Zaloguj się

View Full Version : [Rook]Nowy amulet.

Marcelllo
07-05-2010, 19:45
Proponuję aby na rooku dodać winged amulet. Są SL'e itp, ale możnaby dodać winged amulet który leciałby z jakiegoś boss'a.

Przypomnę, że jest to SL który ma dodatkowo haste. Posiadałby on 1 użycie, lecz można byłoby je łączyć ze sobą (lub jeśli to nie wykonalne to żeby z potwora leciał przedmiot, który będzie wymieniany na amulet lub jego doładowanie) :)

Dziś się nie będę dużo rozpisywał, jutro jak będę miał wenę to napiszę propozycję dot. mainlandu.

Xienus :D
07-05-2010, 19:57
Sonda zajebiaszcza :D
Propozycja tez :>
ale boss jaki?? hmm
może coś w stylu kinga?

Lagga
07-05-2010, 19:59
jestem na nie . rook jest juz wystarczajaco rozbudowany:o

Maciejas
07-05-2010, 20:06
Narazie na Nie ponieważ mało osób osiągneło duży lvl choć by był duze ceny na rooku jesli chcą sie kasy pozbyć
Będzie update zobaczymy..

ViVuSeK
07-05-2010, 20:20
Jestem także na tak,ale przy tej opcji będzie trzeba rozważyć teorię co do Questu bo nie może lecieć z Bossa.Byłby to Quest od 390 poziomu,mógłby ewentualnie być od 400.Potwory byłyby to Skeleton Mage,Lordy,Warriory i Demon Rookery..Dark Lordy rożnie.Może być jestem za.

Kumpel Armii
07-05-2010, 20:33
Rook według mnie to już zamknięta sprawa.
Rook 7.6 nie powinien dostawać nowych terenów / questów / potworów przez co najmniej rok.

@topic
Pojeb**** cię?? To trochę przesada! Wystarczy właśnie, że Sl'e są :mad:-.-:mad:
Hmm ... a jak chcesz haste, to ściągnij softy i załóż bohy.

Pozdrawiam!

Myst
07-05-2010, 20:46
Jestem na tak, nie gram zbyt dużo na rooku, ale Wam to się przyda :D

Domcio666
07-05-2010, 20:52
po co to komu na rooku nie potrzbne nie robcie z rooka malego maina ze macie sle sie czescie :<

Artis
07-05-2010, 20:55
Wystarczy, że jest zostało wyprowadzone ostatnie nowości na Rookgaardzie.

Dark Devorious
07-05-2010, 23:29
Rook 7.6 nie powinien dostawać nowych terenów / questów / potworów przez co najmniej rok.

@topic

Pozdrawiam!

Hmm ... Ale z Ciebie glupi kut** :)

Co do propozycji , to oczywiscie jestem na tak , choc i tak nikt by tego nie uzywal. Mozna by bylo w jakis sposob laczyc to z sl'em , ale zeby dawal naprawde malo +% predkosci.

noe89
08-05-2010, 00:34
Wiadomo kto sie nie zgadza gowno wie o roku, jest tutaj po co grac do 200lvla jak na razie a co250,300,350...~~~chyba nie na darmo sie bije lvle zeby miec najwiekszy lvl moze kogos to rajcuje, nie ma upow nie bedzie wiecej ludzi proste, bez podazy nie ma popytu, cos nowego zmienia rzecz gry proste.szkola nie jest taka zla jednak glupi jej nie wymyslil troche marketingu i tanich chwytow wystarczy

TeDoo
08-05-2010, 00:50
Jestem na Tak... Niby sie wydaje że na Rook jest dużo ale tak nie jest...

