PDA

View Full Version : Respy

Senshi
08-05-2010, 12:16
Wezcie zrobcie cos z tymi respami... Expie a taki Brox 2100Ms wleci i sobie expi..
I co ja moge, na fraga prawie bym go sciagnal bo padlem na black ale to przeciez 450lvl roznicy
Co to za sens grania na Apo skoro allegro boy kupi postac na allegro i mysli ze mu wszystko wolno
Ekipa zrobcie jakies blokady czy cos bo zal grac na Apo przez takich noobow...

Huskar
08-05-2010, 12:21
Takie są prawa natury - przetrwają najsilniejsi ;)
Poprostu postaraj się z nim dogadać a jak to nie poskutkuje nagraj filmik i wyślij go do GM'a.

Belhior
08-05-2010, 12:21
Kręć zawsze filmiki gdy wejdziesz na respa.

~Mari
08-05-2010, 12:39
Jaki masz ***** problem? przestan grac ;|
A jak nie mozesz nic mu zrobic to ustap, bardzo dobrze ze Ci wbija, dowiem sie gdzie expisz i tez bede wbijal :) Brox.. taka sama pizdeczka jak Ty z reszta ;p

Nic nie wskorasz placzem na forum ;)

Senshi
08-05-2010, 12:41
A jak nie mozesz nic mu zrobic to ustap, bardzo dobrze ze Ci wbija, dowiem sie gdzie expisz i tez bede wbijal :) Brox.. taka sama pizdeczka jak Ty z reszta ;p

Zal cie dzieciaku za szkole sie bierz a nie za tibie
EXPIE NA FW i co mi zrobisz
ZABIJAKI TO DZIECIAKI i tyle ci powiem
Gdzie tu placz widzisz twoje posty sa bezsensowne, dorosnij
drugie allegro jestes wiec nie becz

Kornas Pall.
08-05-2010, 12:47
Ta , dzisiaj wbił mi 969 ek (nicku nie pamiętam) biega i nie zwraca na mnie uwagi ;c
A kiedyś expiłem sobie na kingach magic , wbiło mi z 3 osoby na respa , a po chwili dostałem upomnienie od Tutora/Gma , że to ja wbijam na respa ... Porażka ;s

Myst
08-05-2010, 14:19
Wezcie zrobcie cos z tymi respami... Expie a taki Brox 2100Ms wleci i sobie expi..
I co ja moge, na fraga prawie bym go sciagnal bo padlem na black ale to przeciez 450lvl roznicy
Co to za sens grania na Apo skoro allegro boy kupi postac na allegro i mysli ze mu wszystko wolno
Ekipa zrobcie jakies blokady czy cos bo zal grac na Apo przez takich noobow...

Dokładnie tak samo na draculach, ja mam 280 level i co mogę zrobić jak taki 1k+ w leci i mówi, że zbiera piece i all zabija. Nic nie mogę zrobić....

Ero Senin
08-05-2010, 14:23
No niestety xd
Najgorsze jest to że kiedyś expiłem sobie na draculach a jakiś koleś mi wbił na respa
Napisałem do santano a on mi na to że od tego jest pvp ! :o jeszcze tego samego dnia zostałem odwiedzony na innym charze przez santano który upomniał mnie za wbijanie ^^

Meercan
08-05-2010, 14:25
Ja mam taki przypadek ale na 8.42 że wlatuje Demon Huntter i czy kupie mu pacc a ja że nie a ten od razu mnie ubił i powiedział że mam hunta od tam 4 osob po 300lvl i jak mam grać??

Action16
08-05-2010, 14:31

Akuzino ty wreszcie stul pysk zerowcu ty tez kazdemu wbijasz siedze na apo wbijasz i piszesz zajete pozniej raporty piszesz wardy tak samo wiec ogarnij sie bo zachowujesz sie jak dzieciak 10 letnie chodź nie wiem moze tyle masz!

Domcio666
08-05-2010, 15:09
jestem za takimi blokadami bo naprzylad expie sobie na kingach cod a tu przychodzi jakis 1200 ms i mi expi ;]

Precision
08-05-2010, 18:39
Nie da rady zrobić blokad, proponowałbym jedynie płatne konkretne respy, na które mogłaby wejść jedna osoba jeśli da się takie coś zrobić. Nic innego chyba nie wymyślicie.

