View Full Version : Zapomniany rekord...?
Lord Frinks
05-05-2010, 16:59
Witam!
Dawno Dawno temu z kolegom pod nickiem na forum "Flama" bądz z Tibii Flamaster(raczej znany;) zdobyliśmy się na odwage i pokonaliśmy Mistic Scrab'a Palladynem na 181 lvl. Wydaje mi się, że wrzucałem juz kiedyś screena z tym "wyczynem", ale ostatnio segregowałem pliki na dysku i wygrzebalem to więc wkleje:rolleyes:
PS: szukałem po forum, ale chyba mineła "data warzności:eek:;)"
http://images46.fotosik.pl/290/c5d19b560fb9b3ac.jpg
http://images40.fotosik.pl/287/36cf373df7930e5b.jpg
Niewiem czy to jeszcze rekord.
Komment
Zapomniany rekord ?zapomniany rekord?
Devil murder v2
05-05-2010, 17:36
Ładny fake ;> Na hita byś się złożył.
Xienus :D
05-05-2010, 19:02
100% fake :>
albo to było wtedy gdy moby miały lagi...
600 rp się na combo składa od MSC :>
@topic
a co ma combo msc do pvp??
a co ma pvp do bicia potworków??
600 rp się na combo składa od MSC :>
to ten 600 rp musiałby mieć zajebist* pvp, buhahah
^top jeżeli to nie jest fejk to gratulacje : )
Zbigniew Wodecki
05-05-2010, 19:07
A myślisz że nie, dostanie KOMBO zrozum co to znaczy, i pada.
@topic Gz, soluj glacka...
.vimpex.
05-05-2010, 19:25
Omg?!
Piękny Fejk.
@Topic
Grat$
Solujesz teraz APO xd
Xienus :D
05-05-2010, 19:32
coś ci si chyb rozmazało przy robieniu tego fake :>
http://i40.tinypic.com/2qmdxjq.png
Brave Shooter
05-05-2010, 19:33
Na 180 na Mistic Scarabach? shausah leć na apo, albo miniona blokuj cya ;*
FEJK stoprocent
600 RP nie pada na combo od msc, ponieważ ja moim 400 RP 2 msc biorę i normalnie expie -.- (Normalne to znaczy wbiłem 1 level i padłem 2 razy więc zwątpiłem xd) Ale 1 msc 350 Rp to bez problemu bierze ;)
kowall-pl
05-05-2010, 19:54
@up
350 tak ale nie 181 taki to na combo leci
@topic
fake jak nic :<
Lord Frinks
05-05-2010, 19:56
Ludzie! Wchodzilem na tą arene ze 10 razy zanim udało mi się go ubic:cool: I niby po co miałbym robić tego fake'a. Po to żeby ludzie powiedzili "Ja Ejjj" ? Znalazlem poprostu w śmieciach bo zapomnialem o tym i wkleilem bo niewiem czy ktos kiedys pobil ten "rekord". Jak nie wierzycie to zapytajcie "Flama" z forum bo Flamaster gram ja :p.
PS: Piszcie jak cos to do Taaz na którym spedzam wiecej czasu niż na Frinksie
Gracie na apo jakies 2 lata góra i bedziecie mi wmawiać, że to Fake.
Jak skladacie sie 600 na MSC to niewiem dlaczego wogóle sie tu udzielacie...
Ludzie! Wchodzilem na tą arene ze 10 razy zanim udało mi się go ubic:cool: I niby po co miałbym robić tego fake'a. Po to żeby ludzie powiedzili "Ja Ejjj" ? Znalazlem poprostu w śmieciach bo zapomnialem o tym i wkleilem bo niewiem czy ktos kiedys pobil ten "rekord". Jak nie wierzycie to zapytajcie "Flama" z forum bo Flamaster gram ja :p.
A Xienus ;) Flama przesłał mi tą fotke e- mail i trochę jakoś się zrąbała. Serios Serios To nie FAKE! To było pare lateq temu i grafika nie była taka dopracowana. Moze także przez to tak wygląda.
lol ziom weź skończ pierdoli c farmazony bo aż chu jowo sie to czyta na prawde ..
