Zaloguj się

View Full Version : Eldo freestyle

ajee
06-05-2010, 23:34
Śmiejcie się z peji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sam eldo ARCYFORMA:]

LINK1 (http://www.youtube.com/watch?v=XBIcAbkue20) LINK2 (http://www.youtube.com/watch?v=8gwUUJz8r70&feature=related)

@down

Śmieszny?? ja bym lepiej pojechał na freestyle jakbym był najebany niż on :)

śmiem twierdzić że 3/4 forum też :) nawet mikiel który w forumowych bitwach na wolno kopiował teksty z netu :DHAHAHAHAHAHAAH

nie zaczynaj hejtować peji bo ten temat nie ma tego na celu tak jakbym ja wrzucił teraz tutaj na metalike że gitarzysta zahacza o struny i gra nie czysto, dałem takie porównanie dla tych co śmieją się z peji że nie umie fristajlować:)

Trikol <3
06-05-2010, 23:54
Jakies dziwne to video...
Ale ogolnie rzecz biorac free smieszne XD
I tak peja to smiec :O

Okey
07-05-2010, 00:57
Nasuwa się pytanie - czy aby być dobrym RAPEREM trzeba mieć dobre free?

http://www.youtube.com/watch?v=ITRQh-8ONYE <- A to jest dobry free?XD!

Joseph Fritzl
07-05-2010, 01:15
Oj ajee placzesz bo Parias zniszczyl Pleje argumentami teraz zakladasz glupie tematy zeby udowodnic ze Eldo jest slaby?? Nie musi miec dobrego freestylu zeby byc dobrym raperem prosze cie koles ogarnij sie bo widac nerwy ci siadaja jak rychowi...

Twoj mistrz został zjedzony chociaz czekam na jego odpowiedz :)

Mikiel Król Sedesów, ej!
07-05-2010, 07:29
debil, przecież wiadomo że Eldo nie ma mistrzowskiego flow ani free, ale lirycznie to peja nigdy nie będzie jak Eldo, choćby się nauczył wszystkich słowników na pamięć.
Rychu też fristajlowiec roku 2009 według poznaskihh.pl BEKA

tvnie tvnie turbo

Devixx
07-05-2010, 07:29
Nie każdy dobry raper musi mieć dobrego free :]

.Serafin
07-05-2010, 07:41
Eldo Prezidento... :s To ja juz wole Pejoke.

Gakori
07-05-2010, 08:23
Nasuwa się pytanie - czy aby być dobrym RAPEREM trzeba mieć dobre free?

Słuchaj. Jeśli rapujesz to poprostu freestyle sam się polepsza. Przekonałem się na własnej skórze. Więc raper nie umiejący chociaż przeciętnie freestyle'ować to nie wiem co to za raper.

Free słabe. W kawałkach miażdży ale wolne to nie jego powołanie

Zarexoholik?
07-05-2010, 11:12
Co to ***** jest! xDDDDDDD

Już wiemy, czemu Eldoki nie ma na bitwach wbw albo na ms. Xd !

Trikol <3
07-05-2010, 11:18
Autor bedzie szukal wszystkiego ,zeby zjechac eldoke , bo przeciez wie ,ze peja zostal pojechany i nie moze sie z tym pogodzic :O

@Zarexoholik.
Nagraj free i wstaw tu xd

Viseq
07-05-2010, 11:34
Eldo ma dobre teksty, które wcześniej na spokojnie pisze, wcale na freestyle nie musi być dobry : )
Uważasz, że Peja jest dobrym freestyle'owcem? Jedno wielkie ZERO. 'sprawdzaj kurwo dziwko to mój freestyle, *****, *****, ja pierdole'. Kulturka 100% Rysiek.;d

Habemus Papam
07-05-2010, 13:00
Hm.. i jeszcze dali to na mtv, siema... szkoda tylko, że sam już lepiej od niego freestyluje, a tak ogółem nie każdy musi być świetny na free..

Μejger
07-05-2010, 14:50
Tee, ajee pojedziesz lepiej? Zapraszam na vt / skajp. Napisz sobie jakąś pisanke stawiając wszystko na jedną kartkę.

#Topic
Nie rozumiem was, jest wielu świetnych raperów, którzy nie mają dobrych wolnych, bo skupiają się nie na wielokrotnych rymach, tylko nad sensem wersów. Co z tego, że np. Ostry nawala 300 słow/minuta jak nie ma żadnej treści? Posłuchajcie sobie freestajlów Łony, on wam wszystko wytłumaczy

Kapitan Alkohol.
07-05-2010, 15:17
Tak jak napisał Daniel - czy żeby być dobrym raperem trzeba być też dobrym freestylerem ? Moim zdaniem nie. Eldo może i nie ma mocnego free, ale za to lirycznie niszczy Peje i reszte.

Axelo .
07-05-2010, 15:19
Eldoka nie jest stworzony do freestyle'u ale bez bicia wolę jego niż Peja który słowo "*****" uważa za przecinek.

Patryk1441
07-05-2010, 15:40
Lul może free nie najlepszy, ale kawałki Eldoki są zajebiste. Peja to nic nie ma ;(((( Sad but true

HAST
07-05-2010, 15:53
Eldoka nie jest stworzony do freestyle'u ale bez bicia wolę jego niż Peja który słowo "*****" uważa za przecinek.
Beka z Ciebie ziom.
@Topic
Free średniawa.
Ale rozpisujecie się o jego utworach, a nawet nie słuchaliście (90%) "Świateł miasta".
Propsy dla Eldoki.

Τettmeier
07-05-2010, 16:04
Beka z Ciebie ziom.
@Topic
Free średniawa.
Ale rozpisujecie się o jego utworach, a nawet nie słuchaliście (90%) "Świateł miasta".
Propsy dla Eldoki.

Nie cwaniakuj, że niby wiesz co to za płytka :( Każdy szanujący sie słuchacz powinien jej spróbować, więc nie wiem co to ma w ogóle do rzeczy

@topic
aaaaa, to tak jak było Tede vs Peja, że fani Rycha nie mieli czym odpowiedzieć to wyciągali jakieś brudy itp aby tylko obronić swojego pupilka? yyy

Fakt flow nie ma najlepszego ale raczej sie w tym nie specjalizuje... ten rapujący poeta :mad:

Rybecka
07-05-2010, 16:53
Nie każdy dobry raper musi mieć dobrego free :]

auheuahseuahsueahsuehs, odezwal sie szwedzki fan lady guggi. ais8ujea8sueasiejasuehuaseh.

Eldoka ogolnie rozjebdundo, ale na free chujowdindo

Ps.

na freju rozpierdala wesley w kasku

G_R_U_L_I_X
07-05-2010, 17:00
http://www.youtube.com/watch?v=eCmd7qA3NOA&feature=related

Ostry bije eldo. Najlepszym free dla mnie ostry, tetris. Mój typek na ośce ma zajebisty free, ale tylko po browarze i po paleniu :).

Dandalf
19-05-2010, 22:04
Leszek spoko czlowiek.
udalo mi sie wystepowac na jego koncercie ; )

Arcano
20-05-2010, 00:03
Widze że "mózgowie", znawcy i hip-hopowcy znowu skojarzyli temat nie o peji z peją :(

Nie każdy jest idealny, nie powiem, Eldoka kawalki ma zaje*iste, freestyle taki nie musi być. Nie wiem w ogóle po co ten temat.