PDA

View Full Version : Czy dla was wszystko ma sens??

venom
09-05-2010, 07:38
Siemka poznalem rok temu~ dziewczyne przyjaciela odrazu mi sie spodobala wszystko bylo git majonez miedzy nimi i w sumie to sie z nia te zakumplowalem ale potem przyjaciel zwatpil i reszte chyba nie musze opisywac :o i ja z nia pisze tak czysto kolezensko od wrzesnia na gg dzien w dzien i ostatnio jej powiedzialem papa bo nie widze w tym juz sensu :/

Jak myslicie jest dalszy sens jakikolwiek w pisaniu na gg ? ; o

Stoner
09-05-2010, 07:43
Tak, bo możesz umilić sobie czas rozmową z fajną dziewczynką :)
Nawet jeśli ona Cie nie chce, to wiedź, że na świecie jest jeszcze duuuuużo kobiet.
w 2005r. kobiety stanowiły 51,3% populacji w Polsce ;D

Xienus :D
09-05-2010, 07:46
ja bym się z nią spotkał :)
jak chcesz wiedzieć take rzeczy to porozmawiaj z starszymi , rodzeństwem a nie tu bo tutaj ludzie myślą jak wbić lvle i zajebać komuś lota :)

venom
09-05-2010, 07:49
Tzn podoba mi sie w ogole ale ona nic nie robi z tej strony :< W sumie to jak tak dalej pojdzie to odpuszczam ;P bo tyle kobiet na swiecie czeka na mnie xD

Τettmeier
09-05-2010, 08:48
Ale masz problemy.. W takim pryzpadku to ty powinieneś zrobić pierwszy krok a nie czekać aż dziewczyna coś powie xD Oczywiście jeśli ona wie o co chodzi:d
Nie zrozumiałem tego - poznałeś ją jak była dziewczyną przyjaciela. i potem 'on zwątpił' ?????? Pokłóciliście sie czy co? On zazdrosny był? :o Bo jak on cię za to, że z nią pisałeś olał, to znaczy, ze był zjebem i musisz działać xd

Teti ekspert od dziewczyn zasrany sie odezwał

down:
No to utrzymuj caly czas koleżeńskie i coraz bliżej cierpliwie tylko pilnuj żeby ci jej nie sprzatneli, no problem xd

venom
09-05-2010, 08:51
Nie : o on zwatpil czyli hmm zjebal sprawe i tyle a ona wi o co mi kaman i tylko utrzymuje kolezenskie stosunki nie chce nic wiecej :< No ale coz

Lesny Ludek
09-05-2010, 09:47
Jeżeli ona nie ma chłopaka a ty dziewczyny to bież się za nią ;)

Ikki
09-05-2010, 10:08
Ty wiesz jak ciężko jest zrozumieć te twoje wypociny? Naucz się pisać poprawnie i składnie bo to jest patologia co wyrabiasz.

Odpuść sobie ją bo ma na Ciebie wywalone

Mikiel Król Sedesów, ej!
09-05-2010, 10:36
wiadomo, pisz na gg jeszcze rok, może wyśle ci ':*'

Merol
09-05-2010, 10:39
No to znajdź sobie inną - proste.

a tak btw; Ile macie lat?

Lagga
09-05-2010, 10:45
Skoro ci sie podoba to ty powinienes do niej 1 zagadac . sprobowac sie z nia spotkac itd... ;o

Rzulf
09-05-2010, 14:22
Ja bym pisał i czekał na upragnioną emotkę <sex>!

Nigdy brał bym dziewczyny przyjaciela, nie robił mu takiego czegoś, że zabieram się za kogoś o kogo on się stara.

Btw. Jesteś bardzo odważny jak napisałeś jej tak prosto z mostu 'papa'

o fuck. respekt.

Domcio666
09-05-2010, 16:11
po co napisal papa jak ci sie spodobala Idiota !!!!! xD
pisz z nia dalej i tyle moze cos z nia porobisz w nocy xD

Janq19
09-05-2010, 16:30
moze cos z nia porobisz w nocy xD

z nią? mówisz o ręce?

