View Full Version : Nowy dzial "Szko?a"
Palladyn Zlosci
06-05-2010, 20:27
Siema!
Moja propozycja jest taka aby powstał nowy dział pt. "Szkoła. Były by tam tematy takie jak: Prace domowe, smieszne teksty nauczycieli,itd.
Lesny Ludek
06-05-2010, 20:29
OMG .. co to ma być to jest forum gdzie rozmawia się o grze a nie o Szkole .. wystarczy ,że chodzisz do szkoły .. poszukaj i tam jest gdzieś o pracach domowych.
NIE
Marcelllo
06-05-2010, 20:30
Na co Ci taki dział? Masz rl życie to po raz. Po dwa to jest forum APO a nie forum "odrób mi pracę domową". Po trzy głupi pomysł. Po cztery jestem na nie.
Szkoła to element życia więc w takim dziale się o niej rozmawia.
Jestem na nie.
jestem na nie mozna w dziale zycie zrobic temat szkola i tyle ;]
Choowder
06-05-2010, 21:26
fajny pomysl jestem na tak :P
w RL życie jest temat praca domowa wiec jak masz problem to tam pisz i ci pomoga
Sub Zero 2
06-05-2010, 21:29
Jestem na nie.Przeciesz jest dział "Życie" i temat "Pomocy , nie umiem pracy domowej czyli pomoc ogólna" czy jakoś tak.
_Kuba.Wojewódzki_
06-05-2010, 21:30
Siema!
Moja propozycja jest taka aby powstał nowy dział pt. "Szkoła. Były by tam tematy takie jak: Prace domowe, smieszne teksty nauczycieli,itd.
Taki dział jak 'prace domowe' już jest.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=16872
A co ze szkola sobie nie radzisz?
Nie ;]
Od tego jest dział RL Życie.
Jestem na nie...
Jestem na nie.Przeciesz jest dział "Życie" i temat "Pomocy , nie umiem pracy domowej czyli pomoc ogólna" czy jakoś tak.
No właśnie "przeciesz" jest taki dział :) BEKA
@topic
Jestem na nie, zgadzam się z typkami up.
Dexter Rook Sorcerer
06-05-2010, 21:45
Muszę Cie zmartwić, koledzy z tibii Ci w szkole nie pomogą.
Xienus :D
06-05-2010, 22:23
Na co Ci taki dział? Masz rl życie to po raz. Po dwa to jest forum APO a nie forum "odrób mi pracę domową". Po trzy głupi pomysł. Po cztery jestem na nie.
dokładnie :D
a co nie możesz sobie kur*wa sam zrobić zadania??
a po za tym po to siedzę na tym 4um aby nie myśleć o szkole
Palleczek
06-05-2010, 22:28
Tak jak pan wyżej napisał.
Nie
Lord Morgan.
06-05-2010, 22:29
Jestem niestety na nie, powód pewnie znany. Jest to forum o grze Tibia/Cs a wy robicie z tego jakieś forum szkolne.:(
lord max
06-05-2010, 22:40
#To co up
To jest forum tibi, zresztą masz dział RL Życie i tam możesz zrobić temat ,, Dowcipy w szkole " i ludzie będą wypisywać ;oo
Jestem na NIE!
Siema!
rl życie nadaje się doskonale a to co pogrubiłem to 99% jest zmyślone i na co to ?
jestem na nie !
.vimpex.
07-05-2010, 06:22
Jestem na Nie, po co to komu?
A temat o pracach domowych jest o.O
Azbestowy
07-05-2010, 13:47
Forum jest po to, żeby się odstresować, a nie tworzyć "kąciki naukowe"
Jestem na nie, bo masz od tego rl życie i dział pomoc od pomocy w lekcjach. Czy ty o szkole chcesz gadać?? Ja wolę o niej zapomnieć jak wracam do domu :D
i tak jest juz dzial prace domowe... forum jest po to zeby sie troche zrelaksowac a nie dalej myslec o szkole OMG :o
Demolka Knight
08-05-2010, 09:45
Bez sensu jest dział 'Zycie' wiec tam możesz pisać.
PS. Masz problemy w szkole ?:D
Nie. Rzygam tą szkołą a tutaj jestem aby się odstresować a nie myśleć znowu o szkole.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.