View Full Version : Pharao sword
mianowicie chodzi o pharao sword. to ma byc wzor na zasadzie m axe m mace. ale tamte bronie wymienione wyzej maja zasieg paru kratek a pharao nie
Moja propozycja jest wiec taka , aby pharao sword mial zasieg 2, 3 , 4 sqm w zaleznosci jak wolicie.
co sadzicie o tej propozycji?
@edit
dodaje sonde
nie i tak jest duzo broni dla ek i jeszcze te uh na hota
jesten na nie
ankieta
jest ankieta wow
Lol 4 sqm...
Ek jest czolgiem a ty chcesz go jeszcze ulepszac:|
Jestem na nie!!!
Jankulowski
06-05-2010, 16:51
NIE GO!! CRITICAL jest :) Dziekuje ;)
Co najwyżej 2 sqm. Mimo, że ten sword ma critical'a i tak mls jest lepszy. Ma tylko 3 akt. mniej i jest dwuręczny, ale bije na 2 sqm i jest o wiele tańszy.
Marcelllo
06-05-2010, 16:52
Nie ponieważ ek jest zbyt dobry, a jeśli broń ma mieć criticala to jedynie 1sqm zasięgu. Jeżeli chcecie 2sqm zasięgu to bez criticali.
@Aziel - tak samo mogę powiedzieć o golden bolcie ;)
Dowaliles, 4 sqm, hah. Ofc nie ;)
#Lordzik#
06-05-2010, 16:53
Powinni zrobić żeby ten sword bił na 2 sqm ale nic wiecej w nim nie zmieniać.
Bo tak "nie ma on praktycznego zastosowania"
I magic maca również powinna mieć chociaż pare % criticala (najmniej ze wszystkich), bo tak znów każdy ma sie przeskilowywać na axe/sword?
Niech każda z najlepszych broni dla ek ma jakiś tam critical.
Bo co ci to?Pharaon sword to jest takie małe gówienko ;]...Jestem na Nie chociaż zaznaczyłem yes.
Pojeb..o 2 sqm nie powinno być to już będzie jakiś czołg magik z niego........ głupie pomysły masz -.- dla ek niepowinni juz dodawać nic więcej przez jakieś 99999 lat
Seth Drut
06-05-2010, 16:57
10 sqm odrazu...
moze ma tą 1 kratke, ale quest na niego jest latwiejszy.
trzeba dac 10kcc i jakies kokosy...
na m axe jest duzo trudniej i do tego wyzszy lvl.
na m mace tez placisz 10kcc, ale 1k lvl. zreszta nie ma criticala
jestem na nie ;)
.vimpex.
06-05-2010, 17:44
Jestem na Nie.
Od razu zróbcie tak, że z Fista bijesz na parę Sqm. -.-
Wszystko robi się na odległość ... ?
To niech zrobią tak, żeby pharao sword walił na 2 sqm, a mls na 1. Taka zamiana. ; d
***** NIE WYTRZYMIE Z TYMI JEBANYMI NOOBAMI!!! KIEDY WRESZCIE ZROZUMIECIE ZE EK NIE IDZIE ZAJEBAC A WAM JESZCZE ZLE W DUPIE I CHCECIE GO ULEPSZAC?!
pizdy
Wypierdalaj jebany noobie. ; c
Jestem na nie, jesteś knightem więc jak chcesz bić na dystans to porzucaj sobie ze spearów.
***** NIE WYTRZYMIE Z TYMI JEBANYMI NOOBAMI!!! KIEDY WRESZCIE ZROZUMIECIE ZE EK NIE IDZIE ZAJEBAC A WAM JESZCZE ZLE W DUPIE I CHCECIE GO ULEPSZAC?!
pizdy
Jestem na nie ek jest za dobry!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.