View Full Version : Nick który jest niezgodny z posiadan? profesj?.
Myślę, ze osoby które mają knighta który nazywa się np. "Adrian Rook" powinny dostać namelocka na własną prośbę.
Orson the Knight (http://armia.toproste.pl/player-Orson%20The%20Knight.html) który jest sorcererem.
Shidi Rookslayer (http://armia.toproste.pl/player-Shidi%20Rookslayer.html) który jest druidem!
Zarexoholik?
08-05-2010, 18:57
Chuj ci do tego? Jak będą chcieli to samo o to się postarają. Omfg.
Anusiak Wielki
08-05-2010, 18:59
Moze ma taki nick bo ma tylko roczek -,-
Bedzie chcial namelocka to dostanie co za problem
Chuj ci do tego? Jak będą chcieli to samo o to się postarają. Omfg.
Moze ma taki nick bo ma tylko roczek -,-
Bedzie chcial namelocka to dostanie co za problem
Dałem tylko przykłady...
http://i44.tinypic.com/vqr71e.jpg
Mortalix
08-05-2010, 19:03
Ogólnie rzecz biorąc mam w dupie kto ma jaki nick.
Jeśli ktoś jest takim pajacem żeby zrobić nick z nazwą profesji niż rzeczywista to niech sobie pajacują.
Zaznaczyłem nie.
Xienus :D
08-05-2010, 19:11
kamikadze sorcere a jest rp :D
Tak dawać im name locki i bany na 3 miesiące :D
Jestem na tak. Jak ktoś pierwszy raz wejdzie na apo i zrobi sobie nick 'Jacek druid', po czym stwierdzi jak będzie wychodził na main, że druid 'ssie' to ma robić sobie drugiego chara, żeby nie wyjść na idiotę? Bezsens.
Marcelllo
08-05-2010, 21:52
Jestem na tak ponieważ jest to mylące. Myślisz sobie :o Adrian Druid i piszesz do niego "posiohasz" a ten Cię wyśmiewa bo jest knightem :d
hmm nie jest to łamanie regulaminu w żaden sposób....
zamknąć...
np. patrz noobku ktoś se gra na rooku wbije ten np 100 lvl ale mu się znudzi... nick sie podoba przechodzi na main i co od razu zły nick ma -.-
szkoda że nie ma tematu jeszcze "zanim napiszesz"
#up
To fajnie masz 100 rookstayerem na main wychodzić.
#topic
Jestem na tak bo denerwują mnie takie sytuacje.
Seba Master Knight
08-05-2010, 22:26
Nie.
Jak się jest debilem i się nazywa swojego sorcerera druidem to trudno.
Jestem na nie, trzeba myśleć kim chcesz grać lub robić jakiś inny nick bez taki słów jak: sorc, ed, knight, rp, rook.
Palladyn Zlosci
09-05-2010, 11:00
Jestem za, mogli by dawac namenlocka za takie cos.
Jestem też na Nie..Ktos może mieć 2000 poziom i namelock to nie no przesada..Nie bo to by zmieniło nicki wielu osób.
Azbestowy
09-05-2010, 13:34
Ale to jest właśnie takie... majndfakowe. Klikasz "look" na usera z nickiem XXX palladyn, który wali z ue.
#topic
To by trochę przeczyło regulaminowi przyznawania warnów. Jednakże zgadzam się z tą propozycją.
diamondback#
09-05-2010, 13:40
Wydaje mi się ,że ten kto zakłada nową postać jest w pełni świadom jaka profesja będzie grał i to ,że sobie założy postać Seba Knight ,a po 30 minutach gry stwierdzi ,że jednak Palladyn będzie lepszy to ma pecha . Niech robi postać na nową albo gra z nickiem pajaca ;P.
Babka Wojenka
09-05-2010, 13:50
Jestem na tak, sam mam postać na końcu mam Knight, a jestem paladynem ;p
Assassin Mateusz
09-05-2010, 14:02
Jestem na tak, ale postac musiala by miec wiecej niz pol roku...
Pewnie, że jestem na tak. Po co komuś nazwa rook, jak ma postać na main. Po prostu nie był w pełni stanowczy gdzie ma grać, zrobił rook, a chce na main.
Blood Raven
09-05-2010, 15:41
Oczywiście jak większość jestem na tak :)
Domcio666
09-05-2010, 16:01
a co ci to przeszkadza tak wgl maja nicki jakie chca mniec ::<
jestem na tak . sam mialem nick abu rook a jestem main XD.
Ryśku xD
09-05-2010, 16:14
Ja myślę że tak powinni dostać namelocka :)
Seth Drut
09-05-2010, 18:51
Jeżeli na własną prośbę, to tak.
Zresztą nie wiem jak mozna grać na main charem "Adrian Rook" xd
Szkarlatny leon.
11-05-2010, 14:43
To akurat sie przyda , jestem na tak !
Moze namelocka za sms? ?HAHAHAHA
Tak, powinno być to wprowadzone.
Kłystian przecież zmienił Nick z Drunking Knight na Mystic Healing, tylko dlatego bo błagał o to Tygrysa.
Jest coś takiego jak równość wobec prawa, więc każdy powinien mieć możliwość zmiany takiego nicku.
Angu$ XD
11-05-2010, 17:48
Nie.
Myślę, że to niepotrzebne;p Każdy robi nick taki jaki chce mieć i myślę, że profesja nie ma nic do tego. To już wybór gracza.
Moim skromnym zdaniem jest to nie potrzebne... Jak juz ktos wczesniej pisal jak ktos chce namelocka to sam o niego poprosi a nie ktos bedzie na nim wymuszał zmiani nicku??? Tyle co mialem do powiedzenia w tej sprawie???
Hanys'ek
12-05-2010, 19:37
Za dogodna ***** oczywiscie oplata , mysle 1kcc lub na rooku 25cc i jestem na tak i chuj w dupe.
Mortal Knajt:) masz przyklad
co ci przeszkadza... glupszej propozycji nie bylo
Saddam Husein
12-05-2010, 19:57
No takich to sie powinno za jaja na słupie wieszać.
Propozycja jest tak kozacka, że cię chuj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.