View Full Version : ?
Co byście powiedzieli na propozycje aby nie usuwał się domek gdy np. skończy się pacc , bądź nie logujesz się przez ten xx okres czasu? Wiele osób straciło tak domek gdyż np rozwalił się komputer. Dostali karę.
.vimpex.
06-05-2010, 06:40
Jestem na Nie, wtedy to już wgl. inna osoba może tylko pomarzyć o licytacji na domek?
Bo tak to za co, niby mieliby kasować? ;OOOOOOOOO
Jestem na nie. Jak ktoś w ogóle zapomni o tym, że grał na APO i w tibie, a jego domek ma stać??
Tyle jest domków osób które nie logowały się miesiąc+, a nadal nie licytacji, phh!.
^top Nie!
Bastek10
06-05-2010, 08:35
rozwalił się komputer. Dostali karę.
No bo jak pierw rozwalili komputer to potem dostali kare ^.-
Jestem na nie,najlepiej żeby domki automatycznie traciły swoich ownerów gdy nie loguje się na jedna z postaci na koncie,przez miesiąc.
Tak jak niektórzy już powiedzieli - inni też chcą posiadać domek, a nie mogą go mieć bo ktoś go ciągle trzyma. Jak już to można by było wprowadzić czynsz, ale i tak jest dobrze teraz.
Jestem na nie, trzeba pamiętać aby się logować na postać i tyle. Ja też tak straciłem domek, ale mówi się trudno :D
Idziesz do kumpla, przedstawiasz całą sytuację w emailu którego wysyłasz do Mortiisa :)
Idziesz do kumpla, przedstawiasz całą sytuację w emailu którego wysyłasz do Mortiisa :)
Albo do kafejki : OO
Bez sensu.. jak ktoś się nie loguje przez ten czas i ma domek to znaczy, że już nie gra. Wystarczy się logować co jakiś czas i tyle.
Jestem na nie.
Mortalix
06-05-2010, 12:09
Nie, bo i tak nie jest to egzekwowane na bieżąco.
Tylko co jakiś czas usuwana jest większa liczba domków.
Przez ten czas można sobie ogarnąć jedno zalogowanie, chociażby w kafejce. ;0
^
Po 3 komputer się może zepsuć jak się nie potrafi z niego korzystać?
Nic nie jest wieczne ziomie. c;
->Chemical<-
06-05-2010, 12:17
Jestem na nie ponieważ ktoś wylicytuje duży domek nie będzie się logował przez hmm pare miechów i nikt go nie będzie miał bo koleś go nie utraci :[.
Po 1 nie ten dział.
Po 2 kare dostają tylko dzieci.
Ogólnie jestem na nie, bo to debilne. Zawsze tak było i będzie na 100%.
Mortiis jakoś musi zarabiać?
Pozdro i miłej kary.
Marcelllo
06-05-2010, 13:48
Jestem na nie bo wtedy by nie było całkowicie wolnych domków. Ktoś kończy grę a domek mu nie znika... I jakby tak 250 osób skończyło to żaden domek nie byłby do kupienia...
Staraj się bardziej, żeby mama Cię nie karała... Ja jakoś nigdy nie miałem kary ^^, a jak komputer się zepsuje to albo masz gwarancję, albo go naprawiasz i z bańki...
Palladyn Zlosci
06-05-2010, 13:49
Jestem na nie.
Mogli ludzie robic by tak np. decyduja sie ze juz nie graja w tibie to kupuja domek i niech sobie tam zostanie.
Mogli by tylko zwiekyszyc czas usuwania domkow.
>>Vegos<<
06-05-2010, 16:50
Jestem na nie, dlaczego?? Każdy chciałby mieć wymarzony domek (np.: VILLA) A jak ktoś ma deleted to co?? Domek nadal by był...
jestem na nie . skonczy ci sie pacc ? masz pecha domek tracisz kto inny zyskuje . proste;p
jestem na nie... sam mam zakup 2 domkow w planie a te 2 osoby nie chca mi sprzedac:o
jakos musze sie z tym pogodzic...
No wiem, że nie masz kolegów, ale zawsze można pójść do kafejki jak już chcesz zatrzymać swój ukochany domek w tibii.
No wiem, że nie masz kolegów, ale zawsze można pójść do kafejki jak już chcesz zatrzymać swój ukochany domek w tibii.
f kajejkah hakujom
#topic
Jestem na Nie, z wiadomych przyczyn
Show 2.9.1
06-05-2010, 17:11
NIE !! i tak dla mnie to jest smiesznae ze czekam na 8.42 az komus sie kasa skonczy w depo a nie loguje sie od wakacji...
Ja również jestem na nie. Z tego powodu, że jeżeli dany gracz nie loguje na serwa przez 2 miesiące, a jego domek jest na terenie PACC, to może akurat ktoś chciałby go kupić. ( a jeżeli ktoś komputera nie naprawi do 2 miesięcy powiedzmy to już jego sprawa). Jeżeli byłoby tak jak Ty mówisz, to 60% domków APO byłoby już dawno nieuczęszczanych. Pozdrawiam :)
Po 1 nie ten dział.
Po 2 kare dostają tylko dzieci.
Ogólnie jestem na nie, bo to debilne. Zawsze tak było i będzie na 100%.
Mortiis jakoś musi zarabiać?
Pozdro i miłej kary.
Odezwał sie dorosły..
@top
Jestem na nie.
Kiedys mi sie popsuł i nie chciałem zeby mi postaci usuneli to poszedłem do kumpla i u niego sie zalogowałem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.