Zaloguj się

View Full Version : Arcon shooter thief

Grandziks
06-05-2010, 15:12
http://forum.toproste.pl/showthread.php?p=660666#post660666 << Tu jest dobry link

Lagga
06-05-2010, 15:15
oj aziel deleted?

@top
zly dzial . od tego sluzy dzial skargi/ zazalenia :o

Senshi
06-05-2010, 15:18
Arcon nie ma delete
Watpie zeby on cie oszukal...
Pogadaj z nim jeszcze raz ocb:o

.Edzio Kiełbaska.
06-05-2010, 15:20
Dobrze zrobił :D Dałeś sie oszukać to straciłeś.

Co ty dałeś człeniu zmieniłeś treść postu...

Pokémon
06-05-2010, 15:21
Hehs ja nie mam = 9999
Moze ark0n ci ukradnou

Krulowiec
06-05-2010, 15:31
Wymiany są na własna odpowiedzialnosc, wiec nie wiem o co Ci chodzi.

ViVuSeK
06-05-2010, 15:32
Jeżeli cię oszukał musisz mieć większe dowody...To robiłeś sam na swoją odpowiedzialność.
GM nie może ci oddać chara czy cośw tym stylu..Ukradł ci to tylko i wyłącznie twoja wina więc nie żal się użytkownikom ;]

Lagga
06-05-2010, 15:37
Jeżeli cię oszukał musisz mieć większe dowody...To robiłeś sam na swoją odpowiedzialność.
GM nie może ci oddać chara czy cośw tym stylu..Ukradł ci to tylko i wyłącznie twoja wina więc nie żal się użytkownikom ;]

jezeli ma powazne dowody aziel moze dostac deleted. chara moze nie odzyskac . tak samo bylo z wollym . wolly okradl na kaptur po czym dostal deleted.

@top

Wiesz ze uzytkownicy nie moga patrzec w skargi / zazalenia?:)

Azielu$
06-05-2010, 15:45
http://i42.tinypic.com/w9tpwm.jpg
http://i39.tinypic.com/241jogl.jpg
http://i41.tinypic.com/j7x3ia.jpg

Nauczysz się, że z pewnymi osobami nie leci się w chuja. Chciałeś wyłudzić ode mnie passy do Aziela podając się za Piorunusa, a udając Arcusia zapewne też coś kombinowałeś. Passy i rk wysłałem do Mortiisa, ale wątpie żeby ci go oddał. Sam się wkopałeś zakładając ten temat. Elo.

#edit
Za pierwszym razem podawał się za Piorunusa. Nie zrobiłem ss'a, bo myślałem, że to jakiś noobek. :q

Arcuś <3
06-05-2010, 15:58
Dobrze zrobiłeś Tomaszu, nie będzie jakaś sciera podszywać się pod nas.

Grandziks
06-05-2010, 16:06
Y Dobra Podszywalem Spox ale Jak ty chcesz wyludzic cos z arcusiem I potem piszecie ze nie macie allegro to dobrze? -.-

Azielu$
06-05-2010, 16:20
Y Dobra Podszywalem Spox ale Jak ty chcesz wyludzic cos z arcusiem I potem piszecie ze nie macie allegro to dobrze? -.-

Sam zacząłeś. Dodatkowym powodem było to, że wyzywałeś mnie i Wykopka tylko dlatego, że nie chcieliśmy cie wziąć do gildii. ;0

.vimpex.
06-05-2010, 16:21
@up
Tak, to jest dobrze.
@Topic
YeYeYe. . .
Delete :D
:OOOOOOOOOOOOOOOO

Nagash
06-05-2010, 17:21
Dobrze zrobiłeś Tomaszu, nie będzie jakaś sciera podszywać się pod nas.

Tomek (Arcon) ma rację. Jeżeli autor tematu podszywa się pod kogoś i jeszcze próbuje kogoś wrobić to powinien ponieść tego moim zdaniem najgorsze konsekwencje... Moim zdaniem, Tomek jest osobą godną zaufania :)

Okey
06-05-2010, 17:29
Frajerze i dobrze ci. Następnym razem zastanowisz się zanim pod kogoś się podszyjesz. Pamiętaj, że nasz nie oszukasz. ;>

Marcelllo
06-05-2010, 18:28
I dobrze Tomek czynił. Nie powinieneś się za nikogo podszywać.