@Topic

Zdecyduj się, zarywasz do niej czy nie... proste Chyba, że jesteś wystrachany to inna bajka.

1st R. Boonek
09-05-2010, 16:46
Tzn podoba mi sie w ogole ale ona nic nie robi z tej strony :<

A ty cos robisz?
Rok na gg hmmmm...
Net love?...
Widziales ja chociaz na rl czy tylko w Tibie napierdalasz....

Senshi
09-05-2010, 17:30
jest sens ale zalezy tez od wieku, jezeli masz 15,16,17 to watpie zeby sie zwiazek utrzymal chyba ze was naprawde do siebie ciagnie, jezeli tak jest to pisz z nia dalej
ale radze ci poczekac kilka lat i mozesz szukac:) oczywiscie gg, nk:)

venom
09-05-2010, 18:50
Obaj mamy po 18 lat, tak widzialem ja ze 2 miesiace dzien w dzien bo przyjaciel sie z nia spotykal takie wypady to bral mnie ze soba ;P no ale juz uwaza ja za szm*te a mnie nadal sie podoba ale ona nie czuje niczego do mnie to nie widze sensu dalej pisania :< Moze sie odeze za pare lat ^.-

Rzulf
09-05-2010, 19:20
tak widzialem ja ze 2 miesiace dzien w dzien bo przyjaciel sie z nia spotykal takie wypady to bral mnie ze soba ;P

Zajebista randka w trójkę ? hauhhuahuahuahuauh!
Nie wiem, trochę patologia. Jak nic nie czuje do Ciebie, to olej. A skąd wiesz, że nie czuje ? Mówiła Ci ? Weź ją do kina, czy gdzieś na spacer, a jak odmówi to olej. I w ogóle nie robił bym przyjacielowi takiego czegoś, że biorę jego byłą dupę.

venom
09-05-2010, 19:24
Ale on ma na to wyjebane bo mi mowil a gadalem z nia o pwnych sprach.. rany i t nie byly randki -.- tylko wypady przyjacielskie w ktorych 2 osoby byly ze soba : O : O : O

Martin16
09-05-2010, 19:29
a Ty zdrowy jesteś? Wszytsko z Tobą wporządku ? Masz 18 lat i zadajesz takie pytania na forum tibijskim ? Sorry, ale moze jakieś upośledzenie coś takiego ? Jeśli tak to sorry.

Demon
09-05-2010, 19:48
Obaj mamy po 18 lat, tak widzialem ja ze 2 miesiace dzien w dzien bo przyjaciel sie z nia spotykal takie wypady to bral mnie ze soba ;P no ale juz uwaza ja za szm*te a mnie nadal sie podoba ale ona nie czuje niczego do mnie to nie widze sensu dalej pisania :< Moze sie odeze za pare lat ^.-

y , nie musicie sie odrazu 'kochac' , znam takie przypadki , ze ludzie byli z soba , a dopiero potem sie w sobie zakochiwali O_o .
takie zwiazki to nic dziwnego w dzisiejszych czasach.

diamondback#
09-05-2010, 22:14
Wyrwać laskie przyjaciela -bez cenne . W ryj powinieneś dostać to raz ;P a dwa ,że nie ma sensu pisania rok na gg jeśli nic z tego nie wynikło po tygodniu rotfl.

SedaN*
09-05-2010, 22:21
Musisz po prostu poznać jej zdanie na ten temat. Jeżeli ona będzie to odwzajemniała to możesz działać. ; d

Trikol <3
09-05-2010, 22:27
Moze powinienes powiedziec ,ze ma fajne fotki na nk albo epulsie.
Pomoglem? Daj reputa!!

ajee
09-05-2010, 23:03
Zajebiscie jest rwać dupe przez GG jak 98% polskiej młodzieży : )

Wy pewnie też zamiast podbijać do laski kombinujecie jej NR GG albo KOM :D Nvm :confused:

WG MNIE PODBIJ DO NIEJ I POGADAJ Z NIA W 4 OCZY wiem ze to w chuj bedzie cie krepowac ale to jest jedyna szansa bo przez kabel jej nie uwiedziesz:D

Daaron
10-05-2010, 02:13
Jest tylko jedna rzecz, która moim zdaniem nie ma sensu:

Dyskusja z dorosłym.