Domcio666
05-05-2010, 20:31
A Xienus ;) Flama przesłał mi tą fotke e- mail i trochę jakoś się zrąbała. Serios Serios To nie FAKE! To było pare lateq temu i grafika nie była taka dopracowana. Moze także przez to tak wygląda.
fajna bajka
na 100 % fake
.Edzio Kiełbaska.
05-05-2010, 20:31
Xenius po oglądaj sobie scr np na allegro z rl tibi dość czesto zdarza się to rozmycie...
Lord Frinks
05-05-2010, 20:35
Fake ? Zobacz hity. Natepnie zobacz mojego Hita w MSC. Hity MSC/Hity Moje zgadzają się co do lvl i siły potwora.. Nie wiem gdzie widzisz tego fake'a ?
#Leus# <3
05-05-2010, 21:01
Gratulacje "Wyczynu" :eek::eek:
Moim zdaniem także "Fejk".
Cya. =)
Heh Gratz fake... Już ja lepsze robię ;p
Lord Frinks
05-05-2010, 21:59
Dobra mówcie co chcecie Ja nie bawie sie w takie rzeczy bo nie ma potrzeby. Kto umie ogarniać to dla niego nie jest trudem MSC.
POZDro for Noob
Narazie nikt nie powiedział gdzie widać tego (podobno "fake'a") :cool:
Alanaste
05-05-2010, 22:10
Fajnie byłoby jakby to bylo zabicie MSC na respie a nie na arenie. Szczerze lecisz na hita od MSC
!!sQaua!!
05-05-2010, 22:11
Nie wiem czemu wszystkie osoby mówią, że to fake. Chciałbym zauważyć, że MSC, podobnie jak Wise Man potrafi się 'zawiesić' i walić tylko z sd. Moim zdaniem jest to bardzo możliwe. Dla Ciebie Gz.
Sturnusek
06-05-2010, 04:16
Nie wiem czemu wszystkie osoby mówią, że to fake. Chciałbym zauważyć, że MSC, podobnie jak Wise Man potrafi się 'zawiesić' i walić tylko z sd. Moim zdaniem jest to bardzo możliwe. Dla Ciebie Gz.
Signed :)
a wam zal dupsko sciska, ze sie na 600lv od jednego skladacie?
Mareczekk
06-05-2010, 12:12
Widzialem tego ss'a juz bardzo Daaaawno. Jestem tutaj starym graczem co swiadczy o moim zalozeniu konta ale nie lubie nabijac postow. :> Tak to jest 100% recze za to.
Ps.: Lord teraz sa nowi gracze i nie wiedza co bylo pare lat temu wiec oni beda nadal myslec ze to fake. Nie ma co tu sie z nimi przekrzykiwac ;]. Pozdro
Kiedyś była mniej grafika dopracowana? O czym Ty pierdolisz :D Fejk niestety :/ Jestes na 2 hity
Lord Frinks
06-05-2010, 14:32
Gracie na APO max rok i myślicie, że wiecie wszystko i umiecie wszystko ... Widzialem gosci co na 250 pallkiem zabijali Mistic'a. Troche wyczucia i ogarniecie. Pokazują własnie te wasze "ogary" dead'y na 600lvl MSC<< aahah
Mareczekkk zgadzam sie z tobą i nie bede sie obrażał na 15-latków.
Kinderek
06-05-2010, 14:48
Ładny wyczyn ;D gz ;D :):)
Dareluss
06-05-2010, 14:51
Jak msc wali z ue 4k a Ty nawet tyle HP :>
>>Vegos<<
06-05-2010, 16:43
Sorki koleś, ale to nie jest rekord. Dlaczego ucięty ss (cały dolny + napis??) Fake 100%... Rekord to +310 lvl ek.
