Zaloguj się

View Full Version : Dzi?ki Servenius ; *

Dexter Rook Sorcerer
09-05-2010, 15:19
Siedząc pod depozytem i nudząc się zauważyłem dość często występujące krzyki
` rs dark lordy help !! `. Dziwne - pomyślałem i dość szybkim krokiem ruszyłem w stronę statku. Spotkałem wiele znajomych twarzy. Gdy byłem już na statku przywitałem kapitana i poprosiłem, aby przepłynął ze mną z głównego miasta, do stolicy kultury i sztuki ` Evul `. Dopłynęliśmy, szczęście, że nie zostaliśmy zaatakowani przez piratów - pomyślałem. Pobiegłem w strone siedziby Dark Lordów, przebiegając nie jedna włócznia przeleciała mi przed nosem, jeszcze więcej zostało zablokowanych przez moją tarcze i zbroję. Jedna tylko uderzyła mi w głowę ale uderzenie zostało zablokowane przez mój mistyczny turban, który był trofeem z Nekromanty. Wbiegłem na myśliwych, Ci są groźniejsi, lecz nie zauważyli mnie nawet - biegłem co sił aby zabić seryjnego mordercę. Gdy byłem już na miejscu poszedłem do jednego z najlepszych miejsc do zdobywania doświadczenia dla słabo jeszcze walczących ludzi. Pod drzewem była szczelina o której nie wiedziało wielu graczy, przecisnąłem się i moim oczom ukazała się mroczna postać Serveniusa - seryjnego mordercy ! Pierwsze co zrobiłem to użyłem mojego czaru Szybkiej śmierci i co dziwne zabójca zginął odrazu. Zaciekawiony łupem otworzyłem jego plecak i moim oczom ukazała się srebrna różdżka ! Zadowolony schowałem ją i nogawice z łusek smoka do mojego złotego plecaka i ruszyłem by pochwalić się zdobytymi przedmiotami przyjaciołom.

XD

http://i39.tinypic.com/t99or4.jpg

15:27 Servenius: mamie juz powiedziales ze z rs'a ci spadl s wand? ;>
15:27 Maly Kox: !mm
15:27 Maly Kox: tacie
15:27 Maly Kox: mama expi na wardach

15:28 Servenius: Kurw ;/
15:28 Servenius: ehh chcialem zeby dark lord
15:28 Servenius: go dobil
15:28 Maly Kox: XDD
15:28 Servenius: a tu niestety 1 hp mu wziolem ostatnie ;/

Azielu$
09-05-2010, 15:21
Beka .

Monk3y
09-05-2010, 15:25
Beka .

SIGNED!

Japierdole XD Pr0 opowiadanie D:DD

Dexter Rook Sorcerer
09-05-2010, 15:31
Ważne, że prawdziwe XDDDD
Ale stary, jaką miałem jazde...

15:29 Maly Kox: ty masz 2 chara ?
15:29 Servenius: nie
15:29 Servenius: ale mam tu kilku kumpli
15:29 Servenius: :P
15:29 Servenius: od nich uzbieralem na s wanda

Anusiak Wielki
09-05-2010, 15:34
Heh i to sa skutki glupoty dzieci xD

:PP

Haat
09-05-2010, 15:37
Opowiadanie kuźwa pierwsza klasa, zajebiaszcze. ; x
^topuwa gz ; )!

Azbestowy
09-05-2010, 15:50
Buehehe jak ma kumpli to mógł ich zawołać, żeby potrzymali eq

Lesny Ludek
09-05-2010, 15:50
Lol haha też tak chce ;s

luko
09-05-2010, 16:14
Ale żal ;D
Fajne opowiadanie ;P
GZ.

