View Full Version : Shield of honour
proponuje żeby shield of honour wypadał z hydry (rzadko) ewentualnie z czegoś innego, dodaje ten temat ponieważ kiedyś wypełniłem ten quest ale wyrzuciłem tą tarcze (kiedyś śmiecia) i niemam możliwości ponownego zdobycia owej tarczy -------(jedyny sposób to nowa postać lub kupno tarczy)-------
Down ---elite filutek ty umiesz czytać??
Elite Filutek
06-05-2010, 22:39
Masz questa na tej wyspie <Tiqiandzie> tam masz questa :) . Po sprawie NIE!
Dobra może i nawet wypadać ale po co ?
potrzebna do nowego questu ? bo nie gram wiec nie wiem xd
Kumpel Armii
07-05-2010, 01:16
Jestem na nie. Jeżeli wyrzuciłeś taką tarcze myśląc kiedyś, że to śmieć to twój problem.
Rzeczy z questów powinno się chomikować w depo.
A jeżeli już wyrzuciłeś, to staraj się ją kupić.
Pozdro!
@Down
W 6 minut 15 lvl?
Chyba użyłeś tutaj ogromnej metafory.
.vimpex.
07-05-2010, 06:24
Jestem na Nie, sam żeby zdobyć tą tarczę zrobiłem new chara i w 6 minut wbiłem 15 lvl ;), a potem tylko wystarczy, że ktoś Ci wyczyści ze znajomych.
Xienus :D
07-05-2010, 06:30
@vimpex
a wiesz ze trzeba 40 lvl na tiquande?? nie?
@topic
nie
Jestem na Nie, sam żeby zdobyć tą tarczę zrobiłem new chara i w 6 minut wbiłem 15 lvl ;), a potem tylko wystarczy, że ktoś Ci wyczyści ze znajomych.
15 poziom w 6 minut? pozdrawiam! ;]
Marcelllo
07-05-2010, 14:41
Jestem na nie. Jest to jedno z utrudnień questa, że musisz mieć tą tarczę.
Nie ułatwiajmy wszystkiego -.-
Jestem na nie, najlepiej napisz do jakiegoś 50 levela i powiedz, że mu zapłacisz i wyczyścisz questa jak Ci sprzeda ten item. To nie problem.
Ps. Przez wypadek zaznaczyłem tak :(
Assassin Mateusz
07-05-2010, 14:45
Jestem na nie! Mozesz sobie kupic przeciez lub zrobic nowa postac... Troche checi :c
Jestem na tak chcociaż zdobyłem te tarcze w 10 minut ściągając noobów z 40 lvlami na Tiquane i płacąc im 30cc za tego shielda..
Azbestowy
07-05-2010, 15:00
EJJEEJ ostatnio był temat, że z jakiegoś b. mocnego bossa (nie pamiętam nazwy) nic nie leci. Więc może akurat z tego by mogło lecieć*
*To tylko moja wersja propozycji
EJJEEJ ostatnio był temat, że z jakiegoś b. mocnego bossa (nie pamiętam nazwy) nic nie leci. Więc może akurat z tego by mogło lecieć*
*To tylko moja wersja propozycji
ten shield nie jest nic warty wiec jezeli chodzi ci o devil atoma / master atoma to bylaby zenada jakby to wprowadzili
@top
na to jest quest . jestem ofc . na nie !:)
A, może z hydramusa? i to strasznie rzadko.
Można by powiększyć tiquande. Dodać 3 respy na których by się na przemian respił hydramus. Na ev(na takim quescie), tiq i volcano :D
diamondback#
07-05-2010, 16:09
Może jeszcze dodajmy ,żeby z trolli leciało 30kcc bo też potrzebne jest do questa?:) Żałosne. .Nie masz questa - masz pecha kup sobie tarcze lub zrób nową postać :/ Jestem na NIE.
Seth Drut
08-05-2010, 13:02
kup sobie ta tarcze.
albo zrób nowego chara i "15lvl w 6 minut" XD
co do propozycji, jestem na nie.
mozesz isc 2 charem albo dac zarobic jakiemuś biedakowi :p
Ooo nie! ;> Leń XD
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D <znaki>
sam mialem z tym problem ale poprosilem kolege aby wykonal quest, zrob to samo
poza tym co za sens gdyby byly questy na kazdda misje,...
A która to jest w ogóle tarcza, do czego jest potrzebna i jak ją zdobyć?
O ile mam dobrą tarczę na myśli to ona chyba z czegoś leci.
Chyba nawet na rooku, o ile to ta.
Babka Wojenka
11-05-2010, 22:04
Jestem na nie, cena by spadła, a po za tym dostał by ją każdy.
ten shield nie jest nic warty wiec jezeli chodzi ci o devil atoma / master atoma to bylaby zenada jakby to wprowadzili
@top
na to jest quest . jestem ofc . na nie !:)
Żenadą jest Twoje nabijanie postów...
CO do propozycji to w ogóle lipa...
Wymyślają z tymi questami.
Ogólnie jestem na tak, bo jakoś trzeba ją zdobyć.
Hanys'ek
12-05-2010, 18:57
Moze byc jako ror items ino , ze ***** nie z hydry ino czygos innego typu ***** ots king/queen ghost albo stworzyc podobne potwory do tokich i z nich zawsze by leciol tyn szild ino ze te potwory by pojawioly sie 1 na milion i chuj w dupe.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.