Zaloguj się

View Full Version : Skandal!

Folgowsky
06-05-2010, 15:47
Wczoraj dostalem bana za free ..
Santano podszedl do mnie pisze mi ze mam sie odezwac , dobijalem potwqory juz pisze ze jestem i ban za szybko to zrobil ... Pisalem w skargi i odwolania ale nawet sie nie wypowiedzial tam!
Nie prosze a zadam o unbana poniewaz byl nie sluszny .

Lagga
06-05-2010, 15:49
nie ma banow za "free" kazdy ban jest przyznawany slusznie . myslisz ze jestes pierwsza osoba ktora struga głupa ze bota nie ma ?
:s

Senshi
06-05-2010, 15:53
skoro przy expieniu kazal ci sie odezwac to sie ciesz ze masz bana a nie delete...
fakt ze szybko to zrobil ale mogles sie odezwac szybciej dac jakis znak chociaz

Devil murder v2
06-05-2010, 15:56
Mnie zbanowali za bota, którego nie miałem, a Santano w dziale odwołania mi nie odpowiedział, dziękuję za uwagę:)

.vimpex.
06-05-2010, 16:08
Banów za 'Free' nie ma, mogłeś jebnąć deda i odpisać, ale byś był grał teraz.
:D
@Down
Ja wiem, że nie ma, bajki idź opowiadać do TVP 1.

Goatee
06-05-2010, 16:10
Banów za 'Free' nie ma, mogłeś jebnąć deda i odpisać, ale byś był grał teraz.
:D

Uwierz mi, są bany za free ;] Tak było jest i będzie.
#edit
vimpexx, to gówno wiesz ;s

Palladyn Zlosci
06-05-2010, 16:13
Skad mozemy miec pewnosc ze nie klamiesz? Bylo wiele takich tematow, trudno zdazylo sie ale bana nie cofna

Darken Shadowbolt
06-05-2010, 16:15
I bardzo dobrze ! Myślę że było inaczej, a jak zwykle robi się z tego jaka historyjka.

Myst
06-05-2010, 16:30
Szkoda, że nie masz ss, jak dostajesz bana. Czasem tak jest trudno, musisz czekać, aż wypowie się ktoś z administracji.

Nagash
06-05-2010, 17:09
Zacznijmy od tego, że jeżeli dostałeś bana od samego Santano, to powód napewno był ;> A banów niesłusznych nie ma, chyba, że naprawdę jest jakiś wyjątkowy przypadek. Jeżeli masz jakiekolwiek dowody, że ban ten był niesłuszny to uświadom to administracji. Mój kolega kiedyśbył w podobnej sytuacji, pisał o tym na 4um, ale unbana nie dostał. Pogodził się z faktem, że musi poprostu przeczekać unbana i potem lepiej uważać. Pozdrawiam euphoria :D

Domcio666
06-05-2010, 21:13
jezu odtsales bana i juz placzesz zalosne :<
wyjdz na dwor chlopcze :<
nie ma banow za free napewno mialem bota albo jechales na cave przez chwile

Baby Face
06-05-2010, 21:50
Kolego jezeli dostales bana to nie mow ze za "free".
Gm wie co robi jezeli dostales bana napewno musiales miec odpalonego bota

~Mari
06-05-2010, 21:50
Expiąc mogłeś szybko napisać pytajnik [?], przecież to tylko pół sekundy napisanie go :s a że nie napisales no to banik, czesc

pomozplz
06-05-2010, 22:08
Zycie nie zawsze jest dla nas sprawiedliwe trzeba się z tym pogodzic :D

100 pOst ale ze mnie mastah :<

James
06-05-2010, 22:56
Wczoraj dostalem bana za free ..
Santano podszedl do mnie pisze mi ze mam sie odezwac , dobijalem potwqory juz pisze ze jestem i ban za szybko to zrobil ... Pisalem w skargi i odwolania ale nawet sie nie wypowiedzial tam!
Nie prosze a zadam o unbana poniewaz byl nie sluszny .

Mógłbyś chociaż napisać na jaką postać dostałeś tego bana i czy dostałeś w końcu za "boty" czy za "cave". Na odpowiedź Gmowi/Tutorowi jest pewien wyznaczony czas i jeśli w zależności od tego kiedy odpowiesz na deafult (lub nie odpowiesz wcale) to dostajesz bana za lub delete. Santano na pewno nie dał bana bez powodu, zawsze gracz ma szanse odezwać się w odpowiednim czasie i wyłączyć bota :)

Lord Morgan.
06-05-2010, 22:59
Pewnie Santano czekał aż dobijesz potworka, boot dobił ale nie odpisałeś gdy zobaczyłeś komputer było już za późno. A teraz chcesz się wykręcić, bany nigdy nie są za free.

Miarek
06-05-2010, 23:23
Za darmo napewno nie dostałeś ,musiałeś mieć bota.

Orson_Pall
06-05-2010, 23:43
Myślisz ze Santano na chybił- trafił, wybiera osoby, ktore zapytac, czy sa przy komputerze? Gwarantuje Ci, ze parenascie razy sprawdzal, czy nie stawasz na tych samych waipointach, zanim zapytal, czy uzywasz cavebota. Jakbys sie odezwal, i tak bylbys pod stala obserwacja, az bys bana nei dostal ;)

Kumpel Armii
07-05-2010, 01:40
Niestety są bany za free... Nie wiem czy twoja wersja jest słuszna, ale nie zdziwiłbym się.

p.s. Dział skargi & odwołania są dla pokazu - nigdy nie odpisują!

Belfus Adri
07-05-2010, 06:18
Niema banów za free pewnie jechales na cave i tera chcesz odzyskac postac...

Fantade
07-05-2010, 08:12
W czym widzisz problem?
Skoro napisał coś do Ciebie mogłeś napisać coś... Np. "]\/'[;.pl," Najbliższe znaki obok entera.
Ban słuszny.
Moim zdaniem powinieneś dostać delete. Bo każdy normalny wie że bocisz ;)

Deads
07-05-2010, 09:56
Santano zazwyczaj kilka razy to pisze jak patrze , więc pewnie napisał ci ty zobaczyłeś po czasie i BAN Hehs ?
BAN NA PEWNO SŁUSZNY

`diGiel <3
07-05-2010, 09:57
Pewnie specjalnie tak piszesz ,że niby miałes na odpisanie 2 sekundy a potem ban nie ? a tak naprawde bylo ze nie bylo cie przy kompie ,przychodzisz a tu banik ;*.Na ub nie masz co liczyć tym bardziej w tych czasach.

Tygrys
07-05-2010, 10:33
Mogłeś napisać choć jedną literę, to na pewno Santano by się skroił, że musisz najpierw dobić potwora, a później byś wyjaśnił mu to. I szczerze wątpię, aby szybko dał Ci bana, na pewno poczekał aż dobijesz potwora, bo tak robi każdy GM.

Peace, Close