oddalem wszystko co sie dalo a nei mogelem zrobic quest od 800-1000 lvl , 500-700 lvl i jeszcze jakas

.Serafin
05-05-2010, 18:44
tak ja oddalem wszystko co sie dalo a nei mogelem zrobic quest od 800-1000 lvl , 500-700 lvl i jeszcze jakas

Bo masz 2000 lvl, idioto.

Big Joe
05-05-2010, 18:52
A mi wszystko ładnie działa tylko wszystkie misje powinny być dostępne dla wszystkich powyżej wyznaczonego lvla misji. A nie tak że ja nie moge wykonać 2 misji bo mam większy niż wyznaczony lv.

.Serafin
05-05-2010, 19:13
czy ty jestes pierdolniety moze one tez sa potrzebne do tego new quest ?? idiotto

Ładnie i po polsku jest napisane ze "od - do", a ty sie jeszcze klocisz? Zastanow sie, kretynie. Przynajmniej typ wyżej mnie popiera.

Jezeli naprawde trzeba wszystkie misje, to ku niezadowoleniu graczy, zostanie to zmienione.

Down:
Pierdolone ksero - Z lustrem mnie pomyliles :C

Goatee
05-05-2010, 20:05
Ładnie i po polsku jest napisane ze "od - do", a ty sie jeszcze klocisz? Zastanow sie, kretynie. Przynajmniej typ wyżej mnie popiera.

Jezeli naprawde trzeba wszystkie misje, to ku niezadowoleniu graczy, zostanie to zmienione.

Możesz nie szczekać?

#
Wszystko macie na screenie. Mam itemy a chuj nie chce mi ich przyjąć xd
http://i43.tinypic.com/2encnrd.png

Domcio666
05-05-2010, 20:34
santano wszytko sprawdzi i bedzie git ;]
i mam nadzieje ze bogow zadnych nie bedzie z tym qwestem zaczne go dopiero robic jak bede mial 100 % pewnosci ze wszytko dzialal xD

luko
05-05-2010, 21:01
To tak:
- magic wall nie dziala

Jeśli ktoś znalazł coś jeszcze niech dopisze to w tym temacie.

To jest taka zmyłka .. Żeby było trudniej go odnaleźć , POMYSL a nie nabijasz posta.. Magic wall dziala ;D Zrobiłeś ss że dodało 10% więc o co chodzi?

Możesz nie szczekać?

#

Nie działa Ci ring ponieważ na pewno go ściągnąłeś z siebie ;D Lootnij następnego i bd git. Ja tam wykonałem all nie miałem żadnych problemów..

Azielu$
05-05-2010, 21:09
To jest taka zmyłka .. Żeby było trudniej go odnaleźć , POMYSL a nie nabijasz posta.. Magic wall dziala ;D Zrobiłeś ss że dodało 10% więc o co chodzi?

Ty to chyba na drugie masz zmyłka. Magic wall działa od restartu, który był o godz. 17. Poza tym naucz się edytować posty,

a nie nabijasz posta..

Hota dodaje 10% expa, ale jakby w szkole nauczyli cie czytać, wiedziałbyś, że npc pisał o dodatkowych właściwościach w połączeniu z s setem. :)

Goatee
05-05-2010, 21:19
Nie działa Ci ring ponieważ na pewno go ściągnąłeś z siebie ;D Lootnij następnego i bd git. Ja tam wykonałem all nie miałem żadnych problemów..

Warn za double?

Nie ściągnąłem go z siebie bo zwyczajnie nie noszę ringów. Kupiłem go w u NPC w City. Dalej nie działa xd

.vimpex.
05-05-2010, 21:37
Możesz nie szczekać?

#

Rots'a kup w evul u Npc, mi ten co kupiłem w City nie działał, a w Evul tak :)

@Demolka
Hahaha, chyba warnik poleci ;)

lord max
06-05-2010, 12:50
Idioci, musisz mieć w głównym bp all, wtedy przyjmuje.

Azielu$
06-05-2010, 12:54

Nie trzeba mieć w głównym kretynie....

M4A1
06-05-2010, 18:42
Ja oddalem wszystkie bagi takie jakie mialy byc a i tak mi nie zaliczylo

Marcelllo
06-05-2010, 19:39
Ja mialem all bagi i p amulet. Wszystkie worki byly w jednym z potrzebnych do questa. Napisałem hi >> energy waste>> zabral worki i nic nie dostalem. Dziekuje ze stracilem worki ehh.

Worek w worku mówisz? A jak NPC zabierze worek w którym są worki to już nie masz tych worków. Każdy powinien być oddzielnie.

czy ty jestes pierdolniety moze one tez sa potrzebne do tego new quest ?? idiotto

Czytaj wszystkie posty a w szczególności posty Administracji (np. Santano) _/

Możesz nie szczekać?

#

Jest 2 różne ROTS. Idź po innego.

Prawda, ale nie może być jedno w drugim ;) A co do np. Xlori - spójrz na ss ;)

Trzeba (idź do Sonii i zobacz co się dzieje jak masz bp w miejscu na strzały)

Ja oddalem wszystkie bagi takie jakie mialy byc a i tak mi nie zaliczylo

Miałeś jeden w drugim?