Muciu
09-05-2010, 16:15
Gz zdobyczy, opowiadanie pro xd

Demolka Knight
09-05-2010, 16:46
Ale szczęście :/ Z N A K I

.vimpex.
09-05-2010, 17:09
` rs dark lordy help !! `. Dziwne - pomyślałem i dość szybkim krokiem ruszyłem w stronę statku. Spotkałem wiele znajomych twarzy. Gdy byłem już na statku przywitałem kapitana i poprosiłem, aby przepłynął ze mną z głównego miasta, do stolicy kultury i sztuki ` Evul `. Dopłynęliśmy, szczęście, że nie zostaliśmy zaatakowani przez piratów - pomyślałem. Pobiegłem w strone siedziby Dark Lordów, przebiegając nie jedna włócznia przeleciała mi przed nosem, jeszcze więcej zostało zablokowanych przez moją tarcze i zbroję. Jedna tylko uderzyła mi w głowę ale uderzenie zostało zablokowane przez mój mistyczny turban, który był trofeem z Nekromanty. Wbiegłem na myśliwych, Ci są groźniejsi, lecz nie zauważyli mnie nawet - biegłem co sił aby zabić seryjnego mordercę. Gdy byłem już na miejscu poszedłem do jednego z najlepszych miejsc do zdobywania doświadczenia dla słabo jeszcze walczących ludzi. Pod drzewem była szczelina o której nie wiedziało wielu graczy, przecisnąłem się i moim oczom ukazała się mroczna postać Serveniusa - seryjnego mordercy ! Pierwsze co zrobiłem to użyłem mojego czaru Szybkiej śmierci i co dziwne zabójca zginął odrazu. Zaciekawiony łupem otworzyłem jego plecak i moim oczom ukazała się srebrna różdżka ! Zadowolony schowałem ją i nogawice z łusek smoka do mojego złotego plecaka i ruszyłem by pochwalić się zdobytymi przedmiotami przyjaciołom.

XD

Ha!
To teraz Ty mi musisz pożyczyć :CCCCCC
@Topic
No jazda.
^^
Gratz pięknego lootu ;)

Belhior
09-05-2010, 17:20
Opowiadanie beznadziejne, i wnioskuje, że autor tego ma góra max 13 lat, bo podnieca się przedmiotami z tibii. Testosteron tak ci uderzył do głowy, że musiałeś się tym podniecić na forum? Napisz jeszcze na gronie, na gg i na innych forach.

Teh4ceq
09-05-2010, 17:55
Opowiadanie beznadziejne, i wnioskuje, że autor tego ma góra max 13 lat, bo podnieca się przedmiotami z tibii. Testosteron tak ci uderzył do głowy, że musiałeś się tym podniecić na forum? Napisz jeszcze na gronie, na gg i na innych forach.
Zazdrościsz?
@Top
Gratuluję.

Viseq
09-05-2010, 17:58
Poprzedni owner Małego Koxa kupił ode mnie ponad 200kcc+g bolta. Niezły allegrowicz z niego był.;p

Sub Zero 2
09-05-2010, 18:28
Niestety , ale rekwiruje itemy zdobyte z tego kolesia , bo to dowód zbrodni (seryjne morderstwo).Dexter masz prawo zachować milczenie , ale pamiętaj , że każde słowo , może zostać użyte przeciwko tobie.A tak po za tym to gz.

Jankulowski
09-05-2010, 18:36

XD

gdzie ten resp lordow systepuje?? GZ ale fart :)

Lagga
09-05-2010, 18:43
@up

evul jak sa orki . :)

@top
Ladna bajeczka:)
Gz.:)

Saylor
09-05-2010, 18:44
Gdyby nie ten sw, to mógłbyś mu oddać to eq;)

Hehe, opowiadanie tylko fajne;)

Gz;d

ps. Co to za resp?;d

Goatee
09-05-2010, 18:52
Nie wiem czym się jarasz ;/ Ja lootłem full eq z rsa i jakoś nie robiłem debilnych tematów na 4um ;s

Kapitan Alkohol.
09-05-2010, 19:25

Przynajmniej nie jest 12 letnim transem : /// Jeżeli Twój przedział wiekowy wynosi 11-13 nie przyrównuj innych ludzi do siebie.

#top
Gratuluje, ja lootłem max z rs'a s legi i p arma :D

Zarexoholik?
09-05-2010, 19:38

Jak czytam te twoje kurvva marne prowokacje to mi cie żal. Jesteś tak kurvva głupi, jak akuzino, czy edzio first. To jest forum OTS'a! OTS'a!!!!!! Ogarniasz to koniu? OTS'a!!!!!!!!!!! Pisze na temat Tibii, w dobrym dziale, więc ocb? Ty jesteś takim kurvva głupkiem, że mi się śmiać z ciebie chce. Proszę cię wejdź na skypa, przydałby mi się kolejny błazen na każdą okazję. Ma 13 lat - zajebiście, ty mając nawet 40 będziesz kretynem. :O !

Przynajmniej nie jest 12 letnim transem : /// Jeżeli Twój przedział wiekowy wynosi 11-13 nie przyrównuj innych ludzi do siebie.