Pozdro :*

Veto
06-05-2010, 18:37
Jeżeli Aziel oszukuje, to ma swoje powody :d Ja osobiście powierzyłem Azielowi Tomaszowi Warze Obciongarze 1.3k rp z r keyem na wymianę i otrzymałem swoje 200 kcc ;d

A jeżeli się podszywałeś, to nie mamy o czym gadać.
Kthxbye.

Led
06-05-2010, 18:37
Wymieniałem się z Azielem z 3 razy, zadnych problemow z jego strony (z mojej bylo wiecej :D), ale chłopaku to ty powinieneś mieć skasowane konto, a nie aziel. wybacz bejbi :/

Wjesław
06-05-2010, 21:07
ahhaha jak go wyjebales Aziel to bardzo dobrze chcial mnie (Kruszona) i Wargacz wyjebac na 200kcc i tez sie za arcusia podaŁ : >

Zark
06-05-2010, 21:09
Aziel nigdy by nie oszukał. Bo po co sobie psuć reputację?

lord max
06-05-2010, 22:23
Lulz, wyjaśnił byś o co chodzi, bo widzę tu same ssy głupie, po prostu porażka.
Od skarżenia się jest dział Skargi/Odwołania // Zgłoszenia.

Skeptikz
07-05-2010, 00:09
Mnie Daniel3k/Mitura/Aziel oszukali na postac Viskolveen. Dalem im 530kcc w eq za postac. Nie piszcie czy mam dowody bo ich nie mam. Znalem ich kilka lat, wszyscy pisza ze nie oszukuja bo tak bylo ale to sie zmienilo.
Dobrze wiedza, ze nikt nie ma filmow, zdjec z oszustw dlatego ze nikt nie myslal ze oni to zrobia.
Nie placze o kase ale dlaczego maja byc bezkarni?

Zauważcie, ze wszystkie ich postacie po oszustwach sa wystawiane na allegro za zl lub sprzedawane w ten sam dzien za kcc Ernestowi lub komus z ich otoczenia.
Przyklad: Wykopek, Visko, Drenthe, Arcon.
Zamieniaja sie postaciami, wchodza na swoje postacie. Dlaczego żaden z nich nie ma bana za dzielenie konta?

Tak jak pisalem do gory nie myslalem nawet o tym ze Daniel moglby oszukac. Sprzedawalem mu wczesniej konta i wszystko bylo okej.

Mysle, ze Mortiis powinien sie nimi zajac.

Na koniec cos śmiesznego:
13:53 Aziel Vara: Tomek moglby miec juz prawko ale nie ma kasy
17:29 Wykopek: Ja osiagnalem cos w tibi haha a ty jestes zerem

I to jest wasz pan OTS'a. Cwaniak udajacy bogacza,krytykujący innych bo nikt go nie zna.

Oszukacie jeszcze pare osob i uzbieracie na prawo jazdy....Gratulacje.

;)

Okey
07-05-2010, 00:24
Mnie Daniel3k/Mitura/Aziel oszukali na postac Viskolveen. Dalem im 530kcc w eq za postac. Nie piszcie czy mam dowody bo ich nie mam. Znalem ich kilka lat, wszyscy pisza ze nie oszukuja bo tak bylo ale to sie zmienilo.
Dobrze wiedza, ze nikt nie ma filmow, zdjec z oszustw dlatego ze nikt nie myslal ze oni to zrobia.
Nie placze o kase ale dlaczego maja byc bezkarni?

Zauważcie, ze wszystkie ich postacie po oszustwach sa wystawiane na allegro za zl lub sprzedawane w ten sam dzien za kcc Ernestowi lub komus z ich otoczenia.
Przyklad: Wykopek, Visko, Drenthe, Arcon.
Zamieniaja sie postaciami, wchodza na swoje postacie. Dlaczego żaden z nich nie ma bana za dzielenie konta?

Tak jak pisalem do gory nie myslalem nawet o tym ze Daniel moglby oszukac. Sprzedawalem mu wczesniej konta i wszystko bylo okej.

Mysle, ze Mortiis powinien sie nimi zajac.

