Zaloguj się

View Full Version : Znów wywali?o serwer...

ViVuSeK
06-05-2010, 21:11
Czy w ostatnich dniach wywalało wam serwer?Przed chwilą znów to się stało i tym razem sie mocno wkurw....Waliłem Glacka,Red hp i log super ....Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego ciągle wywala serwer?Najlepiej ktoś z ekipy..
I nie pisać postów typu że APO upadło bo to nie ma sensu...To się za często zdarza wywalanie serwera...W tym czasie niektóre osoby mogą robić ważne rzeczy np. Questy/Wymiany.Bo to zaczyna powoli mnie wneriwać ostatnio w nocy wywaliło serwa jak robiłem nocke i po dupe!Co tu się dzieje?
#Pokemon
Myślisz że nie mam RL życia?Ale teraz dopiero logłem 15 minut przed crashem...Opanuj sie chłopie bo za bardzo wyciągasz konsekwencję..
#Senshi
No to możliwe ale nie powinien Mortiis się tym zająć??Chociaż sprawdzić jaki jest powód tego,ostrzegać...Za 1 razem można pomyśleć że wywaliło serwer i trzeba włączyć...Ale po kilku takich przypadkach to elo coś jest nie tak-.-..A co do wyjścia na dwór to w każdej chwili moge po kumpla zadzwonić i na spacerek iść o 21:30 ;>,A skoro ty mi to mówisz to sie nie boisz chodzić pózno na dwór?Bo ja sie moge wyjść teraz z pieskiem.
#Dexter Rook Sorcerer
Według mnie nie powinni...Wprowadzili by exp 10x razy przez pare h ale jakby serwer wywaliło na naprawde długo..Chociaż kto wie czy nie wywaliło go teraz na 10h?

Baby Face
06-05-2010, 21:29
Hmm a może coś w serwerowni nawaliło ?
Zresztą nawet Mortiis może coś robić z serwerem np. coś poprawiać

Azoreh
06-05-2010, 21:30
dobra facet przestan tibia to nie zycie ... idz na dwor i chuj ..

Devil murder v2
06-05-2010, 21:30
Jeżeli serwer Cie wylogowuje, lvle, eq itd się cofa, to znaczy, że nastąpił crash serwera. Może być spowodowany najazdem (duży spam czarami), błędem mapy (tudzież nowej wyspy po upie) lub przeciążeniem strony (zdalnymi botami co w ten sposób próbowały scrashować serwer).

Pokémon
06-05-2010, 21:31
Nie płacz że nei pograsz godzinę... Nocke robić dla tibii <lol> kkkkkkkk :eek::eek::cool::cool::cool::eek::eek::eek::o:o:o: eek::eek::eek::rolleyes::rolleyes::rolleyes::eek:: eek::eek:;););):eek::eek::eek::p:p:p:eek::eek::eek ::D:D:D:eek::eek::eek::mad::mad::mad::eek::eek::ee k::(:(:(:eek::eek::eek::):):):eek::eek::eek::confu sed::confused::confused:

diamondback#
06-05-2010, 21:31
Śledzę forum już 30minut i tylko czekałem na taki temat. Wasz płacz. Nie możecie żyć bez tego serwera? Jeśli będzie to jakaś dłuższa przerwa to na pewno nam wyjaśnią.

Senshi
06-05-2010, 21:32
dobra facet przestan tibia to nie zycie ... idz na dwor i chuj ..
je*nij sie w leb o 21:30 na dwor...

wczesniej resa nie bylo przez ponad 18h wiesz moze za dlugo serwer byl online i cos sie zje**lo:o

@marcelllo
jakbym chcial to bym wyszedl...tyle ze o tej godzinie siedzi sie w domu przed kompem/tv, je sie kolacje, szykuje sie do szkoly oraz idzie sie myc, a nie sie pokazuje swoja "dojrzalosc" na forum:o

Dexter Rook Sorcerer
06-05-2010, 21:34
Będzie exp razy 10 może...

Nie płacz, że sobie nie pograsz tą godzinkę, poucz się na jutro. I zmień tego avatara i sygnaturkę bo nie dość, że forum rozszerzasz to jeszcze w życiu nie widziałeś dziewczyny w staniku nawet xddd.

