View Full Version : Title w Gildiach
diamondback#
09-05-2010, 13:42
Witam
Moją propozycja polega na tym żeby Vice - Liderzy danej gildii mogli dawać Title(opis) danemu graczowi ,gdyż aktualnie taką możliwość ma tylko lider ,który często nie ma czasu lub go nie ma w grze.
ja o tym na Guild Chat pisalem:<>:
@topic
Jestem na tak, bede mogl sam sobie zmieniac:D:D:D
Zainspirowałeś mnie.
Kinderek
09-05-2010, 13:50
szczerze to pomysł zajebisty jestem za :):)
Marcelllo
09-05-2010, 14:25
Jestem na tak ponieważ sam kiedyś byłem liderem gildii i wiem jaki to problem stwarza, jeśli ktoś chce zmianę title a Ty sobie expisz. A pełno vice pod dp ;P Bardzo dobra propozycja :P
ja o tym na Guild Chat pisalem:<>:
@topic
Jestem na tak, bede mogl sam sobie zmieniac:D:D:D
Seth Drut
09-05-2010, 14:32
dobry pomysl.
zawsze jakis vice jest wolny, a lider jest przecież tylko 1 :/
^Akynaoo
09-05-2010, 14:36
Ja proponowalbym dodanie dwoch nowych rang do guild. Pierwsza z nich bylaby podobna do vice, jednak z mozliwoscia zmiany title. Druga bylaby pomiedzy zwyklym memberem, a vice z ta roznica, ze taka osobe z guild moze wyrzucic tylko lider.
Assassin Mateusz
09-05-2010, 14:37
Dobra propozycja, jestem na tak!
Dexter Rook Sorcerer
09-05-2010, 14:40
Dobra propozycja, jestem na tak !
Baby Face
09-05-2010, 14:49
Jestem na tak :)
Mało kiedy lider ma czas a vice zawsze sie jakis znajdzie :p
Jestem na tak, ponieważ lidera zawsze nie ma, a vice może pomóc mu.
Pewnie że jestem na tak :D Liderzy są często 'zajęci' i nie mają czasu na takie pierdoły :D
Tak uważam że to powinno być wprowadzone z tego względu iż Lider nie zawsze jest czas i nie zawsze są checi Liderka :)
Lesny Ludek
09-05-2010, 15:24
Na tak bo to bardzo dobra mądra i przemyślana propozycja.
Blood Raven
09-05-2010, 15:35
Co się będę rozpisywać.. Jestem na Tak
Jestem na tak, ułatwiało by to grę i nie byłoby męczenia samego Lidera o głupie (ale ważne) Title :P
Alanaste
09-05-2010, 18:08
szczerze to pomysł zajebisty jestem za :):)
co tutaj duzo pisac? ;o
sam mialem taki problem na rook jak bylem w mamy wyjebane ... jestem oczywiscie za .
.vimpex.
09-05-2010, 18:32
Dobra propozycja, jestem na tak !
I co więcej powiedzieć?
:O
Jestem na Tak.
jestem na Nie bo vice-lider będzie mógł zmienić wszystkim title na jakieś np. "Jestem debilem" i co?Marna prowokacja,jak i propozycja.
Jestem na tak. Może zacznę znowu grać na Apo, to się przyda;)
Propozycja banalna, ale przydatna
diamondback#
09-05-2010, 18:42
jestem na Nie bo vice-lider będzie mógł zmienić wszystkim title na jakieś np. "Jestem debilem" i co?Marna prowokacja,jak i propozycja.
To takich vice liderów się wyrzuca pusty łbie.
Będąc w jednej gildi której lider nie był często online wpadłem na pomysł aby napisać tą propozycję ale na następny dzień o niej zapomniałem.
Jestem na tak.
^Amatorek
10-05-2010, 20:44
Tak! Super, nie raz nie ma Lidera, a ktoś chciałby title i nie ma jak. Jestem na TAK!
Zarexoholik?
10-05-2010, 20:49
Oczywiście, że jestem na tak. Jak lider nie jest zalogowany to zawsze są problemy z title.
Dobry pomysł. Lider nie zawsze jest online. :)
Jestem na tak.
Brave Shooter
10-05-2010, 23:04
Oczywiście ZA. Już nie raz myślałem nad tym.
Pomysł dobry jestem za.I jeszcze by było dobrze jakby dodali np :Loot of undead mastah :a crystal coin itp..
juz piasalem prosbe o dodanie tego title ale chyba nie zostala przyjeta mimo wszystko moj glos idzie na TAk :D
Pomysł -genialny ;d jestem na taak ; )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.