Na koniec cos śmiesznego:
13:53 Aziel Vara: Tomek moglby miec juz prawko ale nie ma kasy
17:29 Wykopek: Ja osiagnalem cos w tibi haha a ty jestes zerem

I to jest wasz pan OTS'a. Cwaniak udajacy bogacza,krytykujący innych bo nikt go nie zna.

Oszukacie jeszcze pare osob i uzbieracie na prawo jazdy....Gratulacje.

;)

Chłopczyku w wieku dorastania, ogarnij emocje. Gdybyś miał choć trochę mózgu rozkminiałbyś całą sytuacje zaistniałą miesiąc temu. Wykopka mam ja i nie zamierzam go sprzedawać, to co "napisałem" to fake, ponieważ znam dobrze podstawy naszego języka ojczystego. Mogą sprawdzać moje ip dziesięć razy dziennie, a i tak nie będą mieli do czego się przyczepić. Nawet jakbym sharował z Michałem, to by nie można było tego zauważyć, gdyż mamy takie samo ip. Nie mam zamiaru się tłumaczyć przed kimś twojego pokroju. Mam wyjebane w tą tibie i nie płacze jak ty. Masz 15 lat, a nazywasz mnie dzieckiem, pff. Gdy będziesz odróżniał swojego chuja od małego palca, napisz. Wtedy pogadamy. Z pogardą i obrzydzeniem, Ok, ej!

_
Smaczuś tylko się o to prosił ;>

Azielu$
07-05-2010, 00:28
Oj skeptikz dojebałeś. Ja niby cie ojebałem na visko? Czy ja go miałem? Mi dawałeś kasę? No chyba nie. Szkoda mi już słów do ciebie, bo jesteś tępym przygłupem, który nic nie rozumie. Wymieniłbym ci skąd miałem kasę na poszczególne postacie, ale po co jak ty i tak masz swoje 'boskie info'. Jak to się mówi - trafiła kosa na kamień. Ty okradałeś ludzi, aż w końcu ciebie okradli. Jakoś mi cie nie szkoda, bo byłeś tylko nędznym lizodupem. A co do Smaczusia to nie miałem z tego nic oprócz satysfakcji z tego, że autor tematu dostał za swoje. :) p.s. twoje marne fejki możesz sobie wydrukować i przykleić na ścianę jeśli to cie dowartościuje

18:00 Paranoik: ssiesz chuja? 18:00 Astronys: Nie za free
Smacznego.

Tak ogólnie to...
http://i42.tinypic.com/5ujryq.jpg

_Kisi3lek_
07-05-2010, 08:57
Wątpie, żeby Aziel oszukał . Jeżeli, Arcon nadal ten own to sam chciałeś mnei ochujać na 1400rp . :(

Grandziks
08-05-2010, 16:02
Najgorze to ze wszyscy Ktorzy sie tu wypowiadaja to znajomi aziela ,a nie ktorzy z gildi :/

Demon
08-05-2010, 16:07
Wszystkie chary jakie kupuje/sprzedaje TYLKO i wylacznie przez Aziela , bo moge mu zaufac.
Podszywales sie pod pewne osoby i masz za swoje ;-).
Temat do zamkniecia : O!

Orson_Pall
08-05-2010, 16:20
Po co sie z nim wymieniales, skoro wiesz, ze sobie u niego 'przeskrobales'? Gwarantuje Ci, ze aziel nikogo by nei okradl, bez powaznego powodu.

Domcio666
08-05-2010, 17:44
watpie ze arcon shooter oszukuje. on ma chyba dobra opinie na servie czy nie xD ?

Skryper.!
08-05-2010, 18:11
hmmm no coz dla niektorych najwazniejsze sa te zlociutkie scarab coiny:) Nic na to nie poradzisz:)

Zarexoholik?
08-05-2010, 18:38
Ukamienować gada! Jak można dopuścić by ktoś taki grał na tym serwerze [?]

: /

Sensimila <3
09-05-2010, 13:24
Aziel nie jest thiefem. Bez powodu by nie oszukał, jeżeli kogoś okradłeś lub coś w tym stylu, poprostu cie ukarał.

.Serafin
10-05-2010, 15:37
[10/05/2010 13:10] Mortiis -> aziel vara was banished because of Hacking.

