Zaloguj się

View Full Version : Poprostu zal.

Ase
05-05-2010, 16:19
Witam.
Dostalem dzisiaj bana za to ze raz przez przypadek napisalem na gc oferte wymiany poniewaz mialem na hocie i tylko kanaly zmienialem i pisalem i przez przypadek otworzylem gc -.- Zapewne Szanowny Tygrys dal mi bana bo miał szała na wiesela i nie mial sie jak wyżyć

16:11 Tygrys: Wiesel, chcesz ***** bana? No i co, ze Santano pisal inaczej? Moze on sam nie wie, he?
16:11 Tygrys: Wiesel, wkurzasz mnie. Boli Cie, zazdrosny jestes i pier* bez sensu jakies chore teorie swoje

Poprostu zal co sie dzieje na tym apo. Raz zle napiszesz i ban a jak inni calymi dniami pisza to tylko po 9584 ostrzeżeń dostaja.

Ban bez ostrzeżenia za takie gówno.
Poprostu władza na apo spada na psy. Tyle ode mnie pzdr.

Assassin Mateusz
05-05-2010, 16:30
Niestety, ale skoro napisales w zlym kanale to, mimo ze zrobiles to nie celowo(czego nie mozesz udowodnic) to zlamales regulamin...

Devil murder v2
05-05-2010, 16:32
Ja dostałem bana będąc offline za bota, którego nie miałem, elo.

Ase
05-05-2010, 16:32
Ale pomimo tego powinienem dostać jakies ostrzeżenie -.- zawsze gma ostrzegał innych w mi odrazu bana walnal.

SedaN*
05-05-2010, 16:33
Jak jeszcze grałem na APO (dwa lata temu gdzieś tak) to też dostałem za to bana na tydzień, bo napisałem na GC przez przypadek. Jednak napisałem do Mortiisa i po pięciu dniach mnie odbanował.

Senshi
05-05-2010, 16:35
Jak raz napisales przypadkowo to bys nie dostal... Musiales widocznie wiecej razy pisac swoja oferte

Ase
05-05-2010, 16:39
up
Cośty 1 raz napisałem.... Caly czas tylko na trade wlaczylem gc zeby sobie pogadac bo skillowalem akurat xd i z przyzwyczajenia na wszystkich kanalach napisalem -.-

Patryk1441
05-05-2010, 16:46
Sapałeś coś, że przeklina no to ty napisałeś na złym kanale to ci dał bana :)
Pisałem nie wkurwiajcie go.
http://i43.tinypic.com/ofad8z.jpg
A jaki miałeś nick tego 1 chara?? Bo ja byłem w tym czasie na GC to może pamiętam coś xd
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@JAKI NICK TEGO CHARA?????????????????????????????????????????

Ase
05-05-2010, 16:49
eee up zle mnie zrozumiales to juz jest moj 2 char z ktorego napisalem po zbanowaniu tego 1 chara. napisalem tak poniewaz gm dal bana i nawet nie byl laskaw odpisac na raporta.

Wnorekkk
05-05-2010, 17:07
Ja dostałem bota będąc offline za bota, któęgo nie miałem, elo.

Dostaleś bota za bota? Jak to zrobiłeś?

#topic
Trudno - Twój bład.

Ase
05-05-2010, 17:09
Up.
Nic nie wzniosłeś do tematu.

Baby Face
05-05-2010, 17:38

?? :D

Jeżeli chodzi ci o bana to mógł cię nakręcic jakiś tutor podesłał filmik do gm i banik :)

Ase
05-05-2010, 17:40
ehkem kolego temat kurde dotyczy mojego problemu a nie Devila.

`Artas
05-05-2010, 17:52
No i co dostałeś bana na 2 dni? Wieeelki płacz bo nie pograsz 48h. :( Ogarnij się typie...:cool:

Zbigniew Wodecki
05-05-2010, 17:53
Tygrys zawsze był surowy, bo mu wie, że nie wyleci, bo go APO potrzebuje, za skrypty.
Moim zdaniem, niby nie udowodnisz, że miałeś na hocie, ale ostrzeżenie powinieneś dostać, chyba że naprawde pisałeś 15x
_/

Ase
05-05-2010, 17:57
No i co dostałeś bana na 2 dni? Wieeelki płacz bo nie pograsz 48h. :( Ogarnij się typie...:cool:

szłepsie nie chodzi mi o to że nie bd grał tylko o to że to co robi Tygrys to drobna przesada tak jak napisał kolega Zbigniew Tygrys wie ze nie wyleci dlatego robi co chce.

