View Full Version : Magic Wall
No bez przesady, aż tak dużo kasy na serwie nie ma.. 2sc za jedno użycie które stoi 5 sekund na krzyż ? Żałosne..
1. Zwiększyć użycia do 20 użyć za cenę 2sc.
2. Zwiększyć czas trwania magicznej ściany do 30 sekund.
.Edzio Kiełbaska.
05-05-2010, 17:34
Dobrze jest jak jest. Chcesz używać to płać a nie płaczesz... Co najwyżej można ten czas zwiększyć do 10 sekund.
diamondback#
05-05-2010, 17:36
Skąd masz takie informacje ,że mwall stoi 5sekund? bo jedna ściana w city stoi już ponad 20 minut.
Czas jest wystarczający a cena dobra.
Jestem na nie.
z tego co wiem aziel postawil m walla i stal tam powyzej 15 minut. dobrze jest jak jest. to jest rzecz nie dla kazdego:)
Jestem na nie.
Skąd masz takie informacje ,że mwall stoi 5sekund? bo jedna ściana w city stoi już ponad 20 minut.
Bo to był testowy magic wall.. Czy w ogole działa. Kup prawdziwego to stoi 4-5 sekund.
Mortalix
05-05-2010, 18:29
Nie masz kasy -> nie kupujesz -> nie używasz -> nie płaczesz. :}
Jeśli już to 2. propozycja i to z poprawkami.
10-15 sekund to powinien być max.
Dodatkowo powinno być duże zróżnicowanie, rozrzut od 5 - 15 sekund.
Niech coś się dzieje na tym zdziadziałym serwerze. xd
Devil murder v2
05-05-2010, 18:33
Wg. mnie Magic Wall powinien trwać ok. 15 sekund.
Arcon postawił walla o 17:11 i stoi do teraz, a ty chcesz zwiększać czas trwania? OK! A do użyć, jest dobrze. 2sc za 1 użycie takiej runy to bardzo rozsądna cena. W końcu to nie dla małych lvli ;>
Ogólnie, jestem na nie.
Mwalle na apo ;o Do czego to doszlo :D:D Polecam 15 sek.
Jeden i dwa mi się podoba ;).
Ogólnie, pierwsza bardziej od drugiej, bo nooby nie będą kupować;-0
.vimpex.
05-05-2010, 19:18
Jestem na Nie.
Kto powiedział, że będzie tanio?
Pisali, że właśnie będzie drogo, to jest drogo.
:eek::eek::eek::eek:
Xienus :D
05-05-2010, 19:21
No bez przesady, aż tak dużo kasy na serwie nie ma.. 2sc za jedno użycie które stoi 5 sekund na krzyż ? Żałosne..
1. Zwiększyć użycia do 20 użyć za cenę 2sc.
2. Zwiększyć czas trwania magicznej ściany do 30 sekund.
Santano przeczytał to co napisałem... i stwierdził ze mam racje a ze już m walli sie nie dało wycofać to peszek :>
Seth Drut
05-05-2010, 19:51
to fakt, ze te 5sec to troche malo
mozna dac 10-15
co do uzyc jest dobrze ;)
Jestem na nie, nie chcesz to nie kupuj.... Nie zmuszają Ciebie do kupowania runek. Możesz kupić lub nie.....
Kumpel Armii
05-05-2010, 20:10
Xelix weź rób jedną propozycję dziennie (zbierając wszystkie mysli w kupę), a nie piszesz 10 propozycji. To trochę irytuje.
@Top
Kur** cieszcie się, że w ogóle dodali. Jestem za propozycją numer 2, ale maks (10-15sekund).
Domcio666
05-05-2010, 20:19
nom to troche zalosne ale co z tym zrobic zaznaczylem 1 odpowiedz by molgi to zrobic
Cena jest odpowiednia,ale czas trwania powinien byc miedzy 15-30 sekund;]
Ten m wall jest zdebugowany ;D
Assassin Mateusz
05-05-2010, 21:18
Nie masz kasy -> nie kupujesz -> nie używasz -> nie płaczesz. :}
HAHAHA, dobre. To nie ma byc dla kazdego... Za drogo Ci to nie kupuj. :)
No i dobrze. Nikt nie pisał, że magic walle będą tanie. ;s
Nie chcesz - nie kupuj. : )
Niech zostanie tak jak jest.
wg mnie to w sklepie sa same bezuzyteczne przedmioty:) wiec nie ma po co je kupywac
kasy nalezy sie jakos z serwa pozbyc wiec Jestem na NIE:)
Kumpel Armii
05-05-2010, 23:53
wg mnie to w sklepie sa same bezuzyteczne przedmioty:) wiec nie ma po co je kupywac
kasy nalezy sie jakos z serwa pozbyc wiec Jestem na NIE:)
No nie wiem czy takie bezużyteczne.
Critical Hity są bardzo ważne i jest to miła niespodzianka tego update'u. W dodatku item Crown kryje w sobie wielką tajemnicę :>
Również wydaje mi sie iż za taka cene one powinny albo posiadać wiecej użyć bądź trochę dużej stać .
Demolka Knight
08-05-2010, 15:27
Lol 30 sec? HAHAHHAHAHAHAHAH za dużoooo max. 15 co to by było wszyscy by respy blokowali...
No nie wiem czy takie bezużyteczne.
Critical Hity są bardzo ważne i jest to miła niespodzianka tego update'u. W dodatku item Crown kryje w sobie wielką tajemnicę :>
Gdyby napisali co to daje to to moznaby to kupic ale powinno ich byc z 3-4 na serwerze:D
RP znowu pokrzywdzony poniewaz nie ma sensu uzywac lance, mniejsze hity, gdyby do bolta dodali to byloby zajefajnie xd
Lesny Ludek
08-05-2010, 15:33
Obydwie propozycje są bardzo dobre.
Kumpel Armii
08-05-2010, 15:33
@ Up
To fakt. Pall pokrzywdzony.
Bo przecież jak ma nosić coś w miejscu strzał, skoro tam ma C Arrow lub G Bolta.
Zarexoholik?
08-05-2010, 18:44
30 sekund to uważam dobry czas. Ta runa może znacząco wpłynąć przy pekowaniu, bo jeśli kosztuje '2sc' to o pomocy w expieniu możemy zapomnieć.
Jestem za 1 i 2.
_Kisi3lek_
08-05-2010, 21:26
Powinno trwać 10-20 sekund, np; uciekasz z rsem i cchesz trapa zrobic to przetrzyma kogos a 5 sekund to nic .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.