View Full Version : Freezetime
Ustawcie na serwerze freezetime na chociaż 3 sekundy. Jak się chce zraszować to nie da rady wszystkiego kupić.
to sobie pobinduj jakies bronie ;]
jestem na nie
firsttt yeach
Ogarnij się dzieciaku.
bo?
'Oxidosis'
05-05-2010, 15:25
hehe to poustawiaj bindów ile możesz np. f1 ak/m4 + kamizelka + he + fb f2 mp5 + he + fb f3 awp + kamizelka + he + fb itp.. przynajmniej ja tak mam i mi w zupełno¶ci wystarcza tyle ile jest, aczkolwiek dłuższe freezetime nikomu by nie zaszkodziło ;]
Mortalix
05-05-2010, 15:31
to sobie pobinduj jakies bronie ;]
jestem na nie
firsttt yeach
Ogarnij się dzieciaku.
^Topic
Tak, przydałoby się.
Czasem rzeczywi¶cie można nie zd±żyć. ;p
^Duff
Masz poradnik (http://www.wiaderko.com/cs-1.6/konfiguracja-cs/bindowanie-broni-,164.html).
Ja mam wszystko poustawiane na bindach i daje rade.
My¶lę, że to nie jest potrzebne ; d
A mi by sie przydalo bo nie umiem ustawiac bindow ;/
Btw jakby ktos zrobil poradniczek jak sie wstawia bindy to bylbym bardzo wdzieczny :)
@up
http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=936
@topic
Nawet z bindami jest ciężko, a freezetime nikomu nie zaszkodzi.
Ja jestem na tak, 3 sec to nie dużo i dasz radę poczekać, jak masz all kupione już.
Jestem na tak, też nie jestem w stanie kupić wszystkiego.
DonieX <3
06-05-2010, 14:54
Ja też mam all na 'efach', ale nie zawsze jest kasa, więc samemu co¶ muszę kupić. Chce czasem szybko wbić na bsa, ale nie zd±że , bo w ogóle freezetime nie ma ustawione.
Kinderek
06-05-2010, 15:06
Jestem na nie !! ogarnij się może i wyjdĽ ??:):)
@up
Ogarnij się i wracaj do podstawówki. Nie nabijaj postów.
@top
Nikomu freezetime nie zaszkodzi. Chyba, że jakim¶ maniakom, którzy musz± jak najszybciej zdobyć fraga...
Jestem za dodaniem freezetime.
Mimo to że mam bindy to i tak się przyda.
jestem na nie kto pierwszy kupi ten ma lepiej jak nie wyrabiasz zawsze mozesz naciskac b pozniej a automatycznie kupuje
A ja niemam bindów i niemam problemu z rashowaniem ^^ ale 2 sekundy może 3 by się przydały dla tych wolniejszych :P
b82 b83 b83 b84 b41 b14 najczesciej w ct
b82 b83 b83 b84 b41 b14 najczesciej w ct
No co Ty? Ja bez bindów kupuję wszystko w 2-3 sek, dlatego freezetime by się przydał.
DonieX <3
10-05-2010, 20:41
Mathiuuuz, takie kupowanie dobre jest na innych rozgrywkach, bo masz ten freezetime ustawiony na 9 sec? Tutaj przydałoby się freezetime. Ja nie mam problemu z kupieniem,bo all mam poustawiane,ale czasem po rundzie chce co¶ poprawić czy co¶, to nie ma czasu, bo od razu runda, a na APO jak się nie zrashuje, to już nie ma gry ;d
Mathiuuuz, takie kupowanie dobre jest na innych rozgrywkach, bo masz ten freezetime ustawiony na 9 sec? Tutaj przydałoby się freezetime. Ja nie mam problemu z kupieniem,bo all mam poustawiane,ale czasem po rundzie chce co¶ poprawić czy co¶, to nie ma czasu, bo od razu runda, a na APO jak się nie zrashuje, to już nie ma gry ;d
Jak niema ;d zawsze można przeczekać aż zostaniesz sam na 5 czy więcej enemy ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.