Lord Frinks
06-05-2010, 16:49
Pewnie przez to, ze jest ten bialy pasek na górze fotki. W paincie otwiera calego ale fotosik ucina mi zdjecie
'Oxidosis'
06-05-2010, 17:10
Ja Ci wierze, kiedyś każdy by Ci pogratulował, ale od jakiegoś czasu porządni ludzie odchodzą a przychodzą dzieci 10-letnie, więc nie masz się czym przejmować ;) Niech się ponapinają że Ty potrafisz, a oni nie.
Xienus wyjdz znawco, z tym rozmazanym lvlem przy robieniu screenów zawsze się tak dzieje.
@Vegos
310 ek? H@H@, jak ja za czasów 250 rp to zabijałem na arenie :D
btw ; każdy mówi że fake, a nie potrafi podać jednego konkretnego dowodu..
Lesny Ludek
06-05-2010, 17:11
Gz ;p teraz zsoluj Apo lub Devil/Master Atom ;)
Lord Frinks
06-05-2010, 17:15
Wkleje jeszcze jedno zdjecie bo sie uczepiles paska...
http://images40.fotosik.pl/287/36cf373df7930e5b.jpg
Zas mi pasek ucielo tylko tym razem EQ ...
Ludzie yyy Przepraszam DZIEci. Gówno mnie to obchodzi, że mowicie ze to "FAKE" ajahahhahaha Prosze! Ogarnijcie. przyjdzcie na forum i piszcie w tematach na których macie chodzby jakie, takie pojecie!
Skryper.!
06-05-2010, 17:33
Skoro to nie "fejk" to po co sie ciagle tlumaczysz? Mowicie ci co wypowiadaja sie graja max 2 lata. hmm kilka osob wiecej co tu sie wypowiedzialo:( A poza tym twoj podpis ladnie swiadczy co tu osiagnales. Kupiona posatac na xx lvlu? :)
Lord Frinks
06-05-2010, 17:43
:D przez podpis nie zmiescily sie takie postacie jak :
Michaloss:0-1000
Dodo:0-600
Marcianek:0-350
Andromedo:0-400
I wiele mniejszych lvl:p
Dobra. Chyba koniec tematu. Bo niewarto go ciągnąć skoro i tak wszyscy pisza "fake" lub "nie Fake" tak nie dojdziemy do porozumienia...
"Stop!Debilnym komentarzom na forum. Zanim cos napiszesz pomyśl jak odbiorą to inni userzy."-AbRaKaDaBrA
Kruszon12
22-05-2010, 01:10
TO nie jest rekord zalu ... ja pobilem rekord nick Dziutkowy dawno temu to bylo z 2 lata temu 173 ms ... nie mam juz ssa bo mam nowego kompa ale bys sie nie ponizal kolesie sprawdzali czy to nie fake na roznych programach i nie fake...
*up, nie da sie sprawdzic programem bo dobry faker, kazdego oszuka. 2 lata temu byly msc? : >?
To dzieci, zazdrosne, że po prostu Cie monster bił 1-nym czarem, Xienus to wogóle brak słow najmadrzejszy a tak glupi jak 3 buty
Xienius chyba kon cie splodzil,
gratz _/
Co do fake - to zobaczcie ile krwii i hity w defaulcie, ułomne dzieci
Ero Senin
22-05-2010, 08:24
Teraz ktoś jest lepszy od Ciebie to znaczy ze jest botem lub robi fejki : //
AHH gdzie te stare apo i porządni ludzie : ((
gowno Cie obchodzi ze uwazaja ze to fake? to po chuj sie spinasz i odpyskowujesz co 2 post? :O kiedys ubilem na podobnym lvlu druidem ale myslalem, ze to nic takze napewno nie fake
Flamaster
23-05-2010, 13:30
Co wy tu ludzie ***** piszecie:confused: Szkoda, że fajni ludzie już z Apo poszli bo teraz to szkoda słów.
@Xieniek ty weź sie jebnij w sosne
Pamietam jeszcze jak marcian jebał tego MSC chyba z 15 razy próbował ;)
@Topic
Braffo.