Nawet gdy masz tysiące argumentów, które obalają z dupy wzięte racje dorosłych to i tak oni mają rację bo tak.

Τettmeier
10-05-2010, 15:31
Jest tylko jedna rzecz, która moim zdaniem nie ma sensu:

Dyskusja z dorosłym.

Nawet gdy masz tysiące argumentów, które obalają z dupy wzięte racje dorosłych to i tak oni mają rację bo tak.

Filozof ale 100% racji, najmądrzejsze zdanie w tym temacie

a btw: Jeśli według ciebie to nie ma sensu i nie masz u niej szans to dalej zachowuj sie jak przyjaciel i czekaj na inną laskę... Próbuj różnych rozwiązań nie masz nic do stracenia :P / już pisałem.

bydle_
10-05-2010, 15:39

Nigdy brał bym dziewczyny przyjaciela, nie robił mu takiego czegoś, że zabieram się za kogoś o kogo on się stara.

o fuck. respekt.

100% racji !
Jak weźmiesz byłą laske kumpla to jesteś pojebany...

party starter
10-05-2010, 16:50
wyslij jej linka z tym tematem :) Napewno zrobi to na niej wrazenie jak sie starasz :)

100% racji !
Jak weźmiesz byłą laske kumpla to jesteś pojebany...

co widzisz w tym pojebanego ??? jak ladna to brac i sie nie zastanawiac :)

TuK!
10-05-2010, 17:00
Oczywiście, że tak. Jak jest taka jak mówisz, to bierz się za nią, oczywiście wiesz w moim przypadku, kumplowi bym dziewczyny nie zabrał.

Babka Wojenka
10-05-2010, 17:19
Dla mnie jesteś odważny, powiem Ci, że dobrze zrobiłeś ale za ostro jej powiedziałeś, ja osobiście przyjacielowi dziewczyny bym nie odbił. Spróbuj ją jakoś przeprosić, wytłumaczyć dlaczego nie możesz być z nią. Zrozumie.

Aha
10-05-2010, 20:39

o fuck. respekt.
raczej żałosny...
Ja powiedziałem gościówie prosto w oczy że nie mam ochoty się z nią widywać i że nie ma to sensu, a pisała do mnie 5 miechów, spotykaliśmy się itp.. Trzeba suki krótko trzymać a jak się nie da to pierdol to
Top@

W ogole nie wiem o co kaman ;|

Ty weź się z nią ustaw, zaproponuj do kina na jakiś zajebisty film albo wymyśl tak żeby się skusiła.. I na koniec po udanym razem spędzonym czasie, powiedz jej ze bardzo ją lubisz ze Ci się podoba itd.. Myślę ze już nie będzie miała wyjścia i albo wóz albo przewóz :D (tylko nie pytaj przez gg) :D
A nie tworzysz jakieś chore sytuacje, takie pisanie to o dupe potłuc, to nic nie daje ;|

Aha co do kwestii kolegi, dla mnie jesteś frajerem. Dla dupy z która zerwiesz za jakiś czas na 99%, zrobić coś takiego (chyba Ci oczy pizda zaszły).

Patryk1441
10-05-2010, 21:15
\ ja osobiście przyjacielowi dziewczyny bym nie odbił
Przecież on mu jej nie odbił :ooo
Jak ci zależy to staraj się xddd Może w końcu też coś do ciebie poczuje.

