View Full Version : Starcie Tytanow 3d
Elo byl ktos na tym filmie w kinie? Co mozecie o nim powiedziec bo mam zamiar na niego sie wybrac o ile sie oplaca
Matii Knight
05-05-2010, 14:48
Nie bylem na tym w kinie, ale oglądałem na kompie, film mi się bardzo podobał, takie mityczne klimaty ;D Można powiedzieć coś ala gra "God of War" ;) Polecam :):)
Elite Filutek
05-05-2010, 15:45
Film sam w sobie jest zapierdolisty ;) . Idąc na niego włąśnie czegoś takiego się spodziewałem , Historia chłopaka który został zesłany przez swojego ojca do morza , razem z matką . Ojcem tego dziecka jest Zeus więc jest on Półbogiem . Cała akcja kręci się wokół niego oraz o tym jak ratuje on Argos .
Film 9.9/10 . Polecam :)
Poziomkuwa
05-05-2010, 17:02
A od ilu lat to jest film, bo nie wiem czy dwunastolatka wpuszczą? Lubię takie klimaty to może pójdę.
Widziałem reklamę w TV i jak najszybciej się na ten film wybieram.
Lubię takie filmy więc editne po oglądnięciu.
Akananto
05-05-2010, 23:35
Byłem - jezeli chodzi o fabułe, to nie jest zbyt zmyślna, ale znów nie jest "polska" , czyli obejrzec mozna. Efekty, efekty sa dobre, jak prawie w kazdym 3d, jezeli ktos oglądał AVATARA to powiem, ze AVATAR w efektach i tak wymiata.
Jutro jade na to do kina , z tego co wiem co mówia znajomi to film przekroczyl ich oczekiwania byl poprostu zarabisty.
Editne posta jutro i ci powiem co o nim sadze.
Też se filmik obejrzę ale na stronce w internecie (online).
Stronka zwie się zalukaj.pl ;> mam konto xD.
Polecam też film Percy Jackson - coś tam - Złodziej pioruna
to jest też o podobnym czyli persyusz jest na ziemi z mamą a jego tata to posejdon a na koniec ma laske córkę ateny ;>
Byłem ale na 2d. Bardzo ciekawy film, watry obejrzenia. Prawie cały czas dzieje się coś ciekawego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.