Bambucha Rook
08-05-2010, 01:09
Moim zdaniem to juz jest przesada z tym Rookiem juz jest za duzo zobaczcie na Rl tam bija 100 lvl na Minosach a tutaj Pro Eq i jeszcze nowe Propozycje (Ta nie jest Zla) ale to moim jest za duzo

Kinderek
08-05-2010, 01:32
bez przesady zaraz dasz propozycje aby na rook dodali może exori co ?? JESTEM NA NIE >>> ROOK TO NEI MAIN !! BEZ PRZESADY !! :)

Zarexoholik?
08-05-2010, 06:00
Jestem na nie. Jest aol, jest starlight, więc więcej wam nie potrzeba. :)

.vimpex.
08-05-2010, 06:30
Proponuję aby na rooku dodać winged amulet. Są SL'e itp, ale możnaby dodać winged amulet który leciałby z jakiegoś boss'a.

Przypomnę, że jest to SL który ma dodatkowo haste. Posiadałby on 1 użycie, lecz można byłoby je łączyć ze sobą (lub jeśli to nie wykonalne to żeby z potwora leciał przedmiot, który będzie wymieniany na amulet lub jego doładowanie) :)

Dziś się nie będę dużo rozpisywał, jutro jak będę miał wenę to napiszę propozycję dot. mainlandu.

Winged?
Po co?
Jak nie ma Windeg helmetu ;P
Wolałbym jakiś nowy np. Boh Amulet o.O
Częściowo jestem na Tak.

Marcelllo
08-05-2010, 08:57

@topic

Pozdrawiam!

Dlaczego niby rookgard miałby być gorszy? Update się należy, bo gra tam około 30% całego APO 7.6. Prędzej na 8.42 się nie należy bo gra tam 3 osoby na krzyż.
A co do bohów - właśnie chodzi o to, że nosi się a i tak się wolno chodzi.

po co to komu na rooku nie potrzbne nie robcie z rooka malego maina ze macie sle sie czescie :<

Już jest więc czego płaczesz?

Wystarczy, że jest zostało wyprowadzone ostatnie nowości na Rookgaardzie.

Taaa? Lizardy dla low, boss który ma kiepski loot, exp i respi się co 20 minut? I jeszcze wali jak demon? ;s

Moim zdaniem to juz jest przesada z tym Rookiem juz jest za duzo zobaczcie na Rl tam bija 100 lvl na Minosach a tutaj Pro Eq i jeszcze nowe Propozycje (Ta nie jest Zla) ale to moim jest za duzo

PS. Chcesz RL to wypie*dalaj. Zobacz sobie co jest na mainie. Spróbuj pobiegać na 2k z mpa, golden helmetem itp ;) Zauważ, że jeśli rozbudowują mainland to rookgardowi też się to należy.

bez przesady zaraz dasz propozycje aby na rook dodali może exori co ?? JESTEM NA NIE >>> ROOK TO NEI MAIN !! BEZ PRZESADY !! :)

Nie, wolę UE.

Jestem na nie. Jest aol, jest starlight, więc więcej wam nie potrzeba. :)

No to można zrobić, aby SL "umagicznić" żeby dodawał speed'a.

Winged?
Po co?
Jak nie ma Windeg helmetu ;P
Wolałbym jakiś nowy np. Boh Amulet o.O
Częściowo jestem na Tak.

Może być i boh amulet, ale po co robić nowy jak jest winged? Można przecież zrobić inny quest na to niż na mainie? :/ Nie musi być wingedów na rooku, żeby były winged amulety ;)

Demolka Knight
08-05-2010, 09:56
Bez sensu. Ze ty masz duży lvl na rooku to nie znacz ze maja dodawać jakiś nowy amulet...mogliby zrobić coś dla low lvl a nie cały czas dla high

Karpek
08-05-2010, 11:31
Cieszcie się, że w ogóle macie sl'a na rooku. :)
Jestem na nie.

_Kisi3lek_
08-05-2010, 21:28
Są; runy, sle . Co, ty chcesz jeszcze? Amulety? Bezprzeady.

Marcelllo
08-05-2010, 21:34
Bez sensu. Ze ty masz duży lvl na rooku to nie znacz ze maja dodawać jakiś nowy amulet...mogliby zrobić coś dla low lvl a nie cały czas dla high

I co jeszcze? :) Że niby ja? ;) Ja mam 100 lvl :/