View Full Version : nowe misje
Drake Banned
06-05-2010, 15:50
Hmm mam taką skłonność do pewnego krytykowania tego update.. Jest w nim pewna misja dla 100lvl w której trzeba zdobyć 4 bagi kolorowe albo 5 jakoś tak..
W tym niebieski.. Nie jest to źle zrobione wręcz przeciwnie super, ale wytłumaczcie mi skąd taki 100lvl ma mieć od 5 do nawet 15kcc na taki niebieski worek ? ;) Zauważyłem że po resie szansa na zdobycie jego jest jak 1/1000000 a do kupna to ceny są nieziemskie.. Więc może dalibyście żeby ten bag leciał z jakiegoś potwora co taki 100lvl da rade ubić np.. nie wiem raz na 1000 tych potworów ?
@edit
Aziel twoje posty są zbędne i mało śmieszne.. Nie wypowiadaj sie, jak taki 15 lvl ma tam wbić ? jak tam siedzą high lvl i dajmy na to res będzie i on wejdzie 1 a po chwili h lvl to ten h lvl go ubije i zabierze te bagi... więc jak on ma je zdobyć ?
Niebieski worek respi się na ank i nawet 15 lvl może go zdobyć... n/c
Belfus Adri
06-05-2010, 15:51
Jestem na tak, bardzo dobra propozcja ;d
@Lagga
Chodziło mi o to ;o
Więc może dalibyście żeby ten bag leciał z jakiegoś potwora co taki 100lvl da rade ubić np.. nie wiem raz na 1000 tych potworów ?
Tak samo jest z vial of water i innymi rzeczami do tego questa dolaczam sie do pytania . jak low lvl moze zdobyc taki bp? na pustyni w ank zanim dojdziesz to 10 osob czeka zeby bp zabrac.
Update tak jak mowilem oprocz criticali i summonow to totalna zenada .
Belfus Adri Jestem na tak, bardzo dobra propozcja ;d
Patrz gdzie nabijasz te posty = o =
Devil murder v2
06-05-2010, 15:53
Nie, bo high lvle by na tym i tak i tak expiły ;]
Ten quest jak zwykle jest dla high, nie low lvli :<
omg sa ludzie i parapety ktorzy kupuja itemy bo nie chce im sie zbierac, a i tak nie zrobia questu jako pierwsi...
Worek respi sie 2x ank i 1x city
PS:nie spamowac mi na priv bo nie powiem gdzie dokladnie...
@Belfus Adri
nie zauwazyles ze to nie dzial propozycje:o?
Tak samo jest z vial of water i innymi rzeczami do tego questa dolaczam sie do pytania . jak low lvl moze zdobyc taki bp? na pustyni w ank zanim dojdziesz to 10 osob czeka zeby bp zabrac.
Update tak jak mowilem oprocz criticali i summonow to totalna zenada .
Belfus Adri Jestem na tak, bardzo dobra propozcja ;d
Patrz gdzie nabijasz te posty = o =
Hehs ale vial of water a się super łatwo zdobyć. ;d
Jestem za tym, aby dodano jakiegoś 'party' questa, gdzie potrzeba np. 10 ludzi a jeden musi mieć 15 - 100lvl. Albo po prostu dodać go do drop listy jakiś potworka np. Lucky rata
.vimpex.
06-05-2010, 16:11
Hmm . . . i?
Właśnie o to chodzi, żeby było trudno zrobić, i tak za miesiąc będzie ten bag warty max 1kcc ;c
Co do dodania go do loota - Nie.
Palladyn Zlosci
06-05-2010, 16:15
Tak jak up Vimpexx ^^ Bo to jest zeby bylo trudno, na tym polega zabawa;>
Up i 2x Up.
Trudne ? Gdzie macie to napisane, że musi być trudny ? Quest jest od 100lvla. A taki zią z 100+ nie ma szans złapania go. W uja ludzi zawsze tam się zbiera, pchania w pizdu. No stary 0 szans.
