View Full Version : Nowy Serwer cs APO
Igox Rook
07-05-2010, 14:10
Propozycja do Mortiisa .
Mam serwer do cs 1.6 (Only Steam)
Chcę tylko połączyć go z APO jako nowy serwer cs i dlatego taka propozycja .
Jeżeli to wql cie interesuje to powiedz jak możemy się skontaktować .
IgoOooreQ . :D
@DOWN
No nie wiem ale pamiętam mój 1 raz na serwerze APO .. Wchodzę a tam jakiś bot na Speed Chaku ...
To jest tylko propozycja . dlatego jest Only Steam ..
@New Edit . :D
Chce dać serwer bo nie ma to jak dobra reklama i od razu każdy będzie zadowolony . :D
`diGiel <3
07-05-2010, 14:13
A Co pewnie chcesz zeby na twoim serwie z pustek zrobily sie pelne sloty ?jestem na nie,wydaje mi sie ze masz max 14 ale i tak wątpie aby Mortis chcial z tobą rozmawiac i wspolpracowac
Diabolix
07-05-2010, 15:35
W sumie, to mogło by być nie najgorzej. Tutaj Mortiis ci nie odpowie, rzadko kiedy odpowiada, napisz mu na maila: bosch@o2.pl (jak dobrze pamiętam).
Może się z nim dogadasz, ale na twoim miejscu nie miałbym za dużych nadziei. Nie wiem, czy nie przestaną grać osoby ze Steamem na serwerze Mortiisa w tedy.
Ale zawsze warto spróbować.
@Dla każdych nabijaczy postów
Tutaj nie chodzi o to, czy się zgadzacie, on nie pyta was o zgodę. Chce porozmawiać z Mortiisem, więc nie nabijajcie postów, jak ten @up, bo to nie jest konieczne.
Babka Wojenka
07-05-2010, 19:22
@top
Jeżeli nawet to co do niego macie, jak chce dać serwer steam, dla apowiczów, to jestem za.
PS. Moge grać, mam steam. ;]
Dark Devorious
07-05-2010, 20:52
Czemu nie? Co mortiisowi to szkodzi? Mortiis niech dostanie rcona haslo do ftp itd. Oczywiscie jesli kolega bedzie ciagle sam ten server oplacal.
DonieX <3
08-05-2010, 09:56
Wątpie, aby Mortiis się zgodził, bo byś miał pełen dostęp do ftp etc. ;o Coś by Ci nie podpasowało,to od razu byłaby kara dla kogoś.
Lord Frinks
08-05-2010, 17:30
Mogłes dodać sonde do tematu to by wyszło kto pragnie jeszcze jednengo serwera.
(osobiście twierdze, że to kiepski pomysł). Jak Ci sie nie podoba to kup admina i banuj każdego cheatera. :D
Nie bede bawił się w nastepnego admina bo musze swoje serwery trzymać. Tak to bym chętnie pomógl
Skoro iż to jest propozycja, to dlaczego jest w dziale "Inne Serwery", mógłbyś proponować w dziale propozycjach, nie w tym dziale.
@Topic.
Wątpię aby z tobą w spół pracował Mortiis, ponieważ jest już serwer csa, jak na razie nie potrzeba ich więcej, więc to nie będzie potrzebne.
#up popatrz na date -.-
archeologu
Demolka Knight
18-06-2010, 23:10
Nie potrzeba wiecej capa poniewaz jest wystarczajaco. Juz i tak na apo sie bardzo latwo gra wiec dodaniem tego jeszcze latwiej by sie gralo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.