Karpek
05-05-2010, 17:58
Dobry jest Tygrys XD!

@topic
Ja też nieraz się myle i przez przypadek otwieram GC zamiast Trade. ; p
Miałeś pecha po prostu. xd

Lagga
05-05-2010, 18:16

dostales bota za bota?
jezeli chodzi o to ze dostales bana za bota po wylogowaniu to jest to normalne.

@top
Nauka na przyszlosc. uwazaj gdzie piszesz \o/

Belhior
05-05-2010, 18:33
Następnym razem nie popełnisz tego błedu :). Nie masz nic do gadania złamałeś regulamin więc wypi$%@#!&.

Anusiak Wielki
05-05-2010, 18:36
Dobrze Ci to moze nauczysz sie nie sprzedawac postaci lub ich wymieniac w grze tylko na allegro

Babka Wojenka
05-05-2010, 19:01
Widząc to co piszesz, zrobiło mi się ciebie żal, delete dostałeś -> płacz.
Teraz ban, jak wkurzasz GM'a, ja bym ci dał delete.

Patryk1441
05-05-2010, 19:26
Ban był słuszny, bo pamiętam sam pisałem z wami na game, że sprzedam/kupie wpadł Tygrys rozgonił towarzystwo no i ty napisałeś przypadkowo, ale Tygrys upomniał cię wcześniej no i ban xd

Xienus :D
05-05-2010, 19:27
Witam.
Dostalem dzisiaj bana za to ze raz przez przypadek napisalem na gc oferte wymiany poniewaz mialem na hocie i tylko kanaly zmienialem i pisalem i przez przypadek otworzylem gc -.- Zapewne Szanowny Tygrys dal mi bana bo miał szała na wiesela i nie mial sie jak wyżyć

16:11 Tygrys: Wiesel, chcesz ***** bana? No i co, ze Santano pisal inaczej? Moze on sam nie wie, he?
16:11 Tygrys: Wiesel, wkurzasz mnie. Boli Cie, zazdrosny jestes i pier* bez sensu jakies chore teorie swoje

Poprostu zal co sie dzieje na tym apo. Raz zle napiszesz i ban a jak inni calymi dniami pisza to tylko po 9584 ostrzeżeń dostaja.

regulamin złamałeś ban się należał!!!
Tygrys jest tu moim zdaniem jedyna osoba która nadaje się do bycia GMem
wiec nie masz prawa podważać jego autorytetu

Azbestowy
05-05-2010, 19:47
Zbanował no to zbanował. Poprostu masz pecha. A w historię o pomylnych kanałach raczej nie wierzę.

#off
Kociu jest fajny, tylko szkoda, że używa cenzury.

luko
05-05-2010, 20:33
Witam.

Nie płacz napisane jest w regulaminie , walą bez ostrzeżeń . Odpoczniesz 2 dni ;D

Ase
05-05-2010, 20:44
chodziło o kase rook/main ^^ a nie o postacie.

Lunatic Volt Here
05-05-2010, 21:06
Ciebie by nie wkurwiało to ,że z całych sił starasz się o porządek na serwie a cały czas ktos Ci robi na złość ?

MOIM ZDANIEM SLUSZNY BAN :)

James
05-05-2010, 21:58
Nie dziwcie się że tak jest skoro na normalne prośby odnośnie pisania na odpowiednich kanałach olewacie. Ja się doprosić nie mogę, pewnie Tygrys miał to samo, w dodatku za pisanie na nieodpowiednich kanałach wcale nie jest powiedziane że trzeba dawać ostrzeżenie...

N-series
05-05-2010, 22:23
Tygrys zawsze był surowy, bo mu wie, że nie wyleci, bo go APO potrzebuje, za skrypty.
Moim zdaniem, niby nie udowodnisz, że miałeś na hocie, ale ostrzeżenie powinieneś dostać, chyba że naprawde pisałeś 15x
_/

Tygrys robi mape , skrypty robi mortiis tera santnao mu pomaga btw. to jego kuzyn

Zezikan
05-05-2010, 22:35
ha pech i tyle =]

Tygrys sie wkurzył i tyle ;]