To wyjaśnia wszystkie wątpliwości.

Azielu$
10-05-2010, 15:41
[10/05/2010 13:10] Mortiis -> aziel vara was banished because of Hacking.

To wyjaśnia wszystkie wątpliwości.

Ban był tego warty.:D Dawno się tak nie uśmiałem jak ostatnio z tego typa. XD

Lord Morgan.
10-05-2010, 15:58
Hmmmmm Hmmmmm. Azielek hakował ? może i hakował ale sprzedając chary / wymieniając się na pewno by nie oszukał :)

Lagga
10-05-2010, 16:05
Ban był tego warty.:D Dawno się tak nie uśmiałem jak ostatnio z tego typa. XD

aziel ban na zawsze?

W sumie ci sie nalezalo. dobrze , ze wywalczyles:)

Azielu$
10-05-2010, 16:09
aziel ban na zawsze?

W sumie ci sie nalezalo. dobrze , ze wywalczyles:)

Na 10 dni. :) Ciekawe tylko czy Smaczusiowi starczy kasy na sl'e. :D
p.s. jedyne co mu się należało to porządny wpierdol ^^

@Palladyn Zlosci
Ojebałem tego typa i niech ma nauczkę. Jak dalej będzie się tak podszywać to może się okazać, że sam w końcu straci chara i go nie odzyska. ;)

Palladyn Zlosci
10-05-2010, 16:26
Watpie zeby Aziel kogo kolwiek oszukal. Jesli nawte to robisz wsyzstko na wlasna odpowiedzialnosc.

Lagga
10-05-2010, 16:27
Watpie zeby Aziel kogo kolwiek oszukal. Jesli nawte to robisz wsyzstko na wlasna odpowiedzialnosc.

wez ty sie ogarnij . sprawa wyjasniona . aziel okradl kolesia . dostal za to bana. nie nabijaj noobie:c

->Chemical<-
10-05-2010, 18:08
No szkoda itemów ;(, ale nie martw się co drugi nie dojeb tego społeczeństwa to złodziej :) mp. Taki Lagga też złodziej, nie ważne czy to było 200kcc czy 20cc ważne że złodziej

Ps. Odrobisz się naaapewno :D

Belhior
10-05-2010, 18:34
Aziel nie oszukał, aziel jest dobry i wgl. On jest tylko człowiekiem, a każdy popełnia błędy więc nie mówcie, że on tego nie mógł zrobić na 100% :|. Sprawa wyjaśniona można zamknąć.

1st R. Boonek
10-05-2010, 18:40
Taaak ten caly Smaczus to jeden wielki frajer udajac arcusia wszedl do nln i wypchnal Wykopka z trapa gdy wbilem rs, ofc padlem bo niby co. Chuj eq nie stracilem ale ten typek to frajer i tyle ;] Dobrze ze hajs stracil elo

Co do aziela to nie bede sie wypowiadal swoje wiem ale rozglaszac wszem i wobec tego nie musze :>

Xelix
10-05-2010, 19:28

On ostrzega innych graczy, a nic poza tym :)

#top

Podałeś link zamiast treści. A link nie działa. GZ !

Azielu$
10-05-2010, 19:44
No szkoda itemów ;(, ale nie martw się co drugi nie dojeb tego społeczeństwa to złodziej :) mp. Taki Lagga też złodziej, nie ważne czy to było 200kcc czy 20cc ważne że złodziej

Ps. Odrobisz się naaapewno :D

Itemów? aha

@topic
Można zamknąć. ;s

Stoner
10-05-2010, 20:13
Żeby się wzbogacić trzeba się zeszmacić :D
A ja myślałem, że arcon shooter to jest boter xd
okazuje się, że i thief :D:D

Tak trzymać !

Goatee
10-05-2010, 20:14
Zawsze mówiłem aby nie ufać ludziom z gry ;sMasz za swoje. aziel też niezła cipa ;s

Azielu$
10-05-2010, 20:26
Mogę się założyć, że jakbyście byli w mojej sytuacji bez wahania zrobilibyście to samo. W sumie to nawet jakby typ wam nic nie zrobił. ^^

#edit
Niektórym osobom radziłbym nauczyć się czytać ze zrozumieniem.