PDA

View Full Version : Ripper lance vs h s

Lagga
06-05-2010, 19:14
tak jak w temacie nie wiem co wybrac. ripper lance vs hunting spear:)

odpiszcie;)

Belfus Adri
06-05-2010, 19:18
ripiek wieksze hity to ma 60 taku i iles tam % cryticalu a hear spear ma tylko 20 albo 30 ataku niewiem ile ma atku spear pod tibie 7.6

Kapitan Alkohol.
06-05-2010, 19:32
Lance taniej Cie wyniesie, ma więcej ataku + te criticale. Moim zdaniem lepszy jest Ripper Lance.

Senshi
07-05-2010, 14:39
Lance, jest drozsze ale ma critical, wiecej ataku i defa, a poza tym szybciej skill idzie:) Gram RP wiec wiem:o

Lagga
07-05-2010, 14:51
wczoraj lance kupilem za 12kcc . dzieki za pomoc . temat do zamkniecia.

Marcelllo
07-05-2010, 18:12
Lance, jest drozsze ale ma critical, wiecej ataku i defa, a poza tym szybciej skill idzie:) Gram RP wiec wiem:o

Lance jest raczej tańsze chciałeś napisać :) Jeżeli robisz quest'a to Cię bardzo tanio wyniesie ;)
A co do skill'a muszę Cię zmartwić bo widocznie gówno wiesz. Skill liczy się na "próby" lub inaczej mówiąc hity. Nie wiem czy nawet gdzieś nie ma tabeli ile uderzeń na jaki skill wchodzi :)
PS. Wiem bo tworzyłem OTS :/

#edit - ale jesteś prostym tępakiem. Czy używasz zwykłego spira, czy c arrow, czy innej broni dystansowej opartej na sile fizycznej będzie skill tak samo się wbijał :d A co do OTS to nie mów, że noob skoro go na oczy nie widziałeś ;) A po drugie to był tylko przykład skąd to wiem ;) A 99,9% silników jest na tym oparte więc wątpię, żeby APO się jakoś wybijało :o

A co do allegro - wcale nie kupiłem go na allegro ;) Kupiłem go za kcc bez allegro ;) Sprzedałem całego rooka :o

Senshi
07-05-2010, 19:56
Lance jest raczej tańsze chciałeś napisać :) Jeżeli robisz quest'a to Cię bardzo tanio wyniesie ;)
A co do skill'a muszę Cię zmartwić bo widocznie gówno wiesz. Skill liczy się na "próby" lub inaczej mówiąc hity. Nie wiem czy nawet gdzieś nie ma tabeli ile uderzeń na jaki skill wchodzi :)
PS. Wiem bo tworzyłem OTS :/

Gowno wiem??? kupiles na allegro chara i ja gowno wiem??? sam wbilem skille ktore sa jedne z najlepszych a ty mi bedziesz pierdo**c ze ja nie mam pojecia???
Temat do zamkniecia wiec po co posty nabijasz, a to ze miales ots to gowno kogo to obchodzi, nie porownuj jakiegos nooba do APO

Maciejas
07-05-2010, 20:08
Hunting Spear jest bardziej do skill'owania i jest on z Rook'a ;]
A Ripper Lance jest z questu które ten item może miec prawie każdy ;]
Wiec lepiej Ripper Lance ale G Bolt i tak best ;]

Wujaszek
08-05-2010, 08:58
Marville tym razem nie masz racji XD Z każdej broni skill idzie tak samo ponieważ czas ataku jest taki sam :[

Zdecydowanie lance, teraz ten spir będzie gówno wart.