Niech administracja coś z tym zrobi. ;<
#edit.
Poza tym każdy inny potrzebny bag wypada z potworków. </3
też jestem na tak!Uwijałem się 5h aby zdobyć te śmieci na Questa..
Szaloony Zieloony
06-05-2010, 16:57
To chyba normalne że wszyscy się pchają do tych bagów. Przecież dopiero co był up i każdy chce jak najszybciej ukończyć questa.
Za jakiś miech/dwa będzie już można bez problemów zdobyć niebieski worek.
Ja jestem na NIE !. Ten Qest jak mówiły osoby z administracji ots, jest ciężki do wykonania. I o to w nim chodzi. Musisz zarobić poprostu tą kasę czy coś. Albo liczyć na farta ;> . Moim zdaniem jest on od 100 lvl, bo jakby zrobili od 600 to już low lvl, by znów płakali, że nie ma dla nich nowego qesta... Znając życie zaraz Wiesel będzie się wypowiadał dlaczego to nie ma Qesta na rook, a pisze na stronie głównej, żę będzie stworzony. :)
Sub Zero 2
06-05-2010, 17:22
W queście musi być trudno.Tak jak w misji "Poor or rich?" był spam na gc : "Skąd wezme pomarańcze?".Worki są hardcorowe , ale da się je zdobyć w prosty sposób.Co do loota to mogłoby lecieć bardzo bardzo rzadko z Demków.
Lesny Ludek
06-05-2010, 17:22
Oto chodzi .. trzeba te worki :P , tak jak broszka .. trzeba ją kupić tak jak i te worki ..
Bagi powinny lecieć np. Z orsza a nie żeby się respiły i zabierały je większe lvle ;p
Ja jestem na NIE !. Ten Qest jak mówiły osoby z administracji ots, jest ciężki do wykonania. I o to w nim chodzi. Musisz zarobić poprostu tą kasę czy coś. Albo liczyć na farta ;> . Moim zdaniem jest on od 100 lvl, bo jakby zrobili od 600 to już low lvl, by znów płakali, że nie ma dla nich nowego qesta... Znając życie zaraz Wiesel będzie się wypowiadał dlaczego to nie ma Qesta na rook, a pisze na stronie głównej, żę będzie stworzony. :)
Debilu jak możesz zarobić na 100 lvl 10czy15kcc?
Jestem na nie ale proponował bym zrobić ,żeby więcej respów było tych bagów./
@edit albo zrobić quest ,że do ubicia jest king w 8 osób
ms,ms,ek,ek,ed,ed,rp,rp
Oto chodzi .. trzeba te worki :P , tak jak broszka .. trzeba ją kupić tak jak i te worki ..
Ta. Tylko broszke można wylocić z Apo a worka nie </3
btw. naucz się składać zdania, ledwo da się domyśleć o co Ci chodzi.
A jest gdzieś napisane, że wszystko mają mieć małe lvle? Dobrze, że bag tylko się respi, bo wtedy jest ciężej zdobyć i cena tego jest wysoka. A wodę można zrobić w pewien sposób. ^^
A powiedz mi, co da dodanie to do lootu słabego potwora? Wtedy i tak duże lvle będą tam przychodziły i wybijały wszystkie potwory.
Kinderek
06-05-2010, 17:38
ale zrozum że nie każdy da rade go zdobyć TAK ?? ;] A wiec jak każdy chce wykonać misje tO co będzie tylko czatował na reset pomyśl a JA JESTEM NA TAK !! :):)
Niebieski worek powinien lecieć z apocalypto albo z glacka.
