View Full Version : Pustelnik ?
Baby Face
05-05-2010, 14:26
No wiec dzisiaj szukalem okolo 1h pustelnika i na marne potem oto Woder napisal taka wiadomosc:
14:16 Woder Bone: Mortiis go usunal bo zbugowany jest
Moze sie ktos wypowiedziec z administracji co jest z tym pustelnikiem?
Kasta :*
05-05-2010, 14:31
Ja powiem tyle, ze Pustelnik bral kokosy i kase, a w zamian sie nic nie otrzymywalo, wiec Mortiis go usunal, pewnie go doda w najblizyszym czasie.
Baby Face
05-05-2010, 14:48
Ja powiem tyle, ze Pustelnik bral kokosy i kase, a w zamian sie nic nie otrzymywalo, wiec Mortiis go usunal, pewnie go doda w najblizyszym czasie.
Ehh... ale nie wiesz na 100% ?
Moze wypowie sie ktos z administracji, zeby dokladnie wiedziec co i jak ?
Elite Vegox
05-05-2010, 14:58
Mi zabral kase i kokosy a nie adl nic i napisalem to mortiisowi i rozpatrzyl moja sprawe
Próbowałem zrobić to ostatnio, zabrał mi to na questa(m.in, pieniądze i kokosy) i mi nic nie dało.. Co to jest za bug?
Babka Wojenka
05-05-2010, 15:34
Mnie spotkało to samo, o co chodzi z tym pustelnikiem? Kase, i kokosy to zabrał a mi nic nie dał, o co chodzi??
diamondback#
05-05-2010, 15:41
O nic nie chodzi , te npc mają błędy które administracja musi naprawić , santorr ma błąd na końcu questa .. zabiera 10kcc i small ruby i sapphire i nie oddaje helmetu w zamian.
jemu dawalo sie wode 10kcc i 500 kokosow za mleczko kokosowe
potrzebny jest do questu to pewnie go przywroca
Baby Face
05-05-2010, 17:22
O nic nie chodzi , te npc mają błędy które administracja musi naprawić , santorr ma błąd na końcu questa .. zabiera 10kcc i small ruby i sapphire i nie oddaje helmetu w zamian.
Miałem dokładnie to samo tylko, że z bagami.
Dałem mu all bagi, zabral je i nic nie odp :/
Pustelnik juz jest temat do zamkniecia :)
@down
Moze i bug ale juz sie sprawa wyjasnila.
A i jeszcze jedno mozesz nie przeklinac ?
Straciles ? trudno nie byles pierwszy ;)
Temat mozna zamknac
Sub Zero 2
05-05-2010, 19:02
Widocznie bug.No nieźle 10kcc i 500 kokosów poszło się walić ale będzie rozróba.Furia : "***** ODDAWAĆ MOJE 10KCC I KOKOSKI ***** MAĆ !!!!!".Ale szał będziemy na 100% widzieć.Bug głupi i nie zachęca to brania udziału w evencie.
Ja tam nie miałem z nim problemów , wszystko przebiegło dobrze ;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.