Fantade
06-05-2010, 21:35
Ja pierdole powinni wynagrodzić graczy za coś takiego. Co chwilę crash,restarty po 9000 godzin. :(
lalalala

Marcelllo
06-05-2010, 21:36
je*nij sie w leb o 21:30 na dwor...

wczesniej resa nie bylo przez ponad 18h wiesz moze za dlugo serwer byl online i cos sie zje**lo:o

A co to w nocy boisz się wyjść? :) Noc to najlepsza pora ^^ Idę na spacer :*

@Mi tam nie przeszkadza.

czubass 1349
06-05-2010, 21:37
up chwalisz sie?
.....................

~Mari
06-05-2010, 21:40
Faktycznie ostatnio duzo crashow, tylko ze placzem nic nie wskorasz, powinni dac exp 10x jako w nagrode za te wszystkie crashe:p

#Do autora tematu.
Jak Ci się nudzi to idz się poucz z przedmiotów na jutro a nie przejmujesz się ze serva wyjebalo XDD

Belhior
06-05-2010, 21:41
Czy w ostatnich dniach wywalało wam serwer?Przed chwilą znów to się stało i tym razem sie mocno wkurw....Waliłem Glacka,Red hp i log super ....Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego ciągle wywala serwer?Najlepiej ktoś z ekipy..
I nie pisać postów typu że APO upadło bo to nie ma sensu...To się za często zdarza wywalanie serwera...W tym czasie niektóre osoby mogą robić ważne rzeczy np. Questy/Wymiany.Bo to zaczyna powoli mnie wneriwać ostatnio w nocy wywaliło serwa jak robiłem nocke i po dupe!Co tu się dzieje?
#Pokemon
Myślisz że nie mam RL życia?Ale teraz dopiero logłem 15 minut przed crashem...Opanuj sie chłppie ;]
#Senshi
No to możliwe ale nie powinien Mortiis się tym zająć??Chociaż sprawdzić jaki jest powód tego,ostrzegać...Za 1 razem można pomyśleć że wywaliło serwer i trzeba włączyć...Ale po kilku takich przypadkach to elo coś jest nie tak-.-

Język Polski nie jest dla wszyskich łatwy. Fajnie, że "logłeś" ale zamiast tego idź na korki z Polskiego, albo coś.
@topic
Wywaliło server na chwilę i już się zaczyna płacz idźcie zjeść kolację i umyjcie się, a nie płaczecie.

.Edzio Kiełbaska.
06-05-2010, 21:41
ZAL ZAL ZAL i JESZCZE RAZ ZAL Kur... Nie można chwile pograć bo serva wywali. Przyszedłem do domu, zalogowalem sie i KRASZ
Do puki mortiis sie nie zaloguje bedziemy płakać...

Xalamer
06-05-2010, 21:46
Mi to wisi ale jak cofka do restartu bedzie to sie wkur.. że hey zrobiłem dziś 60% misji ... od poniżej połowy do końca

pomozplz
06-05-2010, 21:48
trudno jak to mówią life is brutal ?
all trza zacząć jeszcze raz xd

Zbuj
06-05-2010, 21:52
Don't Cry :-(
Przejebane ,serwer Wam wyłączyli...Co teraz zrobicie?

Zezikan
06-05-2010, 22:28
że tak powiem nie wiesz czemu ?? ktoś to robi specjalnie ... żeby moze po to zdobyć tylko niebieski bag ...

napewno to potrwa jeszcze do tygodnia ale bedzie dobrze :*

Karpek
06-05-2010, 22:42
Niech będzie do jutra off. xdddd

Goatee
06-05-2010, 22:46
A co do wyjścia na dwór to w każdej chwili moge po kumpla zadzwonić i na spacerek iść o 21:30

Jeśli chodzisz na spacerki z kumplami to beka z ciebie xddd

Nic się nie stanie jeśli nie pogracie sobie 1h. Idźcie na TV albo znajdźcie sobie inne zajęcie.

Tygrys
06-05-2010, 22:46
Możliwe, że jakiś crash i serwer nie może się podnieść. Jakbyście co niektórzy nie zauważyli, Mortiis ma też prywatne życie, więc może nawet o tym nie wie?
Wysłałem mu już esa, że serwer off itp, możliwe, że zaraz to naprawi.
Cierpliwości....