Bo teraz nie ma szans żeby zdobyć go po restarcie na respie... a 15kcc za taki worek dawał nie będę... ;c
sqlterpa
06-05-2010, 17:56
Nikt nie powiedział, że będzie łatwo. Wodę akurat jest łatwo zdobyć jak się poszuka. Za tydzień już nie będzie nikt potrzebował tych worków więc low lvle będą mogły sobie zbierać. Co prawda można by dodać do loota jakiegoś potwora ten bag ale na pewno nie do takiego co zabije 100 lvl... Z msc leci czerwony, a nie zabije go 100 lvl...
Brave Shooter
06-05-2010, 18:03
Niebieski worek powinien lecieć z jakiegoś dobrego potwora: APO , GLACKA , DEVIL/MASTER ATOMA, bo zapewne za 1 miesiąc lub szybciej chuja będzie warty
Seth Drut
06-05-2010, 19:13
przesadzacie troche.
te worki / czesci helmu i inne rzeczy do misji za jakis miesiąc bedzie ciężko sprzedac. teraz ludzie pisza "kupie niebieski worek 5kcc!!!", "kupie piece z bally 10kcc!!1!1".
zobaczymy co bedzie potem ;)
co do propozycji- jestem na nie.
misja z workami jest jedyną misją, która wymaga troche cierpliowści.
Domcio666
06-05-2010, 21:11
Jestem na nie poniewaz za duze ulatwienie bedzie w grze nie i koniec kropka.
Ty jesteś cwany, bo już zrobiles xd
@topic
Jestem na tak
lord max
06-05-2010, 22:49
Też jestem na tak, dobrze to skomentowałeś.
Jestem na nie, ponieważ będzie za łatwo quest zrobić. A i tak teraz będą duże ceny jego, bo ludzie chcą je kupować do questa, ale jak skończy się jego zapotrzebowanie to cena spadnie. Ale fakt to nie jest dla 100 levela quest. No w sensie, że musi czekać w tym miejscu aby znaleźć baga po resie. Komu się tak czekać chce, ja wolę poexpić.
Marcelllo
07-05-2010, 14:38
No to ja się wypowiem bo bardzo mnie korci xD
Z pewnych źródeł (uważne czytanie) wiem, że nie trzeba niektórych misji robić (między innymi z workami) aby mieć dostęp do finalnego questu :)
To tyle.
Pomogłem? Możesz podziękować reputem. :)
PS. Ja nie robiłem misji z workami a mogę robić hełm :)
Assassin Mateusz
07-05-2010, 14:48
Uwazam, ze jest to nie potrzebne. Jezeli sobie poczekacie z tydzien, to zrobicie ta misje bez trudnosci.
W ogóle źle to jest zrobione, quest powinien być przygotowany jak addony na RL. Low lvle zbierają tygodniami różne itemy ze slabszych potworów, po czym sprzedają h lvlom i wszystko się pięknie kręci, ale tłumacz tu im...
Typowy quest do rozjebania w 1 dzień, nic nowego.
pomozplz
07-05-2010, 15:52
Ja tez na tak 2 dzien slacze zeby zdobyc te worki i nic wczoraj padl serv na 2 h ciagle sie logowalem zeby miec ten cholerny worek i nic zeby miec gdzies juz ta misje wywala mnie w city biegne odrazu przychodze a tam 15 osob i zadneo worka jestem na tak :<
Babka Wojenka
07-05-2010, 15:56
Ja jestem za dodaniem tego do jakiegoś potwora, silniejszego oczywiście.
PS. Wiem że duzo ludzi kampi na niego, ale może kiedyś zdobędziesz ;].
Jestem na nie, problem tak sobie pójść poczekać do resa, i wziąść, polecam godzine 2-3 w nocy, bo mniej ludzie się tym interesują, wolą expić.
Aktualnie jestem za dodaniem do lootu, z jakiegoś devila/apo.
diamondback#
07-05-2010, 16:06
Prawo przetrwania kto pierwszy ten lepszy wygra najsilniejszy :] . Bagi są możliwe do zdobycia dla low lvl dlatego nie ma co zmieniać jest dobrze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.