Hjubert
10-05-2010, 21:57
Yyy... W tym wieku i się pytasz o rady na forum tibijskim? ;D Dobra, spoko, może nie jesteś doświadczony, czy coś ;d

Skąd w ogóle wiesz, że ona nic do Ciebie nie czuje? Powiedziała Ci to w prost? Może jakbyś z nią kiedyś pogadał tak szczerze, to by Ci coś "ciekawego" na Twój temat powiedziała? ;x Jak byś chciał powiedzieć jej, że np. Ty coś tam do niej, czy tam masz z nią związane jakieś plany na przyszłość, to mów w trybie przypuszczającym, najlepsze rozwiązanie ;D

Fifek
10-05-2010, 22:55
Podzielam zdanie Rzulf'a. Nigdy bym przyjacielowi dziewczyny nie chciał zabrać. A co do dziewczyn, to zastanów się 100 razy czy jest warta zachodu. Bo jak to mój wuj mówi: "Kobiety to są chuje z cyckami." Facet ma rację i jeżeli masz już wybierać czy chcesz z nią się spotykać, to radzę Ci, żebyś przemyślał to dobrze. Tyle ode mnie.

First Pineda
11-05-2010, 07:39
To znajdz sobie inna rotfl

Firwing
11-05-2010, 14:58
jezeli piszecie ze soba juz rok to napewno dobrze sie znacie, jesli ci na niej zalezy to nie przestawaj z nią pisać, przełam sie i ty pierwszy wyślij jej emotke :*, potem jesli ona tez ci wysle taka emotke( to moze troche potrwac) to stopniowo staraj sie zaproponowac np. wyjscie do kina, jesli sie zgodzi i spotkanie sie uda to zapraszaj ją czesciej do kina, na spacer itp. jesli cos zaiskrzy miedzy wami to sproboj ją pocałowac jesli ona tego nie zrobi pierwsza, ale nie naciskaj na nią jesli macie dobry kontakt to na pewno uda ci sie ją wyrwac
powodzenia

Arrow
11-05-2010, 15:12
1. Biedronka
1a. Wino [5zł]
1b. Durex easy con [10zł]
1c. Kwiaty [2.99zł]
Reasumując - [17.99zł]
2. Pod Domem dziewczyny.
2a. Serenada
2b. Dajesz kwiaty
2c. Albo dostajesz w ryj, albo z buta na chate wjeżdżasz.
3. W domu [opcjonalnie]
3a. Nalewasz Wino do butelki sobie i jej.
3b. Mówisz, że nałogowo potrzebujesz jej cipeczki
3c. Wkładasz durexa [mini] na obwód [4cm] wprost 4u

Pomogłem? zrób mi przelew na paypala (http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf)

Saddam Husein
11-05-2010, 15:21
1. Biedronka
1a. Wino [5zł]
1b. Durex easy con [10zł]
1c. Kwiaty [2.99zł]
Reasumując - [17.99zł]
2. Pod Domem dziewczyny.
2a. Serenada
2b. Dajesz kwiaty
2c. Albo dostajesz w ryj, albo z buta na chate wjeżdżasz.
3. W domu [opcjonalnie]
3a. Nalewasz Wino do butelki sobie i jej.
3b. Mówisz, że nałogowo potrzebujesz jej cipeczki
3c. Wkładasz durexa [mini] na obwód [4cm] wprost 4u

Pomogłem? zrób mi przelew na paypala (http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf)

Nie byłeś i nie będziesz śmieszny, a żałosny. Wypierdalaj.

Co do tego tematu : jak chcesz z nią być to przestań do cholery pisać na gg tylko poproś ją o spotkanie. Takie pisanie na gg i wysyłanie sobie słodkich emotów nic nie da.

Arrow
11-05-2010, 15:25
To że masz krzywy ryj a do tego jak małpolud drogi sadamie husainie to ni znaczy że mozesz mnie obrażać, Twoja odpowiedź na ten temat musi sie wiązać z trudnym dzieciństwem które przeżywasz niestety dalej. Biorąc pod uwagę wszystkie szczególy ktore opisalem w swoim poprzednim poście , polecam i Tobie się do nich zastosować, gdyż jeśli nie wie się co powiedziec to najlepiej udawać idiotę, dziękuję dowidzenia.

KaZeK
17-05-2010, 16:44
Dla mnie jedno zdanie ma sens:

Każdy bezsens ma swój sens, jeżeli nie ma sensu to jest bezsensu ;) - Moje życiowe zdanie ;D