Propsuję. Jeden z lepszych debili obecnych na tym forum. xd

#Topic

Zajebiście, ale już po egzaminach gimnazjalnych i maturach z języka polskiego, więc po co to opowiadanie? xDD

btw. najs :O !

Pluto
09-05-2010, 19:54
Ja mialem lepiej wylootowalem z rsa s legi,klapy,pande, softy i bicz wiec...Ale i tak GZ fuxa Xd

Bambucha Rook
09-05-2010, 20:00
@up

evul jak sa orki . :)

a gdzie dokladniej?

20 znakuff?

Patryk1441
09-05-2010, 20:11
Gratuluje XD Ja nigdy nie chodziłem po rsy i żałuję może bym coś zloocił xD
Raz była taka okazja, ale musiałem isć i koleś wtedy ubił rsa moim charem xD
(share share share)

Kinderek
09-05-2010, 20:34
Gz locika ;D :):):):)

Belhior
09-05-2010, 21:27
Jak czytam te twoje kurvva marne prowokacje to mi cie żal. Jesteś tak kurvva głupi, jak akuzino, czy edzio first. To jest forum OTS'a! OTS'a!!!!!! Ogarniasz to koniu? OTS'a!!!!!!!!!!! Pisze na temat Tibii, w dobrym dziale, więc ocb? Ty jesteś takim kurvva głupkiem, że mi się śmiać z ciebie chce. Proszę cię wejdź na skypa, przydałby mi się kolejny błazen na każdą okazję. Ma 13 lat - zajebiście, ty mając nawet 40 będziesz kretynem. :O !

Propsuję. Jeden z lepszych debili obecnych na tym forum. xd

#Topic

Zajebiście, ale już po egzaminach gimnazjalnych i maturach z języka polskiego, więc po co to opowiadanie? xDD

btw. najs :O !

Człowieku ty masz naprawdę coś na bani. Powtarzasz się i to oporwo, a to że to OTS to doskonale wiem i dlatego nie rozumiem dlaczego ten typ się jara przedmiotami z tibii i to jeszcze z Ots'a. Jak będe miał 40 lat to nie będe grał już tutaj, nie tak jak ty co 2 dni wracasz i odchodzisz, bo tutaj możesz coś powiedzieć i się wyładować. Tyle mam do powiedzenia, forum charakteryzuje się tym, że możesz napisać co sądzisz a ty pizdeczko nie wiesz widocznie o co chodzi i co temat się napinasz :(.

Dexter Rook Sorcerer
09-05-2010, 21:31
# up

to czemu do chuja nie mogłem się pochwalić jak podobno można pisać co się chce... Myśl co piszesz koleś...

Belhior
09-05-2010, 21:34
# up

to czemu do chuja nie mogłem się pochwalić jak podobno można pisać co się chce... Myśl co piszesz koleś...

Człowieku pomyśl właśnie co piszesz, jak się tylko wypowiedziałem na Twój temat, a nikt Ci niczego nie zabrania.

Zarexoholik?
10-05-2010, 01:35
Człowieku ty masz naprawdę coś na bani. Powtarzasz się i to oporwo, a to że to OTS to doskonale wiem i dlatego nie rozumiem dlaczego ten typ się jara przedmiotami z tibii i to jeszcze z Ots'a. Jak będe miał 40 lat to nie będe grał już tutaj, nie tak jak ty co 2 dni wracasz i odchodzisz, bo tutaj możesz coś powiedzieć i się wyładować. Tyle mam do powiedzenia, forum charakteryzuje się tym, że możesz napisać co sądzisz a ty pizdeczko nie wiesz widocznie o co chodzi i co temat się napinasz :(.

No wyraziłeś co myślisz i super. Tylko, że to zdanie głupka, który nie kuma tematu. Co do moich powrotów na APO to chyba nie wiesz, że napisanie odejścia było tylko po to by większość pizd się cieszyła? Miałem z was wtedy takę polewkę, że to chuj. xDDDDDDDD Szkoda, że zablokowane jest pisanie w dziale pożegnania. xd !

Śliczne opowiadanie. : )

Zark
10-05-2010, 10:07
Nie no SPOCZQ, masz farta chłopie :D
To teraz sprzedaj tego beznadziejnego druida i kup knighta za kcc _/

Jeszcze raz gratki Kubu$ :D

Dexter Rook Sorcerer
10-05-2010, 15:37
# up

To go kurfa kup XD!

# topic

dzięki, komentować mój life. !