@Lord a ty może w końcu mnie odwiedzisz ;)
Palladyn Zlosci
23-05-2010, 15:02
No gratuluje bardzo ladnego fake.
Dex von Evil
06-08-2010, 21:05
Dobra mówcie co chcecie Ja nie bawie sie w takie rzeczy bo nie ma potrzeby. Kto umie ogarniać to dla niego nie jest trudem MSC.
POZDro for Noob
Narazie nikt nie powiedział gdzie widać tego (podobno "fake'a") :cool:
No tutaj to ładnie zajebales. hahaha czlowieku co tu jest do ogarniania, msc wali ue za 3k+ a Ty masz dajmy ze te 4k hp, to Cie dobija z sd z ktorego bije non stop. wiec nie wmawiaj tu ze do tego potrzebne jest dobre "ogarnianie" :OO
@topic
FAKE 100 % nie wyszlo Ci cos;)
No tutaj to ładnie zajebales. hahaha czlowieku co tu jest do ogarniania, msc wali ue za 3k+ a Ty masz dajmy ze te 4k hp, to Cie dobija z sd z ktorego bije non stop. wiec nie wmawiaj tu ze do tego potrzebne jest dobre "ogarnianie" :OO
@topic
FAKE 100 % nie wyszlo Ci cos;)
23-05-2010, 15:02 Aha.
Warn dla pana up
Zamknijcie temat
#top
Aha no fajnie
lol ziom weź skończ pierdoli c farmazony bo aż chu jowo sie to czyta na prawde ..
lol ziom weź skończ pierdolic flamastery bo aż chu jowo sie to czyta na prawde ..
Nie wiem, ja jestem z tych czasów, co ludziom wierzyło się w ss'y, nie każdy to fake.:)
Nie możliwe . Na 300 rp ledwo co ubilem a ty na 180 shuahahaha !
nom pvp. doobry jesteś koleszko. ;< pvp na mobach ! NAJS.
#top.
Kiedyś by Ci pogratulowali. Ale teraz dzieci apo bez życia tylko 'FEJK FEJK IDE DO BOGA DA CI BANA !'... Nie wykłócaj się z dziećmi. Kiedyś potwory miały 'lagi' na arenie i biły mnieej i combo nie było możliwe tak często na arenie. elo
Jak na moje, to - skoro ktoś już odświeżył temat - czasem, potwory są zbugowane. Przykład? - ktoś (nie pamiętam, kto) na rooku zabił Demon Rookera chyba 80 lvlem, bo ten bił tylko z łapy i summonował fire elementale. Tak samo mogło - i przypuszczam, że tak było - być, z tą różnicą, że msc walił tylko sdki.
Jednak gratuluję i sądzę, że to nie jest fake - ale niedoskonałość APO.
HAHAHAAHAH ;d to jak Ty niby go zabiles ? biegajac z c arr i vita vita vita ? ;> aha, gz fejka ^.-
1st R. Boonek
07-08-2010, 15:28
Ja sam zabilem msc 230 palkiem wiec 180 hmm mysle ze to mozliwe ;d
Gz
pixelmax95
07-08-2010, 16:13
Gratuluje ubicia solo MSC :). Wiele ludzi ci zazdrości sądząc po ich wypowiedziach hehe. Miej ich w d*pie.
@down
Powiedz mi po chu* miałby ktoś podrabiać ten czerwony pasek?
Bo ja na serio nie wiem po co...
Jeśli to nie jest fake to wytłumacz to:
http://i40.tinypic.com/2qmdxjq.png
Nie wciskaj kitu, że zawsze tak jest
Ja pierdole, wszyscy wy jestescie fejki -.-.
autor, nie zawracaj se dupy, bo te napinaczki mowia tak tylko dlatego ze nie wierza i sami tak nie potrafia
Ja wierze, i gratuluje...
a co do reszty, nie potraficie sami to chcoiaz nie najezdzajcie na innych o.o. tyle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.