View Full Version : Respy
Wezcie zrobcie cos z tymi respami... Expie a taki Brox 2100Ms wleci i sobie expi..
I co ja moge, na fraga prawie bym go sciagnal bo padlem na black ale to przeciez 450lvl roznicy
Co to za sens grania na Apo skoro allegro boy kupi postac na allegro i mysli ze mu wszystko wolno
Ekipa zrobcie jakies blokady czy cos bo zal grac na Apo przez takich noobow...
Takie są prawa natury - przetrwają najsilniejsi ;)
Poprostu postaraj się z nim dogadać a jak to nie poskutkuje nagraj filmik i wyślij go do GM'a.
Kręć zawsze filmiki gdy wejdziesz na respa.
Jaki masz ***** problem? przestan grac ;|
A jak nie mozesz nic mu zrobic to ustap, bardzo dobrze ze Ci wbija, dowiem sie gdzie expisz i tez bede wbijal :) Brox.. taka sama pizdeczka jak Ty z reszta ;p
Nic nie wskorasz placzem na forum ;)
A jak nie mozesz nic mu zrobic to ustap, bardzo dobrze ze Ci wbija, dowiem sie gdzie expisz i tez bede wbijal :) Brox.. taka sama pizdeczka jak Ty z reszta ;p
Zal cie dzieciaku za szkole sie bierz a nie za tibie
EXPIE NA FW i co mi zrobisz
ZABIJAKI TO DZIECIAKI i tyle ci powiem
Gdzie tu placz widzisz twoje posty sa bezsensowne, dorosnij
drugie allegro jestes wiec nie becz
Kornas Pall.
08-05-2010, 12:47
Ta , dzisiaj wbił mi 969 ek (nicku nie pamiętam) biega i nie zwraca na mnie uwagi ;c
A kiedyś expiłem sobie na kingach magic , wbiło mi z 3 osoby na respa , a po chwili dostałem upomnienie od Tutora/Gma , że to ja wbijam na respa ... Porażka ;s
Wezcie zrobcie cos z tymi respami... Expie a taki Brox 2100Ms wleci i sobie expi..
I co ja moge, na fraga prawie bym go sciagnal bo padlem na black ale to przeciez 450lvl roznicy
Co to za sens grania na Apo skoro allegro boy kupi postac na allegro i mysli ze mu wszystko wolno
Ekipa zrobcie jakies blokady czy cos bo zal grac na Apo przez takich noobow...
Dokładnie tak samo na draculach, ja mam 280 level i co mogę zrobić jak taki 1k+ w leci i mówi, że zbiera piece i all zabija. Nic nie mogę zrobić....
Ero Senin
08-05-2010, 14:23
No niestety xd
Najgorsze jest to że kiedyś expiłem sobie na draculach a jakiś koleś mi wbił na respa
Napisałem do santano a on mi na to że od tego jest pvp ! :o jeszcze tego samego dnia zostałem odwiedzony na innym charze przez santano który upomniał mnie za wbijanie ^^
Ja mam taki przypadek ale na 8.42 że wlatuje Demon Huntter i czy kupie mu pacc a ja że nie a ten od razu mnie ubił i powiedział że mam hunta od tam 4 osob po 300lvl i jak mam grać??
Action16
08-05-2010, 14:31
Akuzino ty wreszcie stul pysk zerowcu ty tez kazdemu wbijasz siedze na apo wbijasz i piszesz zajete pozniej raporty piszesz wardy tak samo wiec ogarnij sie bo zachowujesz sie jak dzieciak 10 letnie chodź nie wiem moze tyle masz!
Domcio666
08-05-2010, 15:09
jestem za takimi blokadami bo naprzylad expie sobie na kingach cod a tu przychodzi jakis 1200 ms i mi expi ;]
Precision
08-05-2010, 18:39
Nie da rady zrobić blokad, proponowałbym jedynie płatne konkretne respy, na które mogłaby wejść jedna osoba jeśli da się takie coś zrobić. Nic innego chyba nie wymyślicie.
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś? Tutaj zawsze tak było, a administracja nic z tym nie robi. A co do Broxa to się zgodze, że jest psem... :)
Baby Face
08-05-2010, 20:41
Denerwujace to jest :/
Nie raz sie poexpic nie da bo jakis noobek z wiekszym lvl wbije i powie, ze zajete : O
Patryk1441
08-05-2010, 21:10
Nie odzywaj się trepie. Idź pogadaj z tą swoją śmieszną gildią zabijaki :oo ahahahah nolife :(((
Sam jesteś pizda gdyby nie hoty to zapewne pk byś włączył raz na tydzień.
@topic
Zawsze się znajdzie idiota, który myśli że jest najlepszy na tym serwie, ale nic nie zrobisz :( Trzeba się pogodzić z tym, że nie każdy został obdarowany mózgiem. Brox taki sam idiota jak jebliczanin xD
Assassin Mateusz
08-05-2010, 21:16
Takie są prawa natury - przetrwają najsilniejsi ;)
Poprostu postaraj się z nim dogadać a jak to nie poskutkuje nagraj filmik i wyślij go do GM'a.
Chyba przetrwaja najbogatsi... Ogolem taka sama sytuacja jest na 8.42. :)
Expie sobie na dl'ach moim 50ek, a tu wlatuje 100ed i chce mnie zabic...
Marcelllo
08-05-2010, 21:28
Składałem już taką propozycję, ale jak widzisz ekipa nic w tym kierunku nie zrobiła... Nawet na bossach :/
Też mnie denerwują takie osoby...
Hoenix _/
08-05-2010, 21:33
Ty nie płacz, bo wbijasz tak samo jak np. Brox.
Wiem, to jest wkurwiające, ale to już tak jest i bedzie. :D
Ty nie płacz, bo wbijasz tak samo jak np. Brox.
Wiem, to jest wkurwiające, ale to już tak jest i bedzie. :D
Z tego co wiem to Tobie wbija na wardy Edzio z ktorym jestes w gildii...
Brox rowniez byl ze mna w gildii wiec tego sie nie da zrozumiec...
Patryk1441
08-05-2010, 21:46
Z tego co wiem to Tobie wbija na wardy Edzio z ktorym jestes w gildii...
Brox rowniez byl ze mna w gildii wiec tego sie nie da zrozumiec...
W zabijakach każdy sobie wbija, bo wszyscy nolife chcą expić. Wiem bo byłem i nie raz czytałem co się dzieje na gc :s
Ameryki to ty nie odkryłeś :
-Tak było
-Tak jest
-Tak będzie
1st. Etabex Ossia złożył porządny temat o tym jak powinno wyglądać pokazał co i jak i co? Jego pomysł został odrzucony bo - własnie tego nikt nie wie.
Tak że jak na moje to sie nie zmieni.
Demolka Knight
08-05-2010, 23:15
U mnie też tak jest. Expiłam na kingach Magic i przyszedł jakiś 1.1lvl i pisał ze już nie poexpie i mam wyjsc bo jak nie wyjde to będę miała 'hunta' od gildi -.-
Sensimila <3
09-05-2010, 13:22
Respów nie brakuje, a nie może być tak że każdy ma resp dla siebie. Po to jest pvp żeby sobie radzić.
Kinderek
09-05-2010, 13:25
z Tymi blokadami by było fajnie by się te nioby nie wbijały tak :) jestem za :)
Azbestowy
09-05-2010, 13:26
Może i pvp do tego jest, ale takie wpierdalanie się świadczy o tym, że dany user ma trochę nie tak pod sufitem. No bo po co sobie dla paru lvli niszczyć reputację/opinię. Więcej respów trochę zmniejszy problem, ale nie wyeliminuje go całkowicie.
Tak, to jest żałosne, expisz sobie od 5-15 minut, bo czekałem na respa pół godziny, a zaraz wpada pies, typu Brox itd.
Rozmowa;
JA; Zajete, koncze za godzine.
Brox; Hsauashuashasuashash by @ Brox.
JA; nie dam mu expić, wybijam = padam na fraga.
Koniec respu, jestem za blokadami, albo rezerwowaniem respa...
Babka Wojenka
09-05-2010, 13:56
Jestem na tak, jest to żenujące jak jakiś 13 letni Brox, lub ktoś inny ci się wbije.
Ostatnio czekałem na resp pół godziny, zacząłem expić, wbił własnie Brox, ubił mnie i sobie expił.. A takie hity jakie on wali, to ja będę mieć 5% expa, tego co mam wbić na level.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.