Karpek
08-05-2010, 19:41
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś? Tutaj zawsze tak było, a administracja nic z tym nie robi. A co do Broxa to się zgodze, że jest psem... :)

Baby Face
08-05-2010, 20:41
Denerwujace to jest :/
Nie raz sie poexpic nie da bo jakis noobek z wiekszym lvl wbije i powie, ze zajete : O

Patryk1441
08-05-2010, 21:10

Nie odzywaj się trepie. Idź pogadaj z tą swoją śmieszną gildią zabijaki :oo ahahahah nolife :(((
Sam jesteś pizda gdyby nie hoty to zapewne pk byś włączył raz na tydzień.
@topic
Zawsze się znajdzie idiota, który myśli że jest najlepszy na tym serwie, ale nic nie zrobisz :( Trzeba się pogodzić z tym, że nie każdy został obdarowany mózgiem. Brox taki sam idiota jak jebliczanin xD

Assassin Mateusz
08-05-2010, 21:16
Takie są prawa natury - przetrwają najsilniejsi ;)
Poprostu postaraj się z nim dogadać a jak to nie poskutkuje nagraj filmik i wyślij go do GM'a.

Chyba przetrwaja najbogatsi... Ogolem taka sama sytuacja jest na 8.42. :)
Expie sobie na dl'ach moim 50ek, a tu wlatuje 100ed i chce mnie zabic...

Marcelllo
08-05-2010, 21:28
Składałem już taką propozycję, ale jak widzisz ekipa nic w tym kierunku nie zrobiła... Nawet na bossach :/

Też mnie denerwują takie osoby...

Hoenix _/
08-05-2010, 21:33

Ty nie płacz, bo wbijasz tak samo jak np. Brox.
Wiem, to jest wkurwiające, ale to już tak jest i bedzie. :D

Senshi
08-05-2010, 21:37
Ty nie płacz, bo wbijasz tak samo jak np. Brox.
Wiem, to jest wkurwiające, ale to już tak jest i bedzie. :D

Z tego co wiem to Tobie wbija na wardy Edzio z ktorym jestes w gildii...
Brox rowniez byl ze mna w gildii wiec tego sie nie da zrozumiec...

Patryk1441
08-05-2010, 21:46
Z tego co wiem to Tobie wbija na wardy Edzio z ktorym jestes w gildii...
Brox rowniez byl ze mna w gildii wiec tego sie nie da zrozumiec...
W zabijakach każdy sobie wbija, bo wszyscy nolife chcą expić. Wiem bo byłem i nie raz czytałem co się dzieje na gc :s

Crim
08-05-2010, 23:02
Ameryki to ty nie odkryłeś :
-Tak było
-Tak jest
-Tak będzie

1st. Etabex Ossia złożył porządny temat o tym jak powinno wyglądać pokazał co i jak i co? Jego pomysł został odrzucony bo - własnie tego nikt nie wie.
Tak że jak na moje to sie nie zmieni.

Demolka Knight
08-05-2010, 23:15
U mnie też tak jest. Expiłam na kingach Magic i przyszedł jakiś 1.1lvl i pisał ze już nie poexpie i mam wyjsc bo jak nie wyjde to będę miała 'hunta' od gildi -.-

Sensimila <3
09-05-2010, 13:22
Respów nie brakuje, a nie może być tak że każdy ma resp dla siebie. Po to jest pvp żeby sobie radzić.

Kinderek
09-05-2010, 13:25
z Tymi blokadami by było fajnie by się te nioby nie wbijały tak :) jestem za :)

Azbestowy
09-05-2010, 13:26
Może i pvp do tego jest, ale takie wpierdalanie się świadczy o tym, że dany user ma trochę nie tak pod sufitem. No bo po co sobie dla paru lvli niszczyć reputację/opinię. Więcej respów trochę zmniejszy problem, ale nie wyeliminuje go całkowicie.

TuK!
09-05-2010, 13:32
Tak, to jest żałosne, expisz sobie od 5-15 minut, bo czekałem na respa pół godziny, a zaraz wpada pies, typu Brox itd.
Rozmowa;
JA; Zajete, koncze za godzine.
Brox; Hsauashuashasuashash by @ Brox.
JA; nie dam mu expić, wybijam = padam na fraga.
Koniec respu, jestem za blokadami, albo rezerwowaniem respa...

Babka Wojenka
09-05-2010, 13:56
Jestem na tak, jest to żenujące jak jakiś 13 letni Brox, lub ktoś inny ci się wbije.
Ostatnio czekałem na resp pół godziny, zacząłem expić, wbił własnie Brox, ubił mnie i sobie expił.. A takie hity jakie on wali, to ja będę mieć 5% expa, tego co mam wbić na level.