ViVuSeK
06-05-2010, 19:53
Myślicie że też tego nie doświadczyłem?Administracja zrobiła ten update na szybko,bez żadnych sprawdzeń...Powinni wszystko jeszcze raz dokładnie sprawdzić!Gdy robią coś na szybko jest mnóstwo błędów ąz patrzeć się niechce...Tragedia według mnie

Devixx
06-05-2010, 20:03
A Ty ViVuSek powinieneś już dawno dostać bana na ip, za debilne nabijanie.

Nie ściągnąłem go z siebie bo zwyczajnie nie noszę ringów. Kupiłem go w u NPC w City. Dalej nie działa xd

A na ssie w podpisie masz rotsa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sorry za offtopa ale musiałem.

James
06-05-2010, 20:56
Myślicie że też tego nie doświadczyłem?Administracja zrobiła ten update na szybko,bez żadnych sprawdzeń...Powinni wszystko jeszcze raz dokłądnie sprawdzić!

Na szybko? Najpierw spamujecie że chcecie szybko update bo nic się nie dzieje i Administracja nic nie robi. Jak już przygotowali moim zdaniem bdb update, dobrze dopracowany i wcale nie łatwy w realizacji to teraz piszecie że na szybko. Nigdy nie uniknie się drobnych pomyłek, jak np literówka na tablicy gdzie było napisane "Ts quest" zamiast "OTS"...

Apropo choćby npc Pustelnik.

Sprawdzałem to 3 razy, Mortiis również to sprawdzał.. wszystko działało..

Wszystko było sprawdzane po kilka razy, o czym wy nie koniecznie wiecie, ale bez dokładnego sprawdzenia wszystkiego update nie doszedł by do skutku.

Uważam że temat jest do ewentualnego zgłaszania bugów tego update, a nie do krytykowania czegokolwiek, od tego jest dział Opinie & Krytyka gdzie i tak już jest kilka tematów odnośnie update.

Goatee
06-05-2010, 21:12
A na ssie w podpisie masz rotsa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

To był TS kretynie.. 3 miesiące temu? Więc ogarnij i zliż dechę ;]

Nic nie działało. Poszedłem na WRL i lootłem xdd Dopiero wtedy zadziałało.

Action16
06-05-2010, 21:44
Mi zabrał raz all worki i drugi raz musiałem dac worki 10kcc 2 bug było z tym ze ten cały psutlnik zjabeal mi kokosy i 100sc i nei daŁ mleka i jestem w pelcy 20kcc;/

Miciek
07-05-2010, 16:46
Trzeba (idź do Sonii i zobacz co się dzieje jak masz bp w miejscu na strzały)

Zauważ, że o w miejscu strzał ma bolta... Pomyśl zanim coś napiszesz.

Tan
07-05-2010, 20:18
Musi byc dokładna liczba kokosow jakie chce ten santorr;] Jak bedzie wiecej zajebie kase xd

1.Ja miałem 515, i faktycznie zabrał 415 i mleka nie dostałem.

2.Miałem też więcej worków w bp i mi zaliczył.

3.Mogliby zrobić Ahmeda w jednym miejscu, a nie że zapie***la po całej pustyni.

To by było na tyle. I tylko szkoda, że HOTA nie działa z setem. Nie wykonuję questu. Brakuje mi 4 pieców i szkoda mi kasy.

Demolka Knight
08-05-2010, 09:14

HAHAHAHHAHAHA xD dobrze mu powiedziałeś

Patryk1441
08-05-2010, 11:47
HAHAHAHHAHAHA xD dobrze mu powiedziałeś
Nie liż transie ;(((

Azielu$
10-05-2010, 20:41
Xlori wiem w czym problem.Ring of the sky zapewne wzioles z eq.Musisz kupic u jubilera nowe Ring of the sky i wtedy ci zaliczy misję

Poczytaj wcześniejsze posty zanim pierdolniesz głupotę.

@topic
Wie ktoś może czy HotA został już naprawiony?

^Amatorek
10-05-2010, 21:03
Tak jak napisał Lord Max, trzeba mieć wszystkie rzeczy w plecaku głównym.

luko
16-05-2010, 22:01
Poszedłem na WRL i lootłem xdd Dopiero wtedy zadziałało.

Mówiłem Ci że trzeba lootnąć ; d?

Koczaj Rambo
24-05-2010, 18:10
Ja tez dałem Santorowi Worki i mi ukradł Bravo Pall był wtedy u mnie i może potwierdzić.Czy mogę odzyskać te worki bardzo bym prosił to duże pieniądze dla mnie.

.vimpex.
24-05-2010, 20:29
Ja tez dałem Santorowi Worki i mi ukradł Bravo Pall był wtedy u mnie i może potwierdzić.Czy mogę odzyskać te worki bardzo bym prosił to duże pieniądze dla mnie.

Wziął Ci worki, a nie dał nagrody, bo musiałeś mieć worki wsadzone do siebie, czyli np. niebieski do czerwonego itp.
A worki trzeba mieć osobno w gł. bp.

Koczaj Rambo
24-05-2010, 20:41
Czy mam jakąś szanse odzyskać te worki?

Brachu!
25-05-2010, 10:05

Było tak poniewaz kazdy worek musi byc oddzielnie.

Devil murder v2
25-05-2010, 10:39
Czy mam jakąś szanse odzyskać te worki?

Raczej nie. Sam sobie jesteś winny ;)

diamondback#
25-05-2010, 22:15
Robiłem quest w dniu dodania update do tej pory walczę o zwrot 10kcc.

#ileś tam up# worków pewnie nie odzyskasz